קניית גיטרה

Freemee

New member
קניית גיטרה

היי,

אני יודע שיש סיכוי טוב שזה לא הפורום הנכון לזה אבל אם יש פורום אחר בתפוז יותר מדהים, אשמח שתפנו אליו.

אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. איזה גיטרה ראשונה כדאי לקנות? אני לא מעוניין בחשמלית אז האופציה היא או קלאסית או אקוסטית.
האם בכלל יש אופציה להתחיל ישירות מאקוסטית?
אני ראיתי גיטרות קלאסיות די זולות, פחות מ200 שקלים, האם הם יהיו שוות משהו?

תודה.

Dudi Tamir

New member
תשובה:

1 אתה לא צריך לקנות חשמלית!
גיטרה קלאסית או אקוסטית תהיה בחירה טובה.

2 אם אתה בוגר, קניית גיטרה ב-200ש"ח לא יהיה דבר חכם אך מצד שני, לא לקנות (כרגע) גיטרה יקרה.
גיטרה במחיר של 200ש"ח (במילה עדינה) היא לא טובה. עבור ילד בן 6 שאינו יודע האם הוא ימשיך לנגן, אפשרי לקנות גיטרה זולה מאוד לחודשיים/שלוש הראשונים
ואם הוא יתמיד בנגינה/לימודים יהיה חכם לעבור לגיטרה יקרה יותר.

3 חלק חשוב בתהליך הלמידה והאימונים הוא גם להינות מהכלי עצמו.

אני חושב שתקציב של 1000ש"ח עד 2000 יהיה הגיוני.
אם אתה ממש ממש לא בטוח שאתה כישרוני או אכן תתמיד באימונים/למידה, אתה יכול לרכוש גיטרה ב-200ש"ח עד לרגע שתגיע להחלטה להתקדם...

בהצלחה

Freemee

New member
תודה + המשך

1 תסתכל בהודעה שלי, רשמתי הפוך

&nbsp
2 אני בוגר. אתה נתת תקציב של 1000 ש"ח. 1000 זה די יקר לגיטרה התחלתית לדעתי.
&nbsp
גילוי נאות: אף פעם לא ניגנתי בכלי כזה או אחר. עם זאת אני מאוד אוהב מוזיקה ומתעניין באלמנט היצירתי של מוזיקה (במובן הטכני של נגינה) ולכן רוצה להתחיל עם גיטרה שהוא כלי שמצד אחד יחסית לא קשה ללמוד אותו ומצד שני יתן לי סיפוק שכן הוא מאוד מחובר לסגנונות המוסיקה שאני שומע.
&nbsp
אז אם יוצאים מתוך הנחה שאני לא הולך להוציא עכשיו 1000 ש"ח. איזה מחיר אני אוכל להשיג גיטרה נורמלית שלא מזייפת. וגם מאיפה כדאי לקנות. חנות כלי נגינה הקרובה לביתך?
&nbsp
תודה!

Dudi Tamir

New member
תשובה:

אם אתה רוצה גיטרה במחיר 200ש"ח על תצפה לאיכות במילה עדינה מאוד.
* אם לעולם לא ניגנת - אולי במקרה שלך יהיה נכון לקנות גיטרה במחיר שכזה - ורק לאחר תקופה של כמה חודשים
תראה אם אתה בכלל מתלהב מזה, אם אתה כשרוני ואם יש לך סבלנות להתאמן ולהתקדם...

אם אתה חושב ש-1000ש"ח זה מחיר גבוהה לגיטרה, ממליץ לך להיכנס לאתרים של חנויות ולבדוק עד לאן המחירים יכולים להגיע...

אתה יכול לקנות:
כלי זמר
חלילית
מרום
וכו"

היי

דבר ראשון לא אמרת האם אתה מתכוון לקחת מורה - אם כן אני ממליץ לך להתייעץ איתו על הנושא ושאפילו יבוא איתך לקנות את הגיטרה

דבר שני - התקציב - גיטרה סבירה עם קייס תעלה באזור ה650 -700 שקלים לקלאסית /1000 -1200 שקלים לאקוסטית

לא הייתי ממליץ לך לקנות "זבל" של גיטרה ב200 שקלים, הרבה מהיכולת על הגיטרה קשורה לנוחות שלה ולצליל שלה
בגיטרות שהן ממש ירודות באיכות יש ממש בעיה בתחום הזה

אני מורה לגיטרה קרוב ל13 שנים והעצה הכי טובה - יד שנייה - קנה ב700 שקלים ביד שנייה גיטרה שתוכל למכור
באותו מחיר אם תרצה להפסיק - אם תרצה דבר איתי בפרטי ואוכל להפנות אליך תלמידים שלי עם גיטרות כאלה למכירה.

שיהיה הרבה בהצלחה

למעלה