קניית גיטרה בס!

קניית גיטרה בס!

הגיעה הזמן לקנות בס חדשה! כל מי שמכיר אותי יודע שאצלי קניית גיטרה חדשה זה פרוייקט עצום שגוזל המון זמן וכוח. אז מי שרוצה לעזור לי תוך כדי שיתוף מידע וידע מבורך! פתיחה: המשימה: קניית גיטרה חדשה לגל. (כן נו...קוראים לי גל והייתי חייב לספר את זה מתישהו...אני לא מאמין שאני גר בפ"ת) המטרה: למצוא לבסיסט הטיפש כלי שיספק אותו במשך לפחות שלוש שנים (כי זה הזמן שיקח לי להשיג עוד סכום מכובד לגיטרה) האמצעים: 5500 שקל (לפני אבזור שעתיד לעלות עוד 2000) ילד אחד בן 16 עם הרבה מרץ וסבלנות וכל מיני חברים שתורמים ידע אישי למבצע. הערה: אם יש לכם כרגע ממצאים של מחקרי גיטרות (מומלץ עבודת-יד או בהזמנה אישית) או המלצות שלחו לי מסר או חפשו באייסיקיו 154245052. המדות שלי לצוואר הן בינוניות (WAN 43 mm, S 25.5 Inch WAF 56 ) ואני אתאים אותן מחדש כי קצת גדלתי. ביינתיים: התרשמתי מאוד מהבס החדשות של Ibanez (בכלי-זמר יש אחת אפורה שהיא ממש אבל ממש טובה!) ומהבס של Carvin P-siries שבדיקה הראתה שיעלה לי בערך 6000 שקל להביא הביתה אחת מאובזרת. (אפשר לחרוג בתקציב כתבתי 7000 רק כדי להרגיש טוב...) בכל מקרה יעזור לי אם תודיעו לי על כל מיני דברים שברשותכם. אלכס עומר והחו"לונים האחרים תבדקו בשבילי דברים אני סומך על השיפוט שלכם. תודה מראש לכל מי שמתכוון לעזור בפרויקט. גל

DrunkGoat

New member
אממ..

אני מניח שהאיבנז החדשה שניגנת עליה זה EDB500. גם אני ניגנתי עליה. נחמדה.

PAPA USA

New member
איבזורים מיוחדים?ררררררבבהה

באס fretless או רגיל? אקטיבי או לא? אישית הצליל של האקטיבי יותר מתאים רוק, פאנק, וסלאפ לפעמים לא אקטיבי מתאים לג´אז לאחרונה שמעתי גיטרה באס מדהימה!!!!! בשם ג´אז באס של fender מסתבר שבשלב מסוים כל מחסני העץ של fender נשרפו והגיע שיטה װדשה ומחורבנט ליבוש עץ ומשם הסגנון השתנה אז קוראים לזה ג´אז באס ישן ואם יש לך מזל זה יעלה 4000 בלי מגבר אבל זה שוה את זה

Papito

New member
חחחחח

גם לך המוכרים סיפרו את הבולשיט הזה כן זו אגדה נחמדה אבל הדימיון של אותם מוכרים הוא פשוט מדהים ועוד הכי מצחיק זה שאנשים קונים את הבולשיט הזה

Papito

New member
מה שבאמת קרה

זה שליאו פנדר מכר את פנדר לסי בי אס ומכאן פנדר עברו לשיטות ייצור תעשייתיות שפגעו באיכות ולא סיפורי אגדות על מחסנים שנשרפים ופיות ומכשפים

PAPA USA

New member
אגדות../images/Emo122.gif

גבירותי ואשכיי מה באמת קרה ב 1981????? וימי זעם מילאו ימי

מוזר מאוד...

תסביר לי איך זה שפנדר ג´אז באס 71 זה קטלני למשל, וזה לאחר מכירתה של פנדר (מתישהו בשנות השישים לפי מאמר שמישהו כתב פה פעם...)

Papito

New member
אני לא כמו אותם פלצנים

שיכתבו לך שזה סאונד שונה לגמרי ובלה בלה אני גם חושב שהסאונד של אחרי שנות ה60 קטלני פשוט אתה מנסה להראות עד כמה אני קטן ואתה גדול לא טענתי מעולם שגיטרות פנדר מעבר לשנות ה60 הם חרא פשוט הבחור סיפר סיפור קטן ועזרתי לו (בניגוד לחברים אחרים בפורום) בכך שאמרתי לו שהסיפור הזה הוא עבודה בעיניים לסיכום אל תנסה להעמיד אנשים בפינה בכך שיש לך כביכול יותר ידע כי זה הופך אותך לבנאדם קטן שיוצר רושם רע על אחרים

PAPA USA

New member
קטלני?

ג´אז באס מודרני עבר שינוי בפיקאפים (למרות שזה לא קשור) ניגנת פעם על ג´אז באס ישן? (בלי פיקפוק במודלים השוים המודרנים) התנסות הכי טובה שהיתה לי

PAPA USA

New member
מוסף קטן

לא חשוב אולי יש יותר טוב אני רק מספר מה שסיפרו לי לגבי פנדר וכשניגנתי על הישנה זה נשמע ענק אז קניתי את זה ( את הסיפור ) אולי אין הבדל למרות השינוים

כמה דברים ששכחתי להוסיף!

1. אני לא קונה פנדר!!!!!!! 2. לגבי צליל אני חושב שרגיל...אבל זה ממש לא בטוח...אולי אקטיבי...לא יודע 3. הבס עם פרטים (למרות שהתחלתי עכשיו לנגן במיקרוטונים אני מעדיף שריגים 4. סגנון נגינה- בעיקר מטאל וג´אז (שזה שני עולמות שונים לגמרי אחד מהשני אבל זה מה יש. קצת נטייה למטאל כי זה השימוש בלהקה.)

אז ככה

1. אני לא קונה פנדר!!!!!!! 2. לא חשוב אם אקטיבי או רגיל. 3. הבס עם פרטים (למרות שהתחלתי עכשיו לנגן במיקרוטונים אני מעדיף שריגים) 4. סגנון נגינה- בעיקר מטאל וג´אז (עם העדפה למטאל) 5. האבזור זה פחות או יותר פיאצטה (שכחתי את המילה מקווה שתבינו) וכל מיני שטויות נוספות. מידות מחודשות של היד שלי: (עדיף שהסטיה תהיה כמה שיותר קטנה) צוואר- 1.62 @ 2.40 finger board רדיוס 15 פרטים- 22 @ 095. * 048. כן! זה בערך זה.

Cruvi7

New member
לך על פשוט וקל:

גיבסון לס פול או פנדר סטנדרט. אבל בטח יש בחירות טובות יותר...

Papito

New member
דווקא בבס אני מעדיף

ג´אז בס של פנדר הסאונד שלו פשוט ענק אם יש לך ת´כסף ויש לך אני מבין אז לך על זה

עצה...

לך על משומשת... לא משנה מה אתה רוצה, אקטיבית, פסיבית, ג´אז או רוק וכן הלאה, לך להרצל או מקום דומה, תתנחל אצלו\במקום האחר ותתלהב מדברים שיכולים לשמש אוך לרב החיים

לזין ולעז

לזיו: למה דווקא משומשת? לעז: כדי לדעת פחות או יותר את המידות של היד שלך יש שתי דרכים: 1. לנגן על כמה גיטרות למדוד אותן ולראות מה פחות או יותר הכי נוח לך. 2. ללכת לבדיקה אצל מומחים (כמו שהרבה נגנים גדולים עשו לפני שיצרו להם גיטרה) ולבקש מהם התאמה של גודל האצבעות בהתאם לקורדינציה.

לזיו ולעז

1. למה דווקא גיטרה משומשת? אתה נראה לי ממש לחוץ נגד דברים חדשים. 2. את היד אתה יכול למדוד גם בעזרת מומחים (עלול להיות יקר) או בעזרת נגינה על כמה סוגי גיטרות ובחירה של הגיטרה הכי נוחה לך.

אווווווווווף

כבר 3 פעמים אני שולח הודעה רואה שההודעה לא נשלחת, חוזר כותב עוד אחת ואז מגלה 2... תומר תמחוק את כל ההודעות הכפולות שלי בבקשה...

למעלה