קניית מכונה חדשה

hadar55555

New member
קניית מכונה חדשה

לקראת סוף שנות השלושים לחיי החלטתי שאני רוצה לתפור להנאתי. מימיי לא נגעתי במכונת תפירה ולכן פניתי לסבתא שלי שהיא מבחינתי "מומחית" בנושא והיא לימדה אותי לתפור במכונה שלה. לדבריה כדי שאוכל לתרגל ולהתנסות כדאי שאקנה מכונה. בנוסף היא אומרת שבעבר יצרני המכונות העניקו סדנא והדרכה לרוכשי המכונות. מחיפוש באינטרנט לא ניתקלתי ביצרן/ספק שנותן הדרכה שכזאת. האם מדובר בסתם נוסטלגיה? תמו ימי התום? אשמח לשמוע מה דעתכם? הכניסה לעולמכן נראית לי מאוד קסומה וחלומית, וגם אם כרגע קשה לי לדמיין את עצמי תופרת ביצירתיות, בהחלט יתכן שבעקבות הדרכה והסבר נכונים אשתלב בהצלחה.

puppylove104104

New member
לגבי הסדנא

לפחות לגבי חלק מהפירמות/ספקים, את לא יכולה לקבל אחריות בלי לעבור הדרכה על המכונה. בהדרכה מלמדים אותך את כל הדברים הבסיסיים של המכונה (להשחיל חוט, לנקות, להחליף רגליות, איך לתפור עם המכונה), עד שאת תרגישי בטוחה שאת תתפרי עליה בלי לעשות נזק למכונה משימוש לא נכון (לכן הם יקדישו לך כמה הדרכות שתצטרכי). אם לא כולם עושים את זה מתוך חובה, כמעט כולם (ואני הייתי בורחת מהמקום שיסרב), לא יסרבו כשתבקשי הדרכה על הפעלת המכונה. קובעים זמן ויושבים איתך על המכונה. הם לא ישבו איתך להסביר לך איך לתפור ממש - רק איך להשתמש במכונה. לגבי תפירה ממש של פריטים, יש המון הדרכות ברשת, שאפשר להתחיל איתן, ומשם להתקדם. בהצלחה

hadar55555

New member
../images/Emo13.gif תודה עזרת לי מאוד

תוכלי להמליץ על הדרכות ברשת, נשמע לי רעיון מצויין עבורי ולא נתקלתי בכאלה בחיפושים שלי.

puppylove104104

New member
ממש על קצה המזלג

הציעו לך את הבלוג של פרפרים (קרן סקובץ') פה בתפוז - שזה מקור נהדר להמון הדרכות. יש לה גם בלוג קישורים (יש קישור אליו דרך הבלוג הראשי). בנוסף, אני אציע אתר נוסף: http://sewmamasew.com/ עוד בלוג, שמרכז כל רשומה לפחות כמה הדרכות שונות. תתחילי משני אלה, אחרת תלכי לאיבוד (כי הם באמת מלאים בהדרכות מכל סוג ורמה). אם יש לך שאלות ספציפיות (למשל מושגים באנגלית או שלבים שאת לא מבינה), את מוזמנת לשאול בפורום (תוספת של קישור להדרכה הספציפית שאת מתקשה בה, יכול לעזור המון). בהצלחה

hadar55555

New member
וואו תודה, אתם מקסימים. אנסה את ההדרכות האלה.

אשמח גם להמלצה על חנות לרכישת המכונה, באזור המרכז - השרון.

יש אינספור בלוגים

הבנות המוכשרות מנהלות בלוגים מטריפים בכולן הרבה הדרכות. אני אישית ממליצה על הבלוג של קרן סקובץ - פרפרים שמנוהל פה בתפוז. פשוט תחפשי והוא יצוץ לך מיד, יש לה מעל 650 הדרכות!!!!

radio active

New member
אני יודעת שהיבואנים של זינגר מוכנים להדריך

אותך גם אם את מביאה איתך מכונה מלפני מליון שנה. כל עוד היא עובדת (והיא של זינגר), ילמדו אותך.

למעלה