קניית מצלמה.

• פותח הנושא MOTYP
  • פורסם בתאריך

MOTYP

New member
קניית מצלמה.

שלום רב. אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית. בעיקרון התמונות אמורות להשיאר במחשב אבל אני מעוניין שתהייה לי את האופציה להדפיס את התמונות בגדלים של בערך דף A4 לכן אני מעוניין בלפחות 4 mp. כמו כן אני מעוניין בזום שיאפשר לי לצלם גם תמונות תקריב-מעל 3. הטווח שלי הוא עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על FUJI FinePix S3500 /3100 ? תודה מראש.

ארזS

New member
ממליץ בכל פה ומכל הלב על

קוניקה מינולטה דימאג' Z2.

I R I S C

New member
למה אתה כל כך ממליץ?בגלל מה?

אילו דברים בה מצאו חן בעיניך? או דברים ייחודיים לה שאתה מוצא שטובים ומועילים. אפילו בהשוואה לקודמת שלך-הHP *ביקורת הנגד טוענת שזוהי מצלמה שבירה\שברירית ועדינה מדי.האומנם?

ארזS

New member
אני ממליץ בגלל ש: ...

1. התמונות שאני מצלם יוצאות מעולות לעומת התוצאות ב-HP הקודמת [ובוודאי שלעומת ה-775 המוכרת לך אין בכלל מה להשוות...] ומאחר ורוב מה שאני מצלם זה מטוסים [את כבר מכירה את השריטה הזאת אצלי...] ומעלה את התמונות לכמה אתרים בינלאומיים [אפשר לראות בקישורים שלי] הרי שהתגובות שאני מקבל במחצית השנה האחרונה על התמונות שצילמתי ב-Z2 מעידות על משהו. 2. מאז שנכוויתי אני נזהר... כלומר משתדל שהיא לא תישבר כמו שקרה ל- HP850 . [טפו טפו בלי עין הרע
ויחד עם זאת אני לא חושב שהיא עדינה או שברירית. אני תופס אותה חזק...

I R I S C

New member
שאלה נוספת:באילו תוכניות צילום אתה

משתמש?האוטומטיות?חצי אוטומטיות?ידנית? (זה חשוב למשתמשים מסוימים) ולגבי ה775 :כבר אז השתדלתי להבליג על מה שחשבתי עליה,כדי לא לפגוע בהנאתך,לאחר שכבר קנית אותה.אבל,כזה עיוות צבעים בכמעט כל תמונה,לא ראיתי באף מצלמה אחרת כמעט.עד היום כשמשווה תמונות בכל מיני מצבים ונושאים ולעומת תמונות ממצלמות אחרות זה קופץ לעין.(מה שקרוי:מצלמה 'מפונקת',שדורשת טיפול תמידי בפוטושופ
)

ארזS

New member
כמה תשובות

אני משתמש בחצי אוטומטית בדרך כלל. כעיקרון, בגלל שמצלם גופים בתנועה חייב לצלם במהירות גבוהה. ואם יש אור חזק אז לפעמים גם סוגר צמצם. ובקשר ל-775, לפעמים אני עדיין מצלם בה והילדים מצלמים בטיולים ובשביל זה היא בסדר... אבל בשביל נןשא הצילום העיקרי שלי זה רק ה-Z2 כיום.

למעלה