קניית נעלים ברשת

bamba1011

New member
קניית נעלים ברשת

שלום , אני בטוח שחלק ממכם סבור שאני עושה טעות ומסתכן בכך שהנעלים לא יהיו לי נוחות אבל החלטתי לקנות ברשת רק בעקבות המחיר הזול אז יש לי כמה שאלות הנעלים שיש לי עכשיו הם מידה 10US ו27 CM האם בקניית הנעלים החדשות אני צריך לשים לב רק לCM ולא לUs שמשתנה מחברה לחברה ? בנוסף אני מחליף את הנעלים רק כי נמאס לי משיטת השריכה הרגילה ואני נורא מתלבט בין boa ( רגיל , לא פוקוס ) לבין שריכה מהירה . ספיד לייס , קוויק פיט או דומיהם , מה דעתם עדיף , אני אוהב שהנעל צמודה ממש שמתי עין על k2 raider ועל flow rift או flow rival , או FORUM ANTENNA או ThirtyTwo 86 אם יש לכם חוות דעת עליהם אשמח לשמוע ...( מצאתי את כולם בסביבות 150 דולר כולל משלוח )

drz400e

New member
אתה צודק.

אני בהחלט חושב שלקנות נעליים ברשת , אלא אם כן כבר היה לך בדיוק את אותו הדגם או מדדת מראש - זו טעות. בדיוק כמו בנעליים רגילות , למרות שמידות אמורות להיות אוניברסליות , הם שונות מחברה לחברה , ואפילו דגם לדגם. רק שבניגול לנעליים רגילות , כאן אם המידה לא מדויקת אתה קונה לעצמך ימי סבל על ההר. אם ההימור שווה לך את החסכון , בבקשה. רק תזכור שיש סיכוי לא קטן שתצטרך להחזיר , או לקנות שוב .

בוב מור

New member
לדעתי טעות גדולה לקנות נעלי סקי ברשת

לפני שנתיים קניתי נעליים מצויינות במבצע סוף העונה(מרץ) באוסטריה . המחיר היה טוב (מצטער לא זוכר כמה בדיוק) . אני כן זוכר שהפכתי את כל החנות והמוכר האדיב סייע לי עד שמצאתי את הנעל שהתאימה לי לרגל ואח"כ גם השלים את ההתאמה בעזרת תנור חימום מיוחד. החלק החשוב ביותר בקנייה הוא בעל המקצוע שמסייע לך בהתאמה . המידה של הנעל היא רק כיוון כללי לקראת ההתאמה . השאלה הגדולה שאנשים אולי ישאלו הוא היכן כדאי לקנות ? בארץ או בחו"ל. על זה אין לי תשובה חד משמעית. ברור שהמבחר באירופה יהיה גדול יותר אבל בהנחה שאתה לא חוזר לאתר שבו קנית יש לך בעיה שאין לך ממש אבא. מאידך הטענה היא שנעליים לא ממש צריכות תחזוקה ותיקונים. לשמחתי האישית אין לי לכך תשובה עדיין ....טפו טפו ...

bamba1011

New member
כן אני מסתכן

אני יודע שיש סיכון גדול ( סכנה זה שמי האמצעי
) אבל האם הוא לא יצטמצם במידה ואני אקנה נעל שהיא גם 27 CM הרי סנטימטר היא לא מידה שמשתנה מחברה לחברה ?

בוב מור

New member
אתה צודק, 97% סיכון על 150$ זה לא ביג דיל...

גודל הנעל לא קובע לבדו כי יש אורך רוחב עומק חוזק וריפוד. המילה האחת שמאחדת את כל אלה היא- התאמה . לגבי שיטת השריכה אתה צריך לשאול את מי שמבין בזה .מאחר ולנעול את הנעליים לוקח מספר דקות לפני הסקי בבוקר ועוד כמה דקות בודדות בסוף היום שיטת השריכה לא ממש חשובה לי. מה שחשוב לי הוא 3 דברים. 1. נוחות 2. נוחות 3. נוחות .

bamba1011

New member
אולי זה רק אני

אבל כשאני עם שרוכים לא משנה איזה קשר שאני עושה , וכמה שיטות למדתי זה הדוק ממש רק לשעתיים שלוש ואז צריך להסיר תככפפות ולקשור מחדש , לא באמת ביג דיל אבל לא נוח
לגבי הנוחות יתכן ואני טועה אבל לפני שאקנה את הנעל אקרא עליה ואראה את חוות הדעת ברשת , שלא תבינו אני מעדיף לקנות בארץ באמת מעדיף , יש אחריות , יש למי לפנות ובאמת כדאי , אבל בדקתי נגיד מחירים לנעל ברטון מוטו בארץ , מחיר ב"סייל של סוף עונה " של 820 ( במקום 1050 ) שקל , לטעמי מופרז , וזו הסיבה היחידה לקנייה מחול , מה אני אגיד שאין אז אין ...

תבדוק בעוד חנויות-יש יותר מאחת

אין לאף חברה בעולם מונופול על נעליים או ציוד אחר טוב, כל המותגים הגדולים עושים נעליים טובות לכל תקציב ונמכרות בחול גם סביב אותם המחירים. נעל קי 2 ריידר תעלה בארץ 790 שח בשיא העונה עם אבא ואמא ויש זולות ממנה בלי שרוכים . נעל רייד פלייט של 2012 באוף פיסט רק 590 שח. מוטו של ברטון עולות באירופה בשיא העונה כ160 יורו ! אל תקנה "הנחות ומבצעים" תשווה מחיר בארץ גם לחו"ל.

למעלה