קניית מכונה

thomas17

New member
קניית מכונה

שלום לכולם.. ביקשתי לפני כמה ימים בפורום על המלצה לקניית מכונה בחו"ל ולא ענו לי אז אנסה את מזלי שוב

אני מתכננת לקנות מכונה ולהביא אותה איתי כשאני חוזרת לישראל,
תפרתי לראשונה לא מזמן ומאוד נהנתי,אך התפירה נעשתה במכונה ישנה שכל שנייה נתקעה.
יש לכן המלצה לדגם ספציפי (אזמין באמזון) ? כיון שאני ממש בהתחלה אני מתלבטת האם ללכת על אחת מהמכונות שעולות בסביבות ה100$(לדוגמא- singer 2263=80$), או ללכת כבר על מכונה הרבה יותר מתקדמת בתקווה שתשמש אותי עם כל הפונקציות בהמשך אחרי שאלמד לתפעל אותה (singer 9960=300$)

ובלי קשר לסוג המכונה, מנסיכנן, כדאי להביא את המכונה איתי בטיסה או לשלוח אותה? ויש לכן מושג בדבר המיסים ? אני מבולבלת מאוד בעניין הזה, מאיזה סכום משלמים מיסים?

תודה רבה..

Tנקר בל

New member
לגבי סוג המכונה - תלוי בצרכים שלך

תגדירי מה את מעוניינת לתפור בהמשך, ואפשר יהיה לכוון אותך יותר.
אני לא יודעת מה העלות בטיסה, אבל אני מניחה שיותר זול מאשר לשלוח.
מיסים - אין מכס על מכונת תפירה. מעל 75$ יש מע"מ (עומד כיום על 18%).

thomas17

New member
אהלן..

ראשית תודה על התגובה..

לגבי מה אני מעוניינת לתפור- אני עוד ממש בהתחלה של התחביב ככה שאני עוד לא יודעת לאן זה יתפתח. נכון לעכשיו אני מניחה שמכונה בסיסית מספיקה לי, אבל אני בד"כ בגישה שכאשר מוצאים סכום נאה של כסף על משהו שאוהבים אז "אם כבר אז כבר", ובמיוחד אם יש לי את ההזדמנות להביא איתי מניו יורק את המכונה ולהוזיל לעצמי משמעותית את העסק אז למה לא לקנות אחת עם מלא פיטצ'רים.
אבל מנגד אני חושבת שאולי המכונה מלאה בכ"כ הרבה פונקציות שלא אגע בהן בסוף אשתמש רק בדברים הבסיסיים.
לכן,פניתי אליכן
שתגידו לי מניסיונכן האם כדאי לי להוציא את ה300$ על הסינגר 9960 או להסתפק בדגם של ה80$. אני יודעת שזה עניין של העדפה אישית,אבל שוב אני לא מכירה את התחום כלל

תודה..

Tנקר בל

New member

לי יש את ה-9960, היא מאוד נוחה לי, ואני משתמשת בתכים המיוחדים וברקמות, וגם ברגליים השונות. אני מכירה אחרות שלא משתמשות כלל באלו או באלו. אבל גם אם לא משתמשים בהם - ה9960 מכונה הרבה יותר נוחה וקלה לתפירה מאשר ה-2263.
אם יש לך את הכסף ואת בטוחה שזה לא תחביב זמני, לכי על ה-9960.
אפשר גם לבחור מכונה שנמצאת בין ה-2263, שהיא *מאוד* בסיסית, לבין ה-9960

את יכולה לבדוק גם את המכונות של ברדר. גם הן נותנות תמורה טובה לכסף (כשהן נרכשות בארה"ב).

על מכונות תפירה מחו"ל אין מכס משלמים רק מע"מ

לעניות דעתי קני לך מכונה שעולה מעל 80$. לא כל יום מביאים מכונת תפירה מחו"ל.

אני רכשתי ינומה DC1050, את יכולה לרכוש דגמים מעליה.

תזכרי, כי בארץ תצטרכי להתאים לה שנאי בשל שינוי שיטת החשמל.-חשוב ביותר לעשות זאת דרך חשמלאי או איש מקצוע שמבין- יראה את המכונה וידע לייעץ לך איזה שנאי לרכוש.

אין צורך בכל הפונקציות שבאמת לא נוגעים בהם בד"כ, אלא משתמשים בפונקציות הבסיסיות.

בהצלחה!

אריאלה

הבאתי את המכונה לרם קרינסקי היבואן בארץ

השתמשתי בסלילי מתכת, לא חשבתי לרגע שהם יכולים להזיק לבית הסליל הפלסטיקי של המכונה.

החליפו בית סליל, שלמתי הרבה כסף (כי אין אחריות על המכונה מחו"ל), ובא לציון גואל.

שבוע טוב!

אריאלה

מה לדעתך נחשב להרבה כסף?

ודרך אגב ניתן להגיע אליהם ולקבל הצעת מחיר, עד גובה סכום מסויים את נותנת להם אשור לתקן ,
ומעל לסכום זה הם יתקשרו לקבל אישורך.

אריאלה

thomas17

New member
לבסוף..

לכבוד החגים הציעו למכירה באמזון את הדגם singer one ב180$ . מחיר מעולה לכל הדעות..

עכשיו השאלה שלי היא כזו,יש רעיונות איך להביא אותה איתי ארצה? במזוודה שעולים איתה למטוס?
איזה אביזרים נוספים למכונה כדאי לקנות פה ולהביא איתי שיש הבדל משמעותי במחיר? נגיד מחטים, bobbins, קופסא למכונה וכו'?

תודה רבה רבה!!

אם את פיזית בחנות קני מה שנראה לך

סלילי פלסטיק מתאימים למכונה שלך, מחטים , איני יודעת מה את מתכוונת לתפור,

.בדים סרגלי חיתוך, גלגלת חיתוך, של חברות ידועות וטובות כמו OMNIGRID ו- OLFA , משטח חיתוך, סיכות עם ראש שטוח לתפירה קופסה ממגנטת לסיכות,

האמת שיש הבדלי מחירים, בארה"ב זול יותר, אבל מה לעשות לא ניתן להביא בלי סוף.

קחי בחשבון שמשקל המכונה נכלל במשקל שמותר לך להעלות על הטיסה.

העיקר שתיהני ממנה.

אריאלה

למעלה