קניית כרטיס טיסה

babaloba1

New member
קניית כרטיס טיסה

אני מתכנן לטוס בסוף נובמבר לניו זילנד ל 3-4 חודשים עם אופציה לביקור בעוד איים בדרום הפסיפיק. טיול ראשון
אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל בעניין כרטיס הטיסה. כמה זמן מראש לקנות כרטיס ? האם כדאי לקנות מראש גם כרטיס חזור ? האם לקנות כרטיס קומפלט או שכדאי יותר לקנות כרטיס לתאילנד ושם כרטיס לנ"ז (מצריך ויזה לתאילנד ???) ? האם רצוי לעבור מסוכנות נסיעות אחת לשניה או שבירור טלפוני מספיק ? סוכן נסיעות אישי או כל סוכנות תספיק ? ישנם פרטים מיוחדים שאני צריך לשים עליהם דגש בזמן הקניה
אני מתנצל מראש על כמות השאלות כל טיפ נוסף יעזור
תודה מראש לכל העונים והעונות.

sela v

New member
אם אתה רוצה לבקר גם

באיים הייתי מברר לגבי כרטיס סובב עולם, כי נראה לי שמחירו יהיה קרוב למחיר כרטיס לניו זילנד. לגבי לסע לתאילנד, נראה לי שעדיף לקנות מראש בארץ אלא אם אתה מתכנן לטייל מעל שנה.

Yo-man

New member
קודם כל, איזה כיף לך. ועכשיו תשובות

אין ממש דילים לצידו השני של העולם, כך שאין הרבה משמעות למתי קונים את כרטיס הטיסה. הדבר היחיד הוא לקנות את הכרטיס לפחות 21 יום לפני הטיסה, אחרת יש איזו תוספת למחיר, אם אני לא טועה (פשר לברר את זה בקלות מול סוכן). לניו-זילנד ואוסטרליה אי אפשר להיכנס ללא כרטיס יציאה, כך שיש איזו חובה לקנות מראש כרטיס טיסה הלוך-חזור. אתה יכול לקנות כרטיס לתאילנד ושם למצוא דיל לניו-זילנד, אבל קח בחשבון שהעצירה הזו עולה כסף. אתה מרוויח את בנג'ו' (ואין לזלזל ברווח הזה, זו עיר נפלאה) אבל לינה, חיפושים, נסיעות - כל זה מצטרף להוצאות ואם תה רוצה לעצור בבנגקוק רק כדי לחסוך כסף על כרטיס הטיסה, אני מעריך שזה לא יהיה רווחי מידי, ואולי אפילו הפסד פיננסי. ויזה לתאילנד לא צריך, אם יש לך דרכון ישראלי ואם אתה נכנס ל-30 יום או פחות. עוד אופציה היא לטוס לסינגפור. כרטיס הטיסה מהארץ עולה אותו דבר, יש גם בסינגפור דילים מעולים וחסכת לך עוד 1400 ק"מ של טיסה. זה יהיה שווה משהו במחיר הטיסה השניה. לסוכנויות אין יותר מידי היצע למחוזות האלה, אבל שווה לבדוק כמה סוכנויות בגלל סוגי הכרטיסים השונים. יש על המטוס מחירים שונים לאותה טיסה לפי סוג תמחור (משהו שיווקי שאין לי מושג איך להסביר). יכול להיות שלאיסתא יהיה כרטיס לטיסה ב-200$ פחות כי נשארו להם כרטיסים מסוג זול יותר. אין לזה סיבה או שיטה, פשוט צריך לבדוק טלפונית עם כמה סוכנויות. לגבי סוכנות או סוכן אישי - אין לי ממש דעה. לי יצא עד היום לטוס הרבה עם איסתא וקצת עם אופיר טורס. היה אחלה בשני המקרים... לגבי האיים וכרטיס סביב העולם - רצוי מאוד שתדע אם אתה צתא לאים או לא, כי זה משנה מאוד את התמחור. תנסה למצוא ברשת סוכנות נסיעות בניו-זילנד, ותסתכל כמה עולה טיסה לפיג' או ואנואטו. רק כדי שיהיה לך מושג. לפי זה תדע אם ההצעה של סלע טובה לך. כרטיס סובב עולם זה גדול, רק שבארץ הוא לא זול כמו שאנגליה, וכשתרצה לחזור הביתה, תצטרך לעשות את זה עם עצירה בארה"ב ועוד אחת באירופה. שוב - הלוואי עלי צרות כאלה, אבל לא לכל אחד זה מתאים (ואם לא תהיה לך ויזה לארה"ב - אתה נתקע, כי הם לא מעלים נוסעים אפילו לטיסת קונקשיין בלי ויזה. ושאל חופשי. מי שישי לו זמן וכח עונה.

למעלה