קניית מערכת עצות

dw drum

New member
קניית מערכת עצות

שלום! מחר אני הולך לקנות מערכת תופים יד שנייה עכשיו אני רוצה לדעת איך אני בודק את התופים כדאי לראות שאין פגם רציני או שהתופים שחוקים ושהמוכר לא יעבוד עליי או משהו כזה(יש לי מספיק ידע ונסיון בתופים כדי לדעת להבחין מה טוב ומה לא) אבל בכל זאת אני רוצה לדעת בוודאות שהמערכת במצב טוב ושאני לא יצטער אח"כ שקניתי אותה בגלל שאני אגלה כל מיני פגמים למיניהם.. אז אם יש לכם איזו עצה או משהו שיוכל לעזור לי להבחין מה מצבה של המערכת אני אשמח.. אני לא מדבר על כל מיני פגמים קטנים כמו איזה שריטה קטנה שלא נראה לי שתשפיע במיוחד אני מדבר רק על מצב זוועתי או משהו שאני לא אראה אבל הוא ישפיע לרעה על הסאונד של התופים. וגם אם עור אחד קרוע זה לא משנה לי כי עור זה לא בעיה להחליף אני רוצה איך להבחין בפגמים קטנים שמשפעים על כל המערכת ושאני בהתחלה לא אגלה אותם ורק אח"כ אני אבחין שיש בעיה בתופים. תודה רז

dw drum

New member
פרימייר ארטיסט מייפל

עם סנר דניס צ'מברס מערכת מצויינת..

benhamin123

New member
מקווה שילך לך חלק הקנייה... מערכת לפנים!!

בעתיד גם לי תהיה חמודונת כזאת

dw drum

New member
כן אני מקוה שהכל יסתדר זו מערכת שלא מהעולם

הזה במיוחד עם הסנר של דניס צ'מברס עם 4 מצבי סאונד משהו מטורף..דרך אגב בחליליתהסנר עולה 2300 ש"ח..

md2g

New member
שמע אחי זה סנר עצבני ומערכת בת זונה

לא תצטער ואם כול הזמן חשבתה שזה שהארדוור לא משהוא זה שטויות וגם תמיד אפשר להחליף אם משהוא באמת קורה !!! ואל תפחד שהיה פגמים אחרי הכול זה בטח משהוא ביתי אם היא לא עברה הופעות וטורים ברמות מטורפות היא צריכה להיות שמורה יחסית

A 1 A 2 A 3

New member
בקשר לקנייה שלך

אני מכיר את המערכת אישית וגם את המוכר אל תחשוש מכלום לך על זה בעיניים עצומות הוא בחור נחמד והמערכת פיצוץ הסנר שלא נדבר עליו אם היה לי כסף הייתי קונה אותו בעצמי בכל אופן מקווה שתתחדש ובהצלחה אחי

dw drum

New member
תודה רבה לכולכם על העצות והתמיכה!

אני באמת שמח שמצאתי כזאת מערכת מדהימה בכזה מחיר ... אני עדיין מופתע שהיא עולה כלכך קצת במרום רוצים עליה 9,800 ...והסנר שווה בחלילית 2000 ומשהו..

למעלה