קניית מקל

pooltool

New member
קניית מקל

אני עכשיו בתהליכים לקנות מקל חדש ובחרתי בPredator 2 Series בנוסף לזה אני מעוניין לרכוש את התיק התרמי החדש של Predator Longoni בדקתי בכמה אתרים והמחיר הקבוע עם טיפ של מורי בסביבות 900 דולר בשביל המקל+התיק בלי משלוח. שגיא רציתי לשאול באיזה אתר הכי כדאי לי לעשות את הקנייה מבחינה כספית ועם בטחון שאני לא יקבל מקל עקום ורציתי גם לדעת עם אתה מכיר אופציות של קנייה ציוד כזה מסוחר בארץ תודה רבה מראש

9ball master

New member
קנייה בטוחה

אני מאד ממליץ על seyberts בסך הכל המחירים דיי זהים ברוב האתרים אבל יש להם שירות לקוחות מצויין ויחס נהדר, לא סתם הם נחשבים ל dealer הכי גדול בעולם של פרדטור. אני יודע שביליארד סנטר התחילו להביא פרדטור לארץ (יש להם כמה דגמים פשוטים) אבל המחירים שלהם בשמיים, מופקעים בטירוף כך שעם תזמין לבד זה עדיין יהיה יותר זול גם אחרי משלוח ומיסים.

pooltool

New member
תודה

כן חשבתי ש seyberts היא האופציה הכי טובה רק אני לא בטוח בקשר לתיק הוא נראה מדהים אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מספק הגנה על המקלות יש לך נסיון כזה או אחר עם התיק הזה ?

9ball master

New member
מבחינת הגנה

הוא מעולה, הסיבה שיצאו עם תיק שכזה זה בגלל שמאז ה-11 לספטמבר יש איסור על הכנסת מקלות ביליארד למטוס ויש לעשות להם check-in כמו למזוודה ואחסון המקלות ב case שכזה הוא יותר בטוח בטיסה. החיסרון היחידי (לדעתי) בתיק שכזה הוא עיניין הנוחות, בטח במועדונים בארץ שאין מקום לזוז... היתרון בתיק עם צינורות pvc שהתיק עצמו יכול לשמש כמעמד למקלות וגם לשמור עליהם כשהם לא בשימוש. לדעתי, אם אתה לא מרבה בנסיעות עם המקלות שלך אז עדיף תיק בסגנון של instroke. אם אתה מרבה בנסיעות וההגנה של המקלות זה משהו שמאד מדאיג אותך אז אולי כדאי שתשקול בכלל לקנות תיק של Zero Halliburton שנותן את ההגנה הכי טובה כיום!

pooltool

New member
אני רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

אני מחפש תיק שאני גם יכול להביא למועדון בארץ וגם להיות רגוע שאני יכול להכניס אותו בתור מזוודה למטוס אתה חושב שהתיק של predator Longoni גדול מדי בשביל להביא למועדון בארץ עם בעיקר אני מתאמן בשעות הבוקר שיחסית ריק ?

9ball master

New member
אם המועדון ריק

אז ממש אין בעיה, פשוט מניחים את הציוד על שולחן סמוך... הפתרון הכי טוב עולה כסף... - שני תיקים, אחד ליום-יום ושני לנסיעות

pooltool

New member
כן כנראה שזה הברירה היחידה

שאוהבים משהו לכסף אין משמעות

למעלה