קניית מחשב נייד

shira2u

New member
קניית מחשב נייד

בקשר לקניית מחשב מחשב נייד - האם כדאי להסתפק ב-cellron או לקנות פנטיום ובקשר לזיכרון 256 או 512 בקשר לקניית מחשב מחשב נייד - האם כדאי להסתפק ב-cellron או לקנות פנטיום ובקשר לזיכרון 256 או 512 על מה כדאי לשים לב - כדי שלא יעבדו עלי..

shira2u

New member
השימוש

המשחב הוא בעיקר בשביל אינרנט והורדות, כמו כן לשמוע מוזיקה ולראות סרטים, ותכנות ב-JAVA התקציב הרצוי הוא עד 5500 תודה

מעבד סלרון

מיועד לניידים שכל הצורך שלהם הוא אופס ואינטרנט, אם אתה רוצה להפעיל משחקים ואולי גם לראות סרטים אז ממש לא מומלץ ללכת על מעבד כזה.

SecondOpinion

New member
האומנם?

אמירה קצת יומרנית מצידך, הייתי אומר. אני משתמש במחשב סלרון לתיכנון באוטוקאד, משחקים סרטים וכל מה שתרצה. משחקים וסרטים דורש כרטיס מסך חזק, אבל סלרון מודרני חזק כמו ואפילו יותר מפנטיום 4 בן שנה.... לפני שנה לא שיחקו? לא ראו סרטים?

אוריטק

New member
אני מסכים עם חומוס חם

סלרון הוא חלש ולא יציב לדברים מעבר לאופיס ואינטרנט

SecondOpinion

New member
וזהו???? אין משהו חכם יותר להגיד?

אולי בכל זאת? באמת, פעם אחת ולתמיד, ספר לנו מה ההבדל בין סלרון ופנטיום 4. פרט למחיר. בהתחשב בכך שבזמנו הייתי רואה סרטים גם על 486, ובטח על פנטים 3, 450MHz, אשמח שתגלו לי במה מעבדים אלו חזקים יותר מסלרון 2.4 חדש. אני מסכים שסלרון מעבד חלש יותר. האם מישהו מכם באמת ממצה את המעבד ביותר מ-10% כוח החישוב שלו??? על המשחק התובעני ביותר? לכל צורך ביתי, סלרון מעבד מספק ביותר. בהנחה שאתה לא מריץ בבית שרת דואר עם 5000 מנויים, שרת בסיס נתונים עם 10,000 קליינטים וברקע תוכנה המדמה היתוך גרעיני. ככה, בשביל שלמעבד לא ישעמם.

Jan22

New member
תראי ,הבדלי המחירים בין ניידים

עם סלרון לבין ניידים עם פנטיום הוא בסביבות ה1000 ש' ,אמנם מחיר נוח, אולם מומלץ לקחת פנטיום M בשביל שאם/וכאשר תרצי לבצע משימות אנטנסיביות יותר - המערכת לא תזחל. זיכרון - לא לקחת מתחת ל512 ,WINXP מערכת כבדה ולא מסתדרת כמו שצריך עם 256.

haveriko

New member
אין שום בעיה לראות סרטים עם סלרון

והXP שלי מסתדרת מצויין עם 256 מנסיון.

Jan22

New member
תראה ,אני יכול להריץ לך XP עם 128

זיכרון וגם ניסיתי את זה - אין בעיה הוא עובד - עם זאת ,משימות יותר כבדות הXP לא יתמוך ;סרטים ,מוסיקה ,אופיס וכל שאר הירקות הוא יפעיל ,משחקים ותוכנות גרפיות וכד' הוא יזחל .

haveriko

New member
הבחורה אמרה שהיא צריכה מחשב

לאינטרנט, אופיס וסרטים. משימות שסלרון שעולה 4000 שקל יעמוד בהם בהצלחה מרובה. למה אתה ממליץ לה לזרוק עוד 1,500 שקל על פנטיום M ועל 512 זיכרון?? בשביל שפתאום יתחשק לה להפוך לגרפיקאית ולעבוד עם תוכנות גראפיות כבדות? (תוכנות גראפיות קלות עובדות בלי שום בעיה גם על סלרון - מנסיון) או אולי פתאום היא תרצה להיות גיימרית ולשחק במשחקי תלת מימד? (שאת זה היא לא תוכל לעשות גם עם P M אם אין לה כרטיס מסך חזק) לא חבל על הכסף??? אין לכם לב??

Jan22

New member
שים לב מה רשמתי

סרטים ,מוסיקה ,אופיס וכל שאר הירקות הוא יפעיל ,משחקים ותוכנות גרפיות וכד' הוא יזחל - עכשיו ,אני בטוח שהיא בחורה נבונה שיכולה לעשות חושבים ולהגיע למסקנה ;אם היא חושבת בעתיד להפעיל יישומים יותר כבדים - היא תאלץ לקחת פנטיום ,מאידך ,אם היא מתכוונת לשמוע מוסיקה ושות' - סלרון יספיק לה . איזי חביבי .

למעלה