?
חוות דעת: מצד אחד מדובר במוצר ששווה את הכסף שלו המסך באיכות טובה מאוד כונן של 120G קורא כרטיסים מעבד כפול ליבה בטכנולוגיית סנטה רוזה שווה את הכסף בהחלט אף מתחרה לא נותן את התמורה הזו לכסף יתרונות: מכיל המון תוספות יחסית למחיר וקיימת תוכנת live update מהאתר של MSI שממש עושה את העבודה חסרונות: זו לא הפעם הראשונה שאנוי קונה נייד והפעם שוב יש לו בעיות ישר מהקופסא אמינות זה כנראה לא הצד החזק של MSI דירוג: חוות דעת: המפרט של המחשב שלי מכיל בתוכו בנוסף לרכיבים הסטנדרטיים: מעבד T7250 במהירות 2GHZ דיסק קשיח 160GB 2GB RAM צורב DVD-RW יתרונות: כרטיס רשת אלחוטי 4965AGN שתומך בתקן N מגיע עם בלוטות' מסך חד ואיכותי מקלדת מלאה סוללה חזקה מצלמה אינטגרלית קל משקל חסרונות: לא מצאתי עדיין דירוג: חוות דעת: לדעתי, אחד הניידים המוצלחים והזולים כרגע בשוק, לא פחות ואפלו יותר טוב מרוב הניידי מותג. יש לי אותו כבר יותר מחצי שנה, עבד יותר טוב מהמחשב הנייח שיש לי בבית...נוח מאוד לכל מטרה יתרונות: מחשב חזק, לא פחות ממחשב נייח, מסך גדול, מקלדת מלאה( כולל numpad!).קורא כרטיסי זכרון, מיקרופון ומצלמת אינטרנט מובנים חסרונות: כרטיס מסך לא תומך ב-direct3d, קצת מבאס...