קניית סנובורוד

s k 23

New member
קניית סנובורוד

שלום אני די מתחיל אחרי שבוע גלישה אחד והחלטתי שאני רוצה לקנות בורד ונעליים
יש לכם איזה טיפים דברים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה?
במקרה של יד שניה מה לחפש לבדוק?

קח

יד שנייה מיותר לקנות בגלל השינויים הגדולים בעיצוב הציוד בשנתיים האחרונות ומחירי סוף העונה כרגע .

קרשים חדשים אתה קונה עכשיו באוף פיסט בחצי מחיר ממחיר מלא בארהב...נעל טובה עם מנגנון BOA ב500-600 שח ...וכו ואפילו תקבל גם תיק חינם..

אז העצה שלי היא להגדיר תקציב ומה אתה רוצה ואז לבדוק מה אתה יכול לקבל בתקציב הזה שכמובן ציוד חדש יחזיק 3-5 שנים בקלות לעומת משומש שתרצה כנראה להחליף כבר בשנה הבאה.

תבדוק ותשווה

נצל״ש: איך בוחרים חברת בורדים?

בהנחה שהכל פתוח ואפשר להנות מהמבחר והמחירים של ארה״ב. איך בוחרים בורד שמתאים לצרכים? יש כ״כ הרבה חברות ודירוגים! וכל אחד אומר שהוא הכי טוב בעולם... והכי נפוץ לא בהכרח אומר שהוא הכי טוב... אז, איך משווים ואיך בוחרים?

אז ככה

מסכים לגמרי שלא מה שהכי נפוץ הוא הכי טוב וזה רק מדגיש שה"קטנים" יותר -צריכים להתאמץ יותר !

יש מספיק מאמרים באינטרנט איך מתאימים אורך ורוחב של קרש למימדים הפיזים של הגולש ..{המשקל קובע ולא הגובה}.

יש מיליון סרטונים של מבחנים מצולמים לדגמים שונים של בורדים

כל הבורדים "טובים" אבל ההבדל הוא בDNA שמייחד כל חברה ,מומלץ להצמד לחברות החזקות בעולם-והן-רייד,ברטון,רום,קי2 וליב-טק, האחרונה אינה משווקת בישראל וגם אם כן היה-הבורדים של ליב-טק מכוונים לגולשים ברמה גבוה בעיקר ומחיר קרש ממוצע של ליב בעונה מעל 500$.

אבל נסתכל על הגולש הישראלי הממוצע-
גיל ממוצע-25-35{בעולם מרבית היצרנים פונים לגולשים בגילאי-15-25},לא בכושר שיא,לא גולש יותר משבוע-עשרה ימים בעונה,בקושי נכנס לפארק וגם אם כן קופץ בעיקר קפיצות ישרות וקטנות,לא גולש באלסקה,כמעט ולא עושה פייפ {וגם אז רק עובר בו פעם פעמיים בדרך למטה} ומכאן נבין שאין למרבית הישראלים צורך בבורד יקר ,ומכאן גם שזה לא משנה לו על איזה בורד גולש שון וויט או מקצוען אחר ....

מומלץ לקנות בחנות שיש לך אמון בה והפידבקים עליה טובים,שהמוכר גולש מנוסה ובעל ידע רב ,אם אפשר לנסות את הבורד לפני הקנייה וכו -כי לקנות בורד זה גם אחריות{עד 5 שנים באוף פיסט}וגם אמא ואבא אם חס וחלילה את לא מרוצה מהבורד והוא אינו תואם את צרכיך.

ולסיום סנובורד קונים בחנות סנובורד וזה שאתה גולש לא אומר שאתה באמת נהנה !

basaf1

New member
רובי מה דעתך על הבורדים של נייטרו?

וחוץ מזה אם כבר נתת סקירה על בורדים, אם תוכל לפרט קצת על תכונות שרצויות בבורד למי שגולש בעיקר מחוץ למסלול. ואם אתה כבר מפרט ויש לך כוח- על איזה ביינדקס אתה ממליץ (לאותה מטרה)

תשובות לשאלתך

ניטרו חברה מצויינת ...אבל לא בטופ פייב.
בורד לאוף פיסטים- רוקר חזק במיוחד או כזה שהרוקר באף ארוך וגבוה יותר מאשר בטייל , יש לכל חברה דגמים ספציפיים לפאודר אבל לא צריך להיסחף{אלא אם אתה גר באלסקה}.קצת ארוך ורחב מהרגיל שלך,בייס מהיר .
ביינדינגז לדעתי-אין תחליף לאלומיניום המלא של רייד,חזק,יציב{לא "מגדעגעה" כמו ביינד פלסטיק}ומתמסר מיידית, כל דגם שלהם יעשה את העבודה אבל אם כבר אז לך על הCAPO .

למעלה