קניית מכונית חדשה

ranib

New member
קניית מכונית חדשה

שלום אני די חדש בתחום ומחפש לקנות מכונית על בנזין שתתאים למתחילים שאלותי הן: איזו מכונית כדאי לקנות ואיפה מומלץ לקנות? כמה אמורה פחות או יותר מכונית כזו לעלות? תודה מראש

hifly

New member
מכונית בנזין

יש מספר סוגים -ישמכוניות באגי לשטח,יש "מנסטרים" שהם בדרך כלל צורת טנדר עם גלגלי ענק,ויש מכוניות כביש . בדרך כלל הם באים בשני נפחים של מנועים-הקטנות יותר עם מנוע 15 והרציניות יותר המשמשות למרוצים ולהם בטח אתה גם מתכוון הם באות עם מנוע 0.21 (3.5 סמ"ק) המחירים של הקטנות הם בסביבות 1500 שח כולל שלט ומנוע. והחזקות והגולות יותר עולות בין 2000-3000 שח כולל הכל. אם להתחיךל אז כבר תיקנה את הטובה יותר תוצרת "קיושו" MP7.5 היא באה בוורסיה זולה עם מנוע 0.21 חלש יותר ועולה 2400 שח,ואפשר לקנות אותה עם המנוע החזק יותר בסביבות 3000 שח. הצעה שלי קח עם המנוע החלש שהוא חזק מאד בשבילך וגם תוכל להתחרות במסלול במזכרת בתיה,ללא שום בעיה.כשהמנוע יגמר תחליףלחזק יותר שמחירו עגב 1300 שח לגבי חנויות -איני יכול להמלץ על חנות המתמחה,תנסה בכמה ותיראה למי יש את ההצעה הזולה ביותר. כנס ללינק למטה לרשימת החנויות

tal2000

New member
קודם כל

זה ביכלל לא מכונית למתחילים אני הייתי מציע לך שתילך ותיתרשם קודם מהמכוניות ואחר כך תחליט איזה מכונית אתה רוצה אתה לא צריך ליקפוץ ישר למכוניות מירוץ שעולות הרבה כסף

hifly

New member
מכוניות זה שונה מטיסנים

שם אין מכונית טרינר,ומכונית שניה ושלישית!!!! גם אין דבר כזה מכונית למתחילים,יש מספר קטגוריות של כוח וגודל מנוע. ואפשר להתחיל מממכונית עם מנוע 21 ,כי ממילא זוהי המטרה הסופית,ואין צורך לעבור שלבים כמו בטיסנים. מה כן, אפשר לקנות את הדגם החלש והזול יותר כמו שהמלצתי,ועם הזמן להתקדם ולהשקיע במנוע משופר ועוד אביזרים המעלים את ביצועי המכונית.אבל כבר לקנות את המכונית הטובה והמצאימה. כמובן שיש תוצרות אחרות ומעט זולות יותר אבלמכוניות טובות עם מנוע 21 אלו המחירים שלהם. כמובן גם אפשר לקנות משהו זול במיוחד,אבל כידוע לך מה שזול יוצא בסוף יקר! תילמד את הכלל הזה . אמיר

ranib

New member
תודה על התשובות

בכל זאת יש איזו חנות מומלצת בת"א? תודה

hifly

New member
תנסה את גלקסיה

גלקסיה-טיסני ראשון בראשון לציון-בהנהלת אשר טביב. קח את הכתובת והטלפון ממדור חנויות באתר

למעלה