קניית מדי א'

בנבר

New member
קניית מדי א'

האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מדי א' תודה צביה

Rainbow100

New member
בוקר טוב צביה ../images/Emo140.gif

אין לי מושג אם בכלל אפשר לקנות מדי א', אני אפילו מנחשת שזה בלתי אפשרי אבל אולי ... בכל מיקרה בוקר טוב

Rainbow100

New member
הכי הגיוני נשמע לי לנסות להשיג דרך

הסמל / רס"ר / אפסנאות משהו כזה אבל ההיגיון שלי לא תמיד תואם את ההיגיון הצה"לי.

יומטוב5

New member
בוקר טוב

אד כמה שאני יודעת לא קונים מי א' אלה מחליפים קרועים באפסנאות יום טוב

שמעתי מחברה שקנתה - בתחנה המרכזית החדשה בת"א

יש חנות - אולי ריקושט, ששם מוכרים גם מדים גם א' וגם ב'

שויו

New member
רק זה חסר לי , לקנות גם מדים

גם ככה אני מפרנסת בכבוד חנות של 2 דודות נחמדות בעירי... כל כמה שבועות מתייצבת ולוקחת מלאי של גרביים, תחתונים, גופיות עם שרוולים/ בלי שרוולים/ ארוכות/ פלנל...תכנית "כבקשתך" מה חושבים שם במינהל הציוד והלוגיסטיקה ? ש-3 זוגות גרביים, 3 תחתוני פיל ו-3 גופיות טי ירוקות יחזיקו מעמד 3 שנים? או שזה בכלל קמפיין לחיסכון במים (גם של מקלחת , גם של כביסה..)- 1 לכל שנה, לכל השנה <a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo9.gif> ושאלו יהיו צרותינו ....

משתפרת

New member
את צוחקת?

אתמול בדיוק סיפרתי למישהי שלדעתי אני מציידת את כל הגדוד של בני בגרביים, בהתיחס לכמויות גרבי הצבא שאני קונה לו בכל חופשה (אתמול קניתי מראש, הוא יגיע בעוד שבוע)... למה הבן שלך לא בגדוד של הבן שלי? היינו חוסכות חלק מן ההוצאה... כן, מתחיל להיות קר, כעת באמת אצטרך לקנות כמה עשרות גופיות פלנל חמות... קר לחיילים בגדוד.

ע ו מ ר 4

New member
בנות לא יודעת היכן אתן גרות

אבל... ברשת חנויות "להיט בראש" רשת "דנה"בביאליק ברמת גן ובבזארים למינהם קיימות גופיות פלנל גם לבנות...גם זית...וגם שחורות....כל גופייה 20 ש"ח או במחיר מוזל של 3 ב60. הגופיות נהדרות...לא מיתכווצות...לא מאבדות צורה.בדרך כלל תוצרת hike שלהם גם בוקסרים טובים ותחתונים צמודים.ו.....גרביי צבא.המוצרים ממש טובים....מינסיון של 4 חיילים. באמת שלא צריך ואפילו אסור לפרנס את הרשתות הגדולות כמו משביר...גם לא את דלתא....ובטח שלא את החנויות שמוכרות מוצרים לחיילים. במהלך השירות...נראה לי שמתי שהוא באנצע...הילדים מקבלים תוספת של גרביים וגופיות.

49צהוב

New member
תחתונים וגופיות

את הסטוקים הראשונים קניתי בדלתא (אמנם במבצע אבל עדיין יקר מאד) קניתי גם תחתוני HIKE שזכו לתגובה מהחיל ואחיו בערך בסטייל "שאבא ילבש את זה לנו תתני משהו איכותי", ואכן התחתונים האלו אחרי 3 כביסות הפכו ממידת XXL למידת S הצבע נמוג וגם נפערו בהם חורים... גם הגרביים הלא איכותיות מתחילות להוציא חוטים.... אבל עדיין- נראה לי שהם נאבדים לפני שהם מספיקים להתפורר- ואני ממשיכה לקנות את הזולים והדבר שהכי נאבד אצל החיל שלי זה מגבות-, כל הסטוק של המגבות המכוערות שהיו לי כבר נתרם כנראה לצה"ל... פעם אחרונה שהייתי במלון ממש גרדו לי היידים לקחת מגבת או שתיים (אבל התאפקתי)

שויו

New member
עומר, צודקת 100% .אחת מהחנויות שהזכרת

נמצאת בעירי. אני קונה רק בחנויות כאלה אבל עדיין מדובר בלא מעט מזומנים... ואיך זה שכולם מאבדים ואףאחד לא מוצא ??? ואכן , כשמקבלים תעודת לוחם מקבלים עוד זוג,או שניים של גרביים. ממש להיט.. ונכון, בחוץ, בעיקר בצפון ובדרום הדרומי קר כבר מאוד בלילה.. השיריו' ישן השבוע בחוץ כבר עם חרמונית... מה יהיה בהמשך אני לא יודעת <a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo2.gif>

למעלה