קניית מצלמה בסין

papo2006

New member
קניית מצלמה בסין

שלום לכולם הורי נושאים לטיול בסין בשבוע הבא (כולל הונג קונג) רציתי שיקנו לי שם מצלמה. הזהרתי אותם שיקנו רק בחנויות מסודרות ולא בשווקים ששם שמעתי שכיחה הרמאות והזיופים אני זקוק לעצתכם: מה ההפרשים במחיר בין החנויות בסין לחנויות בארץ?( באחוזים בערך) המליצו לי על החנויות: jony's photo ועל עוד כמה חנויות בMONGKOK מישהו יודע על חנויות אמינות וזולות?

dod_basim

New member
כדאי לקנות בהונג-קונג

שם המכס על מוצרי אלקטרוניקה הוא זול במיוחד. אבל גם שם אפשר להדפק עם חנות "איכותית" אשר מוכרת חיקויים (ד"א גם בארץ שלנו יש). לא יודע לגבי מחירי מצלמות אבל אם אני זוכר נכון לגבי אייפוד זה פחות מחצי מחיר מהארץ.....

מצלמות לקנות בהונג קונג

הפרשי המחירים על המצלמות הקומפקטיות לא גבוהים במיוחד, ויכולים להגיע לפחות מ10%. מה שחשוב זה לעשות סקר שוק (ואפשר להשוות לאתר זאפ), ולהתרחק מנייתן רוד, שהוא מלכודת תיירים אחת גדולה, עם "עסקאות" מדהימות (מדהים שמישהו מסכים להם). אם הם רוצים להיות בטוחים, אחרי שרואים משהו שמעניין אותם, לבדוק את המחיר של אותו מוצר בFORTRESS שזו רשת גדולה, שהם יכולים למצוא בכל מקום בהונג קונג, ושם לא ירמו אותם. המחיר לדעתי יהיה באיזור +-10% בשאר החנויות.

dod_basim

New member
תוספת - רחוב ניית'ן (kawloon)

יש בכלל להימנע מללכת לחניות אלקטרוניקה ואחרות אשר בהן לא מופיעים מחירים ליד המוצרים. שם בהחלט אפשר לפול בפח עם מחיר דפוק ומוצר דפוק. מסכים לגמרי. בכל אופן באמת כדאי להכיר את מחירי השוק בארץ (זאפ וכדומה) ומחירי השוק בארה"ב amazon. ככה תוכלי למצוא מוצר טוב במחיר טוב.

למעלה