קניית מחשב חדש

קניית מחשב חדש

בהתקרב יום הולדתו השביעי של הדינוזאור הנייד שלי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. שימוש: לימודים (לא עבודה גרפית כבדה, אלא סיכומי שיעורים), אופיס, אינטרנט, סרטים (אין צורך באיכות גבוהה מדי, אבל משהו נורמלי). בכלל, אין צורך במחשב החזק ביותר הקיים, אסתפק בהחלט במחשב סביר במחיר בינוני. הגבלת מחיר: נאמר 5000 ש"ח, אולי קצת יותר. יש לי נטייה קלה למחשב של Lenovo, לאחר שהשתמשתי ב-Thinkpad במשך שבע שנים, אבל אין זה הכרחי. בנוסף, הייתי מעוניין לקבל המלצה על חנות מחשבים באזור ירושלים. הבנתי שיש חנויות שיש להתרחק מהם (אייבורי, למשל), אבל אשמח לקבל גם המלצות חיוביות. בעבר עבדתי מול המעבדה למחשבים ברחוב פלמ"ח 14- יש עליהם דעות כאן?

יאיר B

New member
אם אתה רוצה טינקפאד, תבדוק את R61 שלהם.

אאל"ט קרוב למחיר (מלמעלה). לאופיס, אינטנרט וסרטים (צפייה, אם עריכה אז משהו אחר) אתה יכול להשתמש בכל מחשב שהוא שנמכר כיום. אלו הדרישות הכי נמוכות שיש. את ירושלים אני לא מכיר.

ומה עם הדגמים הזולים יותר,

נאמר הדגם הזה? האם יש לו חסרונות משמעותיים שמצדיקים השקעה כפולה במחיר?: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30063 אחכה בסבלנות לירושלמים.

יאיר B

New member
הוא פחות עמיד פיזית. לנובו ממצבת את סדרת 3000

כסדרה ביתית בעוד סדרות הטינקפאד הן לעסקים (ולכן גם עולות יותר). לשימושי אופיס ואינטרנט הוא בהחלט מספק, אני רק מציע להוסיף לו זיכרון (לפחות 2GB לעבודה נוחה עם ויסטה).

allgoood

New member
החנות הטובה בירושלים...

מורס מחשבים... תחפש בגוגל, יש להם אתר... ואל תתיחס למחירים באתר... תתקשר ותבדוק מה הם יכולים לעשות עבורך... בנוסף, יש להם תצוגה בחנות. מה שהכי חשוב שהם הכי אמינים היום בירושלים!

LiorShap

New member
../images/Emo45.gif

קניתי מחשב ממורס [לא נייד] ומחשב מאייבורי. אני אולי לא מבין הרבה במחשבים,אבל באמת מאייבורי תתרחק...סיוט לקנות מהם מחשב. לגבי מורס-לא איכזבו

למעלה