קניית מחשב נייד

debojam

New member
קניית מחשב נייד

שלום לכולם אני חדשה בעניין עד עכשיו כל המחשבים שהיו לי היו בבית אבל כרגע אני צריכה לקנות נייד אני חייבת המלצות מה כדאי לי לקנות איזה דגם איזה חברה וכל העניינים זה פשוט די דחוף לי עכשיו אני רוצה לדעת אם דיסק קשיח : ATA 100 4200 rpm זה בסדר או כדאי 5400 rpm אני רוצה מחשב נייד טוב שיהיה בסביבות 6000 ש"ח אמרו לי שחשוב בנייד הזכרון שיהיה לו 512 מגה זכרון אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה טוב תודה מראש

Jan22

New member
RPM - מהירות ההרדיסק

מומלץ שיהיה מינימום 5400 - שמים לב להבדל בין השניים במשימות כגון קידודי וידאו ,חישובים כבדים וכד' . את רוצה מחשב נייד בסביבות ה6K - לאילו מטרות ושימושים ? תוכנות גרפיקה / משחקים / עבודה באופיס ואנטרנט ?

debojam

New member
המטרה

זה יותר לעבודות באופיס ובאינטרנט אבל שגם אני אוכל לראות סרטים אבל המטרה העיקרית זה גלישה באינטרנט ועבודות באופיס שום תוכנות גרפיות ולא נראה לי גם למשחקים

romy1965

New member
המחשב של אייסר שציינת

נראה מצוין בתמורה למחיר.לא נתקלתי באף חנות באייסר.האם הוא נחשב לנייד טוב?יש לך מושג איך השרות שלהם? ועוד שאלה...שמעת על ניידים מתוצרת clevo מבית צמפיון? נתקלתי בהם במספר חנויות ,יש להם מפרט טוב ומחיר יחסית זול כי מרכיבים אותם בארץ.האחיריות חיון בנתניה.המון תודה.

Jan22

New member
תביני דבר אחד

מה שנראה זול ומשתלם - ברוב המקרים מדובר בהולכת שולל ;מומלץ להשקיע וללכת על חברה ידועה ,לשלם קצת כסף ,אבל לקבל תמורה מלאה בחזרה ושירות לקוחות טוב .הדגם של אייסר מצויין ובמחיר די נוח ,אני אישית לא עבדתי איתם אבל היו מס' אנשים בפורום שקנו (אייסר) ,ויצאו מאוד מרוצים . הקלבו ,משפט אחד - מורכב בארץ יתפרק בארץ .

למעלה