קניית חולצה תרמית

Dizengof1

New member
קניית חולצה תרמית

מעוניין לקנות חולצה תרמית שבאמת תשמור על החום ותנדף זיעה, ממה שראיתי ישנם המון סוגים, איך בוחרים?

alonaski

New member
מממ
זה בעיקר ניסוי וטעיה...

אני וחבר קנינו אותה חולצה טרמית.
אני קפאתי מקור כשהיתה צמודה לי לגוף ומעליה עוד 6 שכבות... והוא, לטענתו - הסתובב רק איתה על גופו (ומעליה חולצת כותנה) בלילות החורף הקרים במדבריות ארצנו...

מהנסיון שלי בחולצות מנדפות - גם הכי זולות תוצרת הארץ שהן יעודיות לנידוף זיעה ושמירה על חום גוף - עושות אותה עבודה כמו של חולצות יקרות מאוד מחברות יוקרתיות לביגוד אאוט-דור/ספורט/סקי.
יש לי מבחר גופיות מדפות זיעה של חברות שונות שאני משתמשת בהן לרכיבת אופנים בחורף מתחת לחולצת הרכיבה - וכולן מרגישות לי אותו הדבר

2 איזי

New member
תתחיל בקריאה של השירשור המצורף

לינק

זה לא בדיוק יענה לך על השאלה, כי אין תשובה חד משמעית. אבל בתקווה שזה יעשה לך קצת סדר...

אבל חשוב לציין משהו, כמו שאלונה כבר אמרה, אין חוק ברור בנושא. אתה יכול ללכת לאחת משתי החנויות היעודיות לגלישה ולקנות מוצר איכותי מבית טוב והמחיר יהיה בהתאם. מנגד, אתה יכול להמר ולקנות משהו זול יותר בחנויות הטיולים השונות ואולי לקבל מוצר שהוא לא פחות טוב.
זה השלב שאני נוהג לכתוב "תקנה בזול - תשלם ביוקר". אבל לפי מה ששמעתי, בחליפות תרמיות זה לא תמיד ככה ובגלל זה זה הימור...

שיהיה לך חורף לבן.

למעלה