קניית חליפת קארטה

• פותח הנושא iceme
  • פורסם בתאריך

iceme

New member
קניית חליפת קארטה

שלום לכולם,
אשמח לדעת היכן אני יכול לקנות בארץ או להזמין ממקום אמין
חליפת קארטה בגובה 185 ס"מ
חשוב לי מאוד שהחליפה תיהיה איכותית ועמידה.(לא רוב החליפות שמוכרים בארץ)..
כמובן שהתקציב מוגבל לעד 450 ש"ח
תודה רבה.

חליפות

חליפות שמחזיקות לשנה- בשגל, איצ'יבאן והן נותנות תמורה מלאה.
חליפות איכותיות רק בהזמנה מחו"ל. רק שהמשלוח , המע"מ והמכס המתלווה לכך הופכים את העניין ליקר מאוד אלא אם כן מישהו יכול להביא לך מחול.

iceme

New member
תודה

מחפש חליפת איכותית
אם מישהו נוסע לחו"ל ומתכנן להביא חליפות או שלמישהו יש חליפות תוצרת איכותית למכירה אשמח לקנות
תודה ושנה טובה לכולם

sharonei1

New member
חליפות זולות לאוו דווקא מחזיקות רק שנה

אני מתאמן 3 שנים bjj עם חליפה זולה
ואינני רואה סיבה למה לא אמשיך איתה גם בשנה הרביעית
גם הרבה שמתאמנים איתי עם חליפות זולות לא ראיתי שמחליפים כול שנה ולא שנתיים

ELIELI22

New member
יש הבדל גדול

יש הבדל גדול בין חליפות ג'ודו/ג'וג'יטסו לחליפת קראטה איכותית.
1. גם אני השתמשתי לרוב בחליפות ג'ודו ג'וג'יטסו פשוטות. (למרות שאני מאמין שבקרוב אנסה לעלות רמה)
2. כמעט כל חליפת ג'ודו ג'וג'טסו עמידה וחזקה. הדבר ממש אינו נכון בחליפות קראטה ויש לי קצת נסיון בחליפות כאלו.
3. עמידות בעיני אינה הדבר החשוב ביותר בחליפת קראטה, הנוחות חשובה הרבה יותר בחליפת קראטה... בעצם יותר קשה למצוא חליפת קראטה נוחה וטובה.. מה שדי קל בחליפות ג'וג'יטסו לטעמי.

זו החשיבה שלי ויש לי קצת נסיון עם 2 העולמות.

בקראטה ישנן הרבה תנועות בעמידה הדורשות מהירות מקסימאלית... בג'וג'יטסו זה עניין של סגנון אישי, יש אנשים שעובדים לאט וטכני... אין הרבה בעיות של מכנסיים נתקעים ברגל בתנועה מהירה, אין בעיות שפשוט קיימות הרבה בחליפות קראטה פחות טובות..

חליפת ג'ו ג'יטסו "זולה" יכולה להחזיק פי 2 יותר זמן באימוני קראטה מאשר חליפה מצוינת יעודית לקראטה... אבל השאלה אם זה מתאים למישהו לסחוב על עצמו חליפה כבדה ללא פידבק בכדי שהיא תחזיק מעמד?

בקיצור זה גם עניין אישי, צריכה להיות התאמה.

sharonei1

New member
לא ידעתי שיש הבדל בין חליפות bjj לקארטה

למדת משהוא חדש
תודה

Haim Raz

New member
ממליץ מניסיון על חליפה של ניפונדו מדגם

KARATE CHAMPION יחסית עבה ואיכותית ונראה לי שתמצא שהיא בדיוק בתחום הכספי הרצוי .
ניתן לקנות אצל ספקים שונים בארץגם באתר של בש גל

ELIELI22

New member
שלום,

אני מתאמן בקראטה כ-20 שנה. (מעל 20 שנה באומנויות לחימה בכלל).
בשנים האחרונות גם מוכר חליפות איכותיות.
בתקציב של 450 ש"ח , אין לי חליפה איכותית להציע לך.
בתקציבים טיפה גבוהים יותר של 550 ש"ח יש לי מה להציע לך.

כמה הערות שתבין קצת על החליפות ותחשוב מה אתה רוצה.
(אני אספר מתוך הדגמים והנסיון שלי).

אני אחלק את הסוגים ל-3 .
1. חליפה איכותית קלה. 10 OZ
2. חליפה איכותית בינונית. 12 OZ
3. חליפה איכותית כבדה.14 OZ

החליפה הקלה מתאימה ביותר לקיץ הישראלי, לאימונים במקומות חמים והיא נוחה מאוד לאימון ויש לה פידבק מצוין.
חסרונות: לאחר תקופה אם מישהו ינסה לבצע על החליפה תרגילי גרפלינג (אחיזות) במקומות שהם לא הדש או הצווארון (במקומות שבהן אין חיזוקים) היא עלולה להקרע, כמובן שצריך להפעיל עוצמה מספקת.
יתרונות: מאוד נוחה, מאוד קלה לאימון, הכי קרוב לבגדי ספורט שיש בחליפות קראטה אך מצד שני מאפשרת אוורור טוב יותר מ"חליפות סמרטוט".

החליפה הכבדה, מאוד חם והביל להתאמן עמה, אך יש רבים שאוהבים את תחושת הכבדות והנוכחות של חליפות כאלו.
חסרונות לרוב כבדה מאוד כבדה, מסורבלת במידת מה ומרגישה לעיתים כאילו לובשים יריעה עבה.
יתרונות: עמידות גבוהה מאוד בכל התנאים, משיכות תפיסות (לא כמו חליפות ג'ודו ג'וג'יטסו אבל הכל יחסי), בעלת נוכחות (נראות), יש שגם אוהבים את הצליל של החליפה הכבדה.

החליפה הבינונית היא בין משהו באמצע.

יש כמובן וריאציות של אורכי שרוולים ועוד, (יש חליפות היברידיות)

מה חשוב לבדוק ברכישת חליפה:
1. כיפופים עמוקים/שפגטים ואיך זה משפיע על המכנס כשהוא סגור לגמרי.
2. בפלג גוף עליון לבדוק שלא נוצרים כיווצים של החליפה באיזור בית השחי (עלול להוביל לשפשפות).
3. להתאים חליפה לגובה ומשקל. אני לדוגמא 1.71 ורוב החליפות שאני לובש מיועדות ל1.75-1.80 פשוט עקב מבנה הגוף שלי. לעיתים אנשים צריכים חליפה שמתאימה לגובה נמוך משלהם, אך לרוב לוקחים מידה גדולה יותר.
4. מידת הרעש של החליפה אם זה חשוב.
5.לקנות חליפה רצוי מחברה שמייצרת חליפות איכותיות.

אני לא אגיב על דגמים שהוזכרו כאן, אבל יש דגמים יותר טובים ויש פחות, צריך קצת הבנה וניסיון.

בהצלחה!

iceme

New member
תודה על ההסברים

האם ניתן לראות את החליפות ולמדוד? כמו כן מה הוא טווח המחירים לחליפות הנ״ל? אשמח לדרך התקשרות. בברכה, עמית

ELIELI22

New member
שלום עמית,

אפשר להתקשר אליי 0508822333

אפשר למדוד את החליפות אצלי בנתניה (בבית) / במועדון קראטה בחרב לאת.

המשך יום נעים.
גמר חתימה טובה.

למעלה