קניית נעליים

אלולה145

New member
קניית נעליים

הנושא הזה בטח נטחן פה אינסוף פעמים. אבל עדיין...
אני צריכה נעליים עם תמיכה (קריסה קלה). הסתובבתי בחנויות והמחירים גבוהים (650 וצפונה), במיוחד כשצריך להחליף נעל כל כמה חודשים וגם קונים שני זוגות לפחות (שטח וכביש).
חיפשתי קצת ברשת, והנעליים שאני צריכה עולות 80-120$. עם משלוח ומס - הפער כבר לא מאוד משמעותי, בטח שלא כשאני מהמרת על מידה וסוג ולא מודדת את הנעליים (אני לא מאלה שמודדים בחנות וקונים ברשת. בלי דיון על זה בבקשה).
אז איפה אתם קונים וכמה עולה לכם נעל ריצה טובה (ולא אחת שישבה בחנות השכונתית במחסן שנתיים+)? וזאת בהנחה שאין לכם מישהו שיביא לכם מחו"ל...
תודה.

achokler

New member
אם יש לך נעל שאת כבר מרוצה ממנה למה שלא תזמיני אותה שוב?

ואין הרבה מה לעשות נעליים זה לא זול.
&nbsp

achokler

New member
דגם אחד מעל בטח יהיה עדיין מתאים

ובטוח אפשר להשיג בחול

skydog1

New member
ברוקס אדרנלין לכביש, ASR לשטח, לקריסה קלה. דגם אחד למטה,

בחנות היבואן בחולון או פתח תקוה, או מרתוניה ברמת החייל. לא אמור לעלות יותר מ 450 ש"ח. לא זוכר מתי שילמתי יותר.

meedas

New member
גם לי יש קריסה

ומתמודדת עם אותה בעיה
אני כרגע עם נייק lunareclipse . את הזוג הראשון מצאתי בחנות עודפים של נייק באילת במחיר ההזוי של 150 (מאה וחמישים) ש"ח. את הזוג השני הזמנתי עכשיו מ- ebay ב- 100 דולר כולל משלוח
אבל לפני הסיבוב המוצלח כלכלית הזה, מצאתי את עצמי משאירה לפחות 700 ש"ח בחנות כל פעם. כואב מאוד בכיס.
אם היה לי אומץ הייתי מנסה מדרסים - השקעה ראשונית גדולה אמנם אל אח"כ אפשר לקנות נעליים רגילות שלא עולות כל כך הרבה כמו המתקנות, ובטווח הארוך זה אולי יוצא זול יותר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

achokler

New member
מצטער לאכזב אותך מדרסים זה לא פתרון כלכלי

גם את המדרסים צריך להחליף כל שנה
אז זה לא השקעה ראשונית זה השקעה רב פעמית
מניסיון לא תמיד זה גם עוזר

למעלה