קניית מחשב נייד

קניית מחשב נייד

מעיון בפורום ראיתי שהשאלה חוזרת על עצמה הרבה בוריאציה זו או אחרת - מקווה שלא נמאס לכם לענות
הצרכים: בעיקר אופיס (כולל מצגות פאוור פוינט כבדות עם תמונות וסרטונים, כולל חיבור למקרן) SPSS (תוכנת עיבוד סטטיסטית, כוללת הצגה גרפית) אינטרנט אלחוטי DVD מעט משחקים של הילדות בשעת הצורך (לא דברים כבדים במיוחד, אלא גרפיקה די בסיסית כמו משחקי דורה) מסך טוב לא מתחמם (עד כמה שניתן) ישמש לעבודה יומיומית וניוד בין הבית למשרד. משהו אמין לאורך זמן, עם שירות טוב. מה צריכות להיות דרישות הבסיס מבחינת חומרה לשימושים לעיל? אילו יצרנים מומלצים? הנייד האחרון שהיה לנו הוא של TOSHIBA ולפני 10 שנים היה החידוש האחרון בתחום אבל כיום הוא בקושי מקרטע.... האם ניתן יהיה להתקין על כל נייד XP במקום הויסטה? הבנתי שכל החדשים באים עם ויסטה.

איך המפרט הבא לדעתכם? זול באופן חשוד...

Lenovo N100 0768-FWG Intel duo core T2080 (1/73GHz) front side bus 667 MHz DDR2 PC2-5300 1024MB SATA 5400RPM 120GB DVD RW dual layer wide screen TFT LCD 15.4 1280X800 soundmax high definition audio bluetooth + wireless intel 3945 802/11b/g 4X USB 2.0 S-video IEEE 1394 finger print reader weight: 2.7 kg Windows vista home basic אחריות בינלאומית לשנה במעבדות IBM המחיר: 4000 ש"ח

תודה! ומה לגבי שאר הפרמטרים?

האם הם טובים מספיק לצרכים שציינתי? האם אפשר פחות? האם מסך 15.4 טוב מספיק לעבודה יומיומית או קטן ומעצבן וצריך 17?

נראה לי שמצאתי כמה דגמים שבאים בחשבון../images/Emo41.gif

הלכתי על דגמים שבאים עם XP (פרט לטושיבה האחרון, אבל בחישוב קניית XP בנפרד המחיר יוצא דומה לאחרים) ועד 4500 ש"ח. מה דעתכם? LG K2 226DE 1.6GHz Lenovo 3000 C200 (TZ04LIM) 1.66 GHz Lenovo 3000 N100 (TY0BQIZ) 1.73GHz כאן Lenovo 3000 N100 (TY0FVIZ) 2.00GHz Dell Inspirion 1.73 GHz פה TOSHIBA Satellite L30-134 הנה LG K1 333EE 1.73GHz http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=942 Toshiba Satellite L30-10X http://www.gamaoffice.co.il/products/83915

../images/Emo35.gifאפשר עזרה לפחות לגבי המותגים../images/Emo35.gif

טושיבה עדיין נחשבים טובים? איך השרות שלהם בארץ? והמחשבים והשרות של-Lenovo? האם עדיף להתרחק מ-LG?

kobi 23

New member
תשובות חלקיות

טושיבה היא אחת החברות החזקות בתחום זה.לגבי השירות אני לא יודע LG יש שירות מעולה אך יחד עם זאת הם לא הכי חזקים.מבחינת אמינות,קרור ואף עמידות פיסית LENOVO יש להם שירות מעולה,אני באופן אישי לא מת על רוב הדגמים שלהם (למעט הTHINKPAD כמובן) יש לציין שיש עוד חברה שאני מאוד מחבב DELL,יש לה מחשבים מעולים אך יחד עם זאת ממה שהבנתי השירות לא הכי טוב

ali052

New member
מה לגבי HP ..??

הם יותר מיתמקדים על הנושא של היופי החיצוני של המחשב ......

kobi 23

New member
זכור לי

לגבי HP שכדאי להתרחק מסדרת הפאווילון שלהם. (מתחממים)

RoyBO

New member
לדל יש מספר יבואנים רשמיים...

לי המליצו לרכוש מCMS כי יש להם שירות טוב.

איך ניתן לדעת אילו מחשבים מתחממים פחות?

לא מצאתי את האינפורמציה הזו כשהסתכלתי במפרטי המחשבים וזו דווקא תכונה חשובה בעיני. ותודה על המידע.

למעלה