קניית נייד של אפל

• פותח הנושא rois5
  • פורסם בתאריך

rois5

New member
קניית נייד של אפל

שלום לכולם. לאחר שראיתי שאתם לא מעודדים רכישה של נייד ביותר מ1500 ש"ח החלטתי ללכת על חדש חברה שלי כרגע בחו"ל והיא ראתה בחנות את הMACBOOK של אפל במחיר של 1099$ בארץ הוא עולה 6000 ש"ח. רציתי לדעת האם זה קנייה משתלמת?? יש אחריות פה בארץ? הנתונים שלו הם: מעדבג: CURE 2DUE זכרון 1 גיגה 120 מגה הארד דיסק המחשב ממש יפה ...לבן דק כזה.. מה אתם אומרים? ללכת על זה? תודה לעונים רועי.

יאיר B

New member
אני מציע להפנות את השאלה לפורום מקינטוש.

הם מתמצאים במחשבים הללו (בעיקרון תהיה אחריות בארץ, אבל צריך לשמור טוב על קבלות ולקנות מחנות נורמאלית). קח בחשבון שאפל זה לא חלונות (אלא אם כן אתה מתכוון להתקין עליו חלונות, ואז לדעתי כדאי לקנות נייד אחר - זול יותר).

rois5

New member
תודה על התגובה...

אם כך, על איזה מחשב אתה ממליץ בעל נתונים דומים ששוקל ונראה כמו האפל? וגם בסביבות אותו מחיר? תודה רועי.

הודגיק

New member
תשובות

תשובות : הקניה משתלמת ! יש אחריות בינ"ל של שנה , IDIGITAL הם היבואנים בארץ והם אלה שתומכים במוצר. אתה יכול להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה דרך קניה באתר של אפל. באם בחרת ללכת על MACBOOK דע שזו אחלה בחירה . תזכור כמה דברים : בדגמים הלבנים (אני לא בטוח , תבדוק) הDVD הוא רק קורא ולא צורב . זה לא WINDOWS בהצלחה. אני אישית השבוע קניתי MACBOOK PRO , אז בנימה אישית :"לך על זה!" .

למעלה