קניית נעלי סנובורד

kuzulio

New member
קניית נעלי סנובורד

שלום חברים,
אני רוצה להתחדש בנעלי סנובורד.
שנה שעברה קניתי את כל הציוד שזה מכנס, מעיל, כפפות,פליז, משקף באיביי בשליש מחיר מאשר מוכרים גנבים בארץ.
באתי מדדתי בסקי פס רשמתי את הדגמים והזמנתי באיביי בדיוק את אותו הדבר. בגדים מקוריים, מותגים במחירים שפויים. ממליץ לכולם לעשות את אותו הדבר.
השנה אני רוצה לעשות את אותו הדבר עם נעלי סנובורד.
בגלל שנעלי סנובורד זה הוא נושא יותר מורכב הייתי רוצה להתעייץ כיצד בוחרים נעלי סנובורד, על מה צריך לשים לב בבחירה שלהם?

תודה על העזרה.

Snow Fiend

New member
נעלי סנובורד

חשוב למדוד כמה שיותר דגמי נעליים, לכן בקר בכל החנויות ותחזור לנעליים שהיו הכי נוחות לך.

דגשים לקניית נעליים :
נוחיות. זה הכי חשוב. ודא שהנעל נוחה לך ויושבת טוב על הרגל. אם לא נוח לך בחנות, ככל הנראה שתסבול גם על ההר.
ודא שאין נקודות לחץ וכאבים, במיוחד בכפות הרגליים ובגב כף הרגל.
ודא שהעקב מקובע לנעל וכשאתה עומד על קצות האצבעות הוא לא מתרומם ממנה.
ודא שהקשירה נוחה לך (יש כמה סוגי קשירות) ושאתה מצליח לקשור את הנעל בצורה חזקה וטובה מבלי להרגיש כאב , לחץ או פגיעה בזרימת הדם בכף הרגל.

אני אישית ממליץ לקנות נעליים קטנות יותר מאשר המידה הנוחה לך, שכן נעלי סנובורד מתרחבות בין חצי מידה למידה וחצי בד"כ - אבל זה כבר עניין של העדפה אישית.
מדרסים - לדעתי גם רצוי לבדוק קודם את כף הרגל שלך, ייתכן ותצטרך\תרצה להשתמש במדרסים . אם כן, חשוב למדוד את הנעל עם המדרסים.
גרביים - יש כל מיני סוגי גרביים . עבים, דקים, בינוניים. שים לב שאתה מודד את הנעליים עם גרבי סנובורד ייעודיות , גרביים שבהן תשתמש בגלישה .

עוד משהו - לא יודע אם יש לך ציוד , אם כן חשוב לבדוק שהנעל מתאימה לביינדינגס ולבורד.

davesh

New member
אם כולם היון עושים כמוך, כל בעלי העסקים בארץ

היו פושטים את הרגל ולא היה לך איפה למדוד את הסחורה לפני הקניה.
לפי דעתי צריך לתמוך בבעלי העסקים הקטנים בארץ.
אם תקנה פה בסוף עונה, או סחורה משנה קודמת ההפרשים הם מינוריים.
צריך לזכור שהם צריכים לשלם מיסים והובלה ולפעמים גם לשלם למכון התקנים, ושהעלות הזאת צריכה לבוא מאיפה שהוא.

אני מודה שגם אני הזמנתי כמה פריטים מחו"ל, אבל נעליים, חליפה, בורד וביינד קניתי בארץ, כי מצאתי מחירים טובים וחשוב לי לתמוך בבעלי העסקים הקטנים.

אני ממליץ לך לגשת לחנות של רובי (רק אם אתה מתכוון לקנות אצלו
), יש לו סחורה מגוונת, מותגים איכותיים, מחירים טובים ושירות מעולה.

kuzulio

New member
אתה צודק

אתה צודק כשאתה מדבר על מחירים של הסוחרים משלמים הובלה, מיסים וכו'... אבל עדיין לא נראה לי שזה מצדיק את המחיר של כפפות של BURTON שבסקי פס מוכרים ב 600 ש"ח כשבאיביי קניתי בדיוק אותו הדגם כולל המשלוח ב 50 דולר. ולא צריך לשכוח שהמוכר באיביי גם משלם מיסים, משלוח וכו'...

2 איזי

New member
תראה תשמע

סקי פס יקרים, זה לא סוד. פעמיים בשנה, למשך שלושה ימים, הם מוכרים ציוד בהנחות גדולות. אבל בשאר 349 הימים אני לא קונה שם. אצל רובי יש עכשיו יופי של מחירים ומבחר. תקפוץ לשם או שתציץ באתר שלו ותגלה בעצמך. נ.ב. הוא כותב מחירים באתר, לא כמו סקי פס...

elotan

Member
אני כבר מזמן אמרתי שמה שיהיה בסופו של דבר הוא

שסשן מדידות בחנות יעלה 100 ש"ח (סתם זרקתי מספר). אם תקנה בחנות זה מתקזז ממחיר הקניה. כך בעלי החנויות לא ייעקצו ע"י כל מיני נוכלים שבאים לעשות עליהם סיבוב ואז לקנות באינטרנט.

Snow Fiend

New member
אפשר לחשוב

מי שלא בא לקנות לא יעזור כלום..

אגב, רוב הדברים לא ממש משתלמים להביא מחו'ל - לפחות לא בצורה חוקית.
מעיל, נעלים, בורד - עולה לא מעט כסף לשלוח דברים כאלו לארץ, וגם יש מיסים .
אם תחשב מיסים ומשלוח תראה שההבדל הוא לא משמעותי ברוב המקרים.

דווקא בארץ כדאי לקנות למשל ציוד מהעונה הקודמת בהנחה, המחירים לרוב דומים לאלו שבאינטרנט...

Xcalibere

New member
אני קניתי לאחרונה מגף של בורטון

בחנות של בורטון באינסברוק ב 460 ש"ח כשבסקי פס ביקשו 1200 ש"ח

kuzulio

New member
ממש לא

אני הזמנתי הכל מאיביי ושילמתי מיסים אולי 150 שח.
סיימתי את כל הקניה שזה מעיל, מכנס, כפפות, פליז ב 2000 שח. אם הייתי קונה את כל הדברים האלה פה הייתי מסיים ב 4000 שח לפחות.

סליחה -אני רק שאלה לך--מתי בדקת מחירים ואיפה

אני מתערב בויכוח חסר הטעם הזה כי לא יפה להכליל את כל החנויות

יש לאוף פיסט קטלוג עם מחירי קיץ-פעם אחרונה שבדקתי מעיל ומכנס של אחת מהחברות הטובות בעולם 10 אלף ממ עולים אפילו פחות מ1000 שח, זרוק זוג כפפות משובח של ROME זה עוד 300 -400 שח תלוי דגם,פליזים תקנה בקסטרו ותסביר לנו עם קנית ב2000 שח -מה בדיוק חסכת שקנית בחול.

נכון שבעונה המעיל והמכנס יעלו עוד 500 שח ובחו"ל גם יהיה אז יקר יותר אבל גם אז לא תחצה אצלנו את קו ה2000 עם הכפפות-עם שרות,חיוך ואחריות.

.

אז תבדוק,תשווה ואז תקנה איפה שאתה רוצה מבלי להכפיש ..

kuzulio

New member
אל תדאג

רובי, אין לך מה לדאוג המחירים שלך באמת סבבה. וכנראה אצלך אני אקנה את הנעליים.

לא נכון להשוות ציוד עם ציוד אחר יותר זול. אם משווים אז משווים בדיוק את אותם הדגמים.
ברור שאם להתפשר אז אפשר לקנות בארץ אפילו בפחות מ 2000 שח, כמו שאחד שמוכר בנשר כל הציוד ב 1000 שח.

אני לא דואג :) ואתה צודק יש להשוות-

צריך להשוות את אותם הדגמים, ולכן אני מפרסם מחירים באתר החנות, --
לדוגמא- מעיל של 4SQ ,דגם טרייד -10 אלף ממ מאובזר,שברטון הם בעל הבית ומיוצר ע"י נמכר באירופה ב180 יורו ובעונה באוף פיסט ב790 שח ועכשיו ב390 שח.
קרש ROME מוד רוקר-עלה באירופה 600 יורו{ברטון קאסטום עלה 550 יורו} ובאוף פיסט 2800 שח{כל המחירים באוף פיסט לפני הנחות מועדון הלקוחות שמגיעות ל20%}.הנה מוצר יקר וטוב יותר שבישראל הוא זול יותר.

בישראל כל חנות היא יבואן של עצמה ובכך היא היא קובעת את מחיר המוצר ולכן יש הבדל במחירים.
בחו"ל המוצרים של כל המותגים הגדולים והטובים נמכרים סביב אותו המחיר ע"פ רמת המוצר,לדוגמא-ברטון קאסטום מקביל לאיגנט של רום ביעודו, איכותו ואפילו עיצוב הרוקר שלהם זהה ומכאן במחירו.

אוף פיסט מאמינה שהצרכן הישראלי לא צריך לשלם יותר מהצרכן באירופה ואם אפשר להתקרב למחירי ארהב {קשה מאד} אז למה לא.
כיבואן בילעדי אני יכול לחסוך את פער התיווך ולשווק באופן ישיר לצרכן במחירים אטרקטיבים.
בעולם אינטרנטי ובניגוד למה שהיה פה לפני 10-15 שנים אפשר ורצוי להשוות גם את המחיר אבל גם את היתרונות והחסרונות בקנייה בישראל או בחול-לדוגמא--אחריות ושרות שתקבל מלוא החופן בארץ.

להתראות

kuzulio

New member
--->

למה מינים נוכלים? למה אני צריך לקנות עגבניה במחיר של 10 שח כש המחיר שלה 2 שח?
אפילו כל המיסים לא מצדיקים את המחירים המוגזמים של המוכרים בארץ.

elotan

Member
כי לעשות סיבוב על כל הציוד בחנות

לבלבל למוכר את המוח ולמנוע ממנו לטפל בלקוחות אחרים כשמראש אתה לא מתכוון לקנות ממנו אלא אתה רק מנצל אותו ואת השירות שהוא מעניק לרעה זאת נוכלות.
יקר לך? נכון. רוצה לקנות באיביי? צודק, גם אני קונה משם. פשוט אצ המדידות גם תעשה באיביי, זה הכל.

kuzulio

New member
לצערי

הטכנולוגיה עוד לא הגיעה לרמה כזאת שאוכל להתאים בדיוק מה שאני צריך דרך האינטרנט.
ונראה לי שהמוכרים הם אלה שמבלבלים את המוח.

davesh

New member
בעלי החנויות בארץ צריך להחזיק חנות

שזה אומר שכ"ד, חשמל, ארנונה, משכורת לעובדים וכו'.
מכיוון שהשוק בארץ הוא יחסית קטן, וספורט החורף בארצנו זה בכלל נישה של כמה אלפי גולשים סה"כ לעומת מאות אלפים/מיליונים בחו"ל, בארץ המוכר צריך להרוויח יותר על כל מוצר כדי להתפרנס.
הוא גם צריך איכשהו לכסות את העלויות שהוא שילם על סחורה שהוא "נתקע" איתה ולא הצליח למכור, וכל זה מתבטא בעלות של המוצרים שהוא כן מוכר.
אותך זה לא ממש אמור לעניין, אבל זה המצב.

לבוא ולמדוד בחנות בידיעה שלא תקנה אצלו זה משהו שאני לא הייתי עושה.
לא נעים לי גם ככה כשאני כן מחפש לקנות פריט, "משגע" את המוכר, ולא מצליח למצוא משהו מתאים, על אחת כמה וכמה בידיעה שלא אקנה.

אבל כל אחד ורמת הנוחות/חוצפה שלו ...

orzilca

New member
קניתי אצל רובי Ride Hi-Phy.. אני מאוהב בנעל..

ממליץ לך בחום לקנות אצל רובי..
הוא לא יתייאש ויעזור לך לבחור נעל שתשב עליך פרפקט והמחירים שלו עכשיו לפני החורף הם אש!

נראה לי שבאתר שלו יש מחירים מעודכנים של הכל

למעלה