קניית מכונית

SimonH

New member
קניית מכונית

מה בסך הכל ביקשתי??? לקנות מכונית משומשת בארץ שלנו? אני לא חוושבת שבשום מקום בעולם לא כל כך קשה למצוא מכונית יד 2,ולא בגלל ההיצע,אלא בגלל כל אותם נוכלים ...... פשוט מייאש,הלוואי והיינו גרים במדינה שניתן היה להאמין למה שאומרים לך זו שמנסה לקנות מכונית כבר 3 חודשים....

enigo

New member
אם את חושבת שבחו"ל יותר טוב...

את טועה. גם בארה"ב "סוחר מכוניות" זה שם נרדף לאדם חסר כל מוסריות ובבריטניה נושא זיוף האודומטר כל כך נפוץ שכבר זכה להתיחסות מצד הרשויות והעיתונות יותר מפעם אחת. המצב דפוק, נכון, אבל הוא דפוק אצל כולם...

liko2

New member
קנית מכונית

לצערי רוב העוסקים במכירת רכב מיד שניה (הם סוחרים ממגרשי המכוניות לשעבר הידועים לשמצה) יש להיזהר מהם! בשבע עיינים לבדוק. היום רובם מוסווים תחת חברות הליסינג יושבים במשרדים יפים וכו' הם אלו שברוב המקרים מוכרים לחברות הליסינג את המכוניות יד שניה ולכן להיות זהירים .

רפי לין

New member
קנית מכונית

הדשא אצל השכן ירוק יותר. באיזה מכונית את מעוניינת ומה הצרכים, איזה הילוכים, אופי נסיעה וכו'. אולי כאן יוכלו לסייע לך. בברכה - רפי לין

k1235

New member
כנ"ל

כנ"ל אבל אצלי בתקציב קשה למצוא מכונית טובה מהאזור.. :(

regshim

New member
מהצד השני של אותה הסירה...

למה כל כך קשה למכור את המכונית? ולמה כשמתקשרים אליי מנסים לתפוס אותי באיזה שקר??? ובסופו של דבר גם גורמים לי להרגיש שדיברתי יותר מדי "ישר" למה צריך לשקר כדי שמישהו יסכים לבוא להתרשם? אני מספרת להם על כל שריטה שיש על האוטו...(כאילו, בטח שיש שריטות פה ושם - אוטו 4 שנים על הכביש - אוטו ללא שריטות זה רק בחנות...) או שעושים לי תחקיר האם זה יד ראשונה ב5 שאלות שמנוסחות אחרת?? במקום להעריך את הכנות...גורמים לי להרגיש הכי נוכלת שבעולם. (מה שלא עוזר לי למכור את הרכב) ככה שלא רק קשה למצוא אנשים ישרים קשה גם להיות ישר...

למעלה