קניית מקרר יד שניה

Silent Shout

New member
קניית מקרר יד שניה

אהלן אנשים, מקווה שאני בפורום הנכון.. אז המקרר העתיק של הדירה שבק חיים, ואנו עכשיו בעיצומו של חיפוש אחר מקרר יד שניה במצב טוב.. עכשיו, מכיוון שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק/למה לשים לב כשאני שוקל לקנות מקרר משומש כלשהו, מלבד גילו, אני פונה אליכם, אולי תוכלו לתת לי טיפים מועילים... כל עצה תתקבל בברכה.. :)

cbr1100

New member
מקרר יד שניה

באופן כללי, לקנות מקרר יד שניה זה לקיחת סיכון. אי אפשר לדעת מה מצב המנוע (גם טכנאי לא יוכל לתת תמונת מצב אמיתית). ואם כבר קונים, לבדוק : - גומיות סביב לדלתות (יובש/קרעים). - מאוורר פנימי (עובד/לא עובד). - לבקש מהמוכר לפתוח את הקיר הפנימי של הפריזר. לתת למקרר לעבוד ולבדוק אם המאייד מתמלא בקרח לכל אורכו (תהליך של 15-20 דקות). אם מתמלא בשכבה דקה של קרח - יש גז תקין ואין סתימות. - לבדוק אם על המדחס מורכב וונטיל שירות. דבר המראה על הוספת גז למערכת. בהצלחה.

עיצה - קנה חדש

ב.א.ל.מ למשל מפרסמים עכשיו מקררים ב 1,500 ש"ח. לעומת זאת מקרר יד שנייה משופץ - יחזיק בערך עד תום האחריות (3 חודשים). אם אינך יכול לקנות חדש חפש באתר אגורה וקבל חינם או תמורת תשלום סמלי. בכל אופן מדובר במוצר חשמלי שיכול לשמש אותך לפחות 15 שנים ואין צורך לקנות את הדגמים המפוארים של 4 דלתות וכו'. אמקור פשוט יהיה מצויין ואולי כאן כדאי להשקיע.

meitl

New member
לא חייבים חדש, אני רכשתי אמקור 500 ליטר במחיר

של 700 ש"ח והוא פועל (טפו טפו) כבר 4 שנים בסדר גמור. קניתי בשוק הפשפשים, יש שם חנויות של מקררי יד שניה.

למעלה