קניית מחשב חדש

MorAdato

New member
קניית מחשב חדש

שלום. אני מעונין לקנות מחשב נייד בגודל 15-14 אינץ אני מוכן להשקיע עד 5800-6000 אני רוצה שהמחשב יהיה עם 2 גיגה זיכרון אם כרטיס מסך טוב עדיפות על g-force 8400 לפי מה שבדקתי ה-isparion 1520 1813 עונה על הדרישות שלי אבל נאמר לי שהשירות של dell הוא לא משהו בכלל ושאיכות הסדרה הזאת בכלל לא משהו רציתי לשאול האם השמועות נכונות ואם ישנם מחשבים יותר טובים שיענו לי על הדרישות תודה

kobi 23

New member
לגבי הדל

נתחיל בכך שהאינספירין סדרה מעולה ולדעתי עולה על כל הסדרות הביתיות של כל החברות (למעט THINKPAD R). ה1520 הינה סדרה חדשה יחסית אשר החליפה את סדרה 6400 שמאוד הצליחה בארץ ובחו"ל.מה גם שלפי מה שהבנתי חסרים כרגע בארץ לגבי נושא השירות , לפי מה שאני יודע נותן השירות גלקסי הינו לא אהוב במיוחד אך עם זאת CMS נחשב לאהוד.גם בקרב הפורום. אם לא חשוב לך נושא כרטיס המסך אתה יכול לרכוש מחשב מסדרה עיסקית שנחשב עמיד ואמין יותר מכל סדרה בייתית.

cheif

Member
מנהל
משהו קטן לגבי ה-1520...

כדאי לשים לב שבשבוע שעבר הוכרז בארה"ב דגם חדש במשפחה הזו -- ה-1525. ה-1525 מחליף את ה-1520. ה-1525 הוא קל ודק יותר מה-1520 מה שאומר שמהמשקל שלו קטן יותר. מצד שני לא ניתן לקבל אותו בשלב הזה עם המעבדים הגרפיים המתקדמים שהיו זמינים עם ה-1520 -- ב-1525 יש רק X3100. יתכן שזה מסביר את המחסור ב-1520 בארץ. עוד מידע כאן -- http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=bundlestab

למעלה