קניית נעלים

מורר2

New member
קניית נעלים

אהלן,
אני מור, בת 20 ואוטוטו משתחררת.
מתחילה לעבוד בעבודה דיי אינטנסיבית (בערך 16 שעות ביום על הרגלים, 3-4 חודשים) והייתי רוצה לקנות נעלים שיתאימו לי גם לעבודה וגם אח"כ לטיול (כרגע הכיוון הוא אוסטרליה ניו זילנד, אבל עוד לא סופי).
קציב של כ700- 800 ש"ח.
המליצו לי על solomon authentic ועל asolo horizon. מדתתי את שניהם כ10 דק' והם נוחים באותה המידה...
יש לי שתי שאלות:
1.אתם בכלל ממליצים על קניית נעל שתשמש גם לעבודה וגם אח"כ לטיול? (כשהסיבה היא כמובן בעיות תקציב..)
2.מי מהדגמים נראה לכם מוצלח יותר? יש דגמים נוספים באותה רמה שהייתם ממליצים לי למדוד?
תודה והמשך שבוע טוב :)

להורייזן אין ממש בולמי זעזועים

והם יותר קשות מהאות'נטיק, בכל מקרה מומלץ למדוד יותר מעשר דקות.

קחי בחשבון שנעליי הרים כמו כל נעל אחרת יכולות להתבלות בעבודות מאומצות, ואולי חבל כי לא לשם כך קנית אותם.

אם את בכל זאת מעונינת לקנות נעליים גם לעבודה וגם לטיול אולי כדאי לך לשקול נעליים "חזקות יותר" שאומנם יהיו קצת פחות נוחות בהתחלה אבל יסבלו טוב יותר את העבודה, לדוגמאת ההורייזן (שלמיטב זכרוני אין לו בכלל גרסאת נשים) או זמברליין אניקה.

natyh

New member
תשובות

1 לא

מחיר נעל עבודה בסביבות 100-200 ש"ח .

נעליים למזרח קני במזרח .

הם לא מסתובבים שם בלי ...והנעליים פה מגיעות משם ....
אז למה לרוץ לקנות פה ?

sitvaniyot

New member
קני נעליים נוחות עם סוליה שנאחזת בשטח

אני יודעת שהפריקים של הציוד יתנפלו עלי, אבל אני מאמינה בלהיות פרקטית. בטיול, האם את מתכוננת לצאת לטרקים עם הציוד על הגב?

אם לא, שיקלי לא לקנות נעל טיולים ב 700 שקל.

מניסיון, את אוסטרליה עם המון טרקים ולינות שטח עשיתי בסנדלים, גם במזרח הסתובבתי בסנדלים עם סוליה טובה. היה לי חם. בטיול שעכשיו חזרתי ממנו ולקחתי אליו את נעלי הטרקים בסוף שוב הסתובבתי בסנדלים וסתם היה לי משקל מיותר.

ונתי - אני מקווה שהתלוצצת. האיכות של הנעליים במזרח ירודה מאלו שכאן. המזרח עושה נעליים ואת כל השאר באיכויות שונות לפי דרישת המזמין. ותאמין לי שאפילו סחורה שמיוצאת לישראל היא באיכות שונה מהסחורה שמיצאים לארה"ב אפילו כששם המותג זהה.

natyh

New member
הנסיון שלי שונה לחלוטין

בנפאל רכשתי נעליים יד 2 לאחר ששכרתי אותם לטרק האראונד
ששימשו אותי נהדר.
לאחר חצי שנה מלאה בטרקים רכדתי נעלי רוס אוסטרליות מעור קנגרו ששימשו אותי עוד שנה וחצי .

לא מסכים לתואר איכות ירודה צריך לדעת מה לחפש איפה ואיך לרכוש זה נכון גם פה .

מורר2

New member
תודה רבה לכולם!

אשקול טוב את כל התגובות השונות ואעדכן לאחר ההחלטה!!

jeshu

New member
יהיה מעניין יותר אם תשתף לאחר הטיול הנעליים שלך או כל אחד אחר הן עניין די שולי.

למעלה