קניית מצלמת וידאו

yanivgrebel

New member
קניית מצלמת וידאו

אז ככה חברים "אספנו" כבר 6 אנשים + 2 בפוטנציה ע"מ לפנות לחנויות בצורה רצינית ומקצועית אני צריך מכל החברה ששלחו מסרים את סוג המצלמה - לא מספיק להגיד לי SONY PC לציין בבקשה איזה דגם כמובן מי שעוד רוצה להצטרף לא מאוחר גרבל

Nir Gal

New member
אני בפנים גרבל

אני גם מהמחפשים אבל לא באמת יודע מה לקנות

eyal erez

New member
מה קורה ..מצלמת וידאו ?

אל תקנה חדשה גם ככה החדשות הם יותר רגישות ונהרסות מהר.. רק ביד שניה ,במצב טוב כמוון ,הרבה יותר טוב לצניחה והרבה יותר זול. PC 4,5,6,8,9,100,101,110,, רק אלה המצלמות שאתה רוצה לקנות .. איך אפשר להשיג ? באינטרנת . יום טוב

zadek

New member
מצלמה

גרבל- נראה לי שדי קשה להגיד איזה דגם אני צריך/רוצה. מה שכן אפשר זה לפנות לחנות ולראות אולי על דגם מסויים שיש במלאי הם יכולים לעשות הנחה גדולה במיוחד מסיבה כלשהי- לגמור את המלאי, דגם ישן או כל סיבה אחרת. נראה לי שברגע שנדע את כמות האנשים ואת הדגמים המוצעים באותה חנות ספציפית שמתכננת לתת לנו את ההנחה הכי גדולה- יהיה גם קל לבחור מתוך מה שמוצע לנו- זה יצמצם משמעותית את המבחר. רון

BSF

New member
כשקונים מצלמה

לצניחה חופשית לא מחפשים את הדגם שיש בחנות או דגם ישן מחפשים את הצלמה הכי מתאימה שתעמוד בתנאים הגרועים של צניחה לכן עדיף שתתנו לגרבל שעשה מחקר מעמיק מאוד בנושא לטפל בדגם ובמחיר אני בטוח שהוא יעשה עסקה טובה !!! וגרבל סחטיין על היוזמה כן ירבו !

למעלה