קניית מכנסיים

fionall

New member
קניית מכנסיים

הרבה פעמים כשאני קונה מכנסיים אני שומעת מהמוכרות שהמכנסיים מבד מתרחב ועדיף לקחת מידה קטנה יותר. בד"כ אני מתעלמת מזה, כי אני לא מוכנה להסתכן בלקחת מידה קטנה יותר ואז שהמכנסיים לא יעלו עליי. הקטע שלפעמים המכנסיים באמת מתרחבים ואז הם גדולים עליי ונראים זוועה. הכי מעצבן שזה קורה בג'ינס אחרי שאני מסתובבת איתו כמה שעות. אחרי הכביסה הוא מתכווץ ובקושי עולה עליי ואחרי כמה שעות שאני מסתובבת איתו הוא שוב מתרחב וגדול עליי..
אז מה עושים? איך יודעים אלו מכנסיים יתרחבו ואלו לא? איך אתן בוחרות מכנסיים?

@יעל@

New member

רוב המכנסיים שנמצאים בשוק מכילים אלסטן, לייקרה. ע"מ שהבגד יתפוס את הצורה של הגוף.
יש כאלה ששמים אלסטן, ואומנם המכנסיים מתרחבים קצת אך לא בצורה משמעותית. יש כאלה שהמכנסיים יתרחבו ביותר מ 2 מידות....

אם את מתכוונת לג'ינסים - הייתי מציעה לך לקנות של המותגים הקלאסיים: ליוויס, דיזל, לי קופר וכו'.
יש לי ג'ינס של ליוויס, ולמרות שיש בו אחוז גבוהה של אלסטן, הוא לא התרחב עליי בצורה משמעותית.

לדעתי איך לבחור? זה רק ניסוי וטעיה. גם אני נפלתי בזה כמה פעמים. ג'ינסים למשל אני כבר לא קונה של חברות האופנה בארץ, ומחפשת רק 100% כותנה.

כרIבית

New member
סתם הערה: יש לי די הרבה ג'ינסים של לי קופר

לפחות 7 מהשנה, וכולם בלי יוצא מן הכלל מתרחבים מאוד בלבישה ומתכווצים מאוד בכביסה.

איילה א

New member
תבדקי מה אחוז האלסטן/לייקרה בבד.

מעל 3% בד"כ מתרחב משמעותית.
כמובן שיש הבדלי איכויות בין היצרנים השונים, אבל זה כלל האצבע שאני משתמשת בו והוא עובד מצוין.

למעלה