קניית מזון ברשת

ילדיהגן

New member
קניית מזון ברשת

מי עדיף, מגה או שופרסל? - יש רשת נוספת שאפשר לקנות דרכה ברשת? רשת מגה גובה סכום נמוך יותר של דמי משלוח מאשר שופרסל, באתר של מגה הכל מוצג הרבה יותר ברור (יש תמונות) ואף זול יותר - השוותי בדברים שאני צריכה לקנות; ממרח שוקולד, לחם, חטיפים, שתיה קלה, מאפים. ממי אתם מעדיפים לרכוש? האם יש דגשים שצריך לשים אליהם לב? כמה זמן מראש צריך להזמין בשביל לקבל את הקניה ואיך זה עובד בימי שישי? האם אפשר להזמין רק מעל לסכום מסויים? זו פעם ראשונה שאני רוכשת מזון דרך האינטרנט ולא מצאתי תשובות לכל השאלות ב'שאלות הנפוצות' של האתר... אשמח אם תשתפו מחוויות אישיות ואף תוסיפו כמה דגשים.

אז ככה

אני הספקתי לקנות בשתי החברות - נטסל (שופרסל) ובלוסנטר (מגה)אך אוהבת יותר את הנטסל. ראשית לציין כי מחירי המוצרים בשני האתרים גבוהים יותר מאשר ברשתות עצמן וזאת בנוסף לדמי המשלוח. אני מצאתי שהאתר של נטסל היה עבורי יותר ידידותי והתמצאתי בו בקלות אך אני מניחה שזה עניין של הרגל. אני תמיד הדגשתי את עניין הפירות והירקות - ביקשתי לקבל סחורה מובחרת ובמידה והגיעה סחורה לא לטעמי , החליפו לי למחרת. את ההזמנות רצוי לעשות יום קודם וכך יש לך גם בחירה של שעות המשלוח - כאשר מזמינים מאוחר האפשרויות מצטמצמות - לגבי יום שישי שהינו יום עמוס במיוחד רצוי לבצע כמה שיותר מוקדם. הם מתקשרים לברר לגבי תחליפים למוצרים שאינם קיימים - מוצלח ביותר (בשתי הרשתות). לגבי הזמנה מעל סכום מסויים - לא חושבת שיש הגבלה . את יכולה להרים טלפון למספר חינם שלהם ולשאול. לדעתי עדיף לעשות הזמנות לימי רביעי או חמישי כי בשישי הלחץ מאוד גדול והאוספות לא מתאמצות יותר מדי .... בסה"כ מאוד נוח אבל בשביל נוחות משלמים - אישית, אחרי שנים רבות של משלוחים התחלתי ללכת לשופרסל דיל וגיליתי שאני מוציאה הרבה פחות .....

פנומן 72

New member
כולם יקרים רצח

וכמו בכל דבר שקשור לרשתות שיווק - מחכים לרמי לוי שייכנס גם לתחום האינטרנט ויפתח מוקד הזמנות במחירים אטרקטיביים. ככל הידוע לי הוא הבטיח לעשות את זה.

kdr

New member
לא מדובשם ולא מעוקצם !

אני מדיר רגליי מהרשתות בכלל ומההזמנות בפרט. ביקור שבועי (שבת קודש) בתמרה או ירכא והבית מלא כל טוב במחירים שפויים. באינטרנט מאבדים את כל חווית הטעימות והריחות.

ילדיהגן

New member
הזאת, לצערי, לא

אחרת לא הייתי צריכה להקריב ולהזמין ברשת

ילדיהגן

New member
חברים,

אני יודעת שקניות ברשת הן יקרות יותר. גם אני אוהבת לקנות על אמת (בעיקר בשוק, האמת), אולם נקלעתי לבעיה והשבוע אצטרך לעשות הזמנה. אני מנסה לבחור את הרע במיעוטו
לשמחתי, אני לא זקוקה לירקות, אלא לכמה השלמות ממש מזעריות כמו שציינתי בהודעה הראשית; ממרח שוקולד, לחם, מאפים, שתיה קלה וחטיפים. ממש בקטנה... בינתיים הרכבתי סל זהה גם באתר של שופרסל וגם בשל מגה ומגה יותר זולים. גם דמי המשלוח זולים יותר. כנראה, שאזמין מהן למחר. תודה על התגובות.

yerovama

New member
אני אוהבת להזמין מהאתר של מגה

האתר נוח וידידותי למשתמש, המוצרים מגיעים במועד שנקבע, ארוזים יפה מאוד (גבינות וחלב בקרח יבש- אטרקציה לילדים
), הפירות והירקות נבחרים בקפידה והשירות עצמו נהדר. קרה שהזמנתי בטעות 20 ק"ג עגבניות במקום 2 ק"ג והם צלצלו לוודא עמי שלא טעיתי. בסה"כ מדובר בשירות חיוני ונוח, חוסך עלויות נסיעה וזמן יקר, מה גם שיוצא לי יותר זול כי אני נצמדת לרשימה ולא מתפתה לקנות דברים מיותרים.

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחה שאת כאן והעלית אחלה נושא לדיון. אני לא קונה דרך הרשת או בהזמנה טלפונית כי אצלי חלק מחוויית הקנייה הוא השהות בחנות.

yerovama

New member
צרורו תודות! ../images/Emo13.gif

מבינה את עניין חוויית הקניה, אבל לעיתים קצת קשה לי לערוך קניות עם שני צוציקים קטנים והשירות האינטרנטי מאוד מסייע לי.

צודקת במיליון אחוז.

אני בכל זאת לא מוותרת, אם זה על מישוש הירקות, הרחת הבשר , בחירת מוצרי החלב ואפילו המריבות על התור.... לא מצליחה לוותר ולהקל על עצמי...

למעלה