קניית נעלי סקי

Scroll

New member
קניית נעלי סקי

שלום לכולם
אני רוצה הקיץ הזה לרכוש נעלי סקי ראשונות אחרי חופשת סקי ראשונה מוצלחת בבאנסקו.
אני לא כזה מבין בחברות או בהבדלים הקטנים שכל חברה מציע לכן מבקש את עזרתכם בבחירת נעל
לרמת מתחילים/בינונים.
אני לא יודע אך מתומחרים הנעליים בארץ אבל אני מחפש משהוא בסביבות ה 1000 פלוס מינוס
אם אפשר גם עבור כל נעל שתבוא כהמלצה לציין גם את החנות שמוכרת דגם זה

תודה מראש לכולם.

Snow Fiend

New member
להמליץ על נעל ספציפית יהיה לא נכון

עבור גולש מתחיל הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה נוח.

ובשביל זה צריך למצוא את הנעל הכי מתאימה לך לרגל, וגם אז צריך לבצע בה שינויים ידניים שיתאימו אותה עוד יותר .
זוהי עבודה של מקצוען - בוט פיטר (Boot Fitter) .
למרות החיבה לחנויות הסקי והסנובורד במדינה שלנו, אני ממליץ לקנות נעליים אך ורק באתרי הסקי, אצל בוט פיטר מקצועי.
לפעמים נעל מרגישה מדהים בחנות אבל בעת הגלישה היא הורגת את הרגליים.

עצה ידידותית - חכה עם הקנייה עד שתצבור יותר ניסיון על השלג. פשוט כי זה עלול לגזול ממך זמן יקר מהחופשה, זמן יקר שעליך לנצל לטובת רכישת מיומנויות גלישה ושיפור הטכניקה.

HelloweeN

New member
דווקא הקיץ זה ה-זמן לקנות ציוד בזול ולכן יש

גם מבצעים מאוד טובים בקיץ.
בקשר לנעלי סקי, לך לחנות שמוכרת ציוד סקי (סקי פס ועוד כמה) ואני בטוח שתצליח למצוא נעל של חברה מאוד מאוד טובה במחיר הזה, כי אתה יכול בארה"ב למצוא נעליים מעולות ב-$100-200 בסוף העונה. אם אתה רואה שהתקציב לא מספיק (בטוח זה לא יהיה בצדק), תמדוד נעליים, תיראה מה שהכי נוח לך - ותזמין מחו"ל את אותו הדגם.

sgebay

New member
רק אצל בוט פיטר ורק אחרי מספר עונות

קודם כל, מדובר ב"מגפיים" ולא בנעליים. אבל נניח לזה.
אני מסכים לגמרי עם מה שכתב Snow Fiend. אין טעם לקנות כרגע מגפיים- הרמה שלך תלך ותשתפר ואם תקנה היום סופך שתקנה בפלקס נמוך מדי ונעל גדולה מדי.
אני קניתי השנה אצל בוט פיטר באתר סקי. ההתאמה והמדידה הראשונית נמשכה כמעט שלוש שעות וכל ערב בסוף הגלישה הייתי חוזר אליו עם פידבק מהשטח שבעקבותיו היינו עושים התאמות. איכות הגלישה הלכה והשתפרה וביום האחרון הרגשתי כאילו נולדתי עם המגף על הרגל.
שילמתי מחיר מלא על המגפיים ואני לא מתחרט לרגע.

למעלה