אני יודע שאתם עקשנים וקמצנים....
עם דגש על עקשנות.... יש בטאגליינס קישור להמלצות ודברים שיש לבדוק לפני שקונים מקל, הנה הקיצור דרך ל"עצלנים"...
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1306&msgid=63341905 האם אתה בטוח שאתה מחפש עצה אמיתית או רק חיזוק להחלטה על קניה מטופשת (פחות או יותר) אני לא מוכן לשקר ולרמות, אני לא מוכן להגיד על משהו שאני לא מאמין בו שהוא טוב.... כי האמת היא שברוב המקרים, המקלות שיש על הקירות ברוב המועדונים הגדולים בארץ הם באותה איכות של המקלות שנמכרים כאן בארץ בתחום המחירים של עד 500 ₪. האמת היא שמקל טוב עולה כסף... בדיוק כמו שסנובורד טוב עולה כסף... בדיוק כמו שמקלות גולף טובים עולים כסף.... בדיוק כמו שמחבט טניס איכותי עולה הרבה כסף.... בדיוק כמו שאופניים טובות עולות המון כסף.... בנאדם שמגיע להחלטה שהוא קונה מקל סנוקר זה אומר שני דברים, או שהוא לוקח את הספורט קצת יותר ברצינות ואז הוא צריך ציוד טוב או שיש לו קצת אקסטרה כסף ובא לו להתפנק.... הסיבה שבחנויות ביליארד "מקצועיות" מחזיקים בציוד שכזה זה בגלל שהם יכולים לסבן את הישראלי המצוי ולמכור לו מה שלא תראה בשום חנות מקצועית בעולם.... זה מקלות שמוכרים בחנויות כלבו בעולם ב 20 - 50 $.... ועכשיו אתה רוצה שאני יעזור למישהו לבחור מההיצע המרהיב הזה.... לא תודה... לא מזמן עזרתי לבחור בן 17 מהונגריה לבחור מקל התקציב שלו עמד על $600.... הילד עמל וחסך וקנה מקל שיעזור לו במשחק ולא משהו בשביל לעשות דאווין על הח'ברה.... מצטער אבל אני עדיין חושב שכל מקל בעלות של עד 500 - 700 ₪ זה בזבוז כסף... אני מבין שמישהו קונה מתנה אז יש לו (או לה במקרה הזה) תקציב וזה מה יש, לכן המלצתי על שובר קניה, ואם מקום אחד לא מספק שובר שכזה אז הולכים למקום אחר.... הרי בסופו של דבר אם אתה יודע מה אתה רוצה אז הידע או ההמלצות של המוכר ה"מקצועי" נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה... אני גם לא מאמין בקטע הזה שמקל ראשון צריך להיות איזה חתיכת דראק (סליחה על הביטוי), מה 500 ₪ זה לא כסף? לא עדיף לשים עוד 500 שלקבל מוצר איכותי שיחזיק מעמד לאורך שנים במקום לזרוק 500 ₪ עכשיו ואז להוציא עוד 1000 ₪ בעוד שנה... תעשה חשבון ותראה שהשקעה נכונה מלכתחילה היא הזולה יותר בטווח הארוך...