קניית בורד

valipro

New member
קניית בורד

שלום!
השנה החלטתי לקנות בורד.
חשבתי על never summer premier f1. אני גולש די מתחיל. הייתי פעמיים בחופשת סקי.
האם הבורד הזה מתאים לאחד כמוני?

תודה

- תשובה

הבורד הוא הפריט היחיד שקשור לרמת הגלישה שלך ולא לנוחות שלך כמו הבינדינגז,הנעליים,הביגוד ושאר האביזרים הבלאי שלו הוא הגבוה ביותר ולכן דווקא בו לא צריך לקפוץ מעל הפופיק .

יש עשרות בורדים מצויינים בשוק, איזה מהם הטוב ביותר זה כבר נושא לדעה אישית אבל אין דבר כזה "המותג מס 1" "הבורד הכי טוב בעולם" ושאר סיסמאות שיווק שנהוגות באזורנו .
ההבדל במחירם מתבטא ברמת וסוג החומרים מהם עשוי הבורד{ולא בהתאמת הכיול שלהם לרמת הגולש} ולכל המותגים בורדים המשתמשים בחומרים או טכנולגיות זהות באותה קבוצת מחיר.

אין קשר למחיר הבורד ולשם המותג -בעולם לכל המותגים מחירים זהים לבורדים באותה הרמה{רק בארץ לא מכיוון שהיבואנים שונים].לכן מומלץ להשוות את מחיר הבורד בארץ למחירו בארהב -כי אין סיבה שגולש ישראלי ישלם יותר ממחיר ארהב +מעמ ובטח לא יותר ממחיר אירופה מקסימום {כבר כולל מעמ].

חשוב יותר הוא "כיול" הבורד ע"י היצרן ומה שקרוי הDNA של אותו היצרן- לכל מותג חשיבה וקהל מטרה קצת אחר וע"פ כך בנויים הבורדים שלהם.
זאת אומרת בורד זול של מותג X הוא לאו דווקא לגולש מתחיל כמו שבורד יקר של מותג Y לאו דווקא מכוון לגולש מתקדם.

הרוב המוחלט של הגולשים יקנו וישתמשו רק בבורד אחד ולכן כדאי לבחור בורד שיהיה וורסטילי ככל האפשר אלא אם אתה מתעניין בפאן מסויים במיוחד כמו גלישת פיסטים ואוף פיסטים{הבורד שרשמת יתאים מאד לזה} או אתה אוהב יותר לגלוש בפארק,עם יותר דגש על טריקים ומשחקים ואז עדיף לך בורד אחר גמיש יותר.

כאמור לכל מותג DNA משלו המודגש בכל שדרת המוצרים שלו וההבדל הגדול ביותר הוא בכיול הבורדים -כך במותג מסויים גם הקרש הזול ביותר יהיה יחסית קשיח ולהיפך במותג אחר גם הבורד היקר ביותר יהיה גמיש יחסית ןידידותי לגולש בכל רמה .

מכיוון שהגולש הישראלי הממוצע -גולש 7-10 ימים בלבד בעונה,בן 25-35 והתחיל לגלוש רק אחרי הצבא,לא יהיה אף פעם טרוויס רייס או שון וויט לדעתי אין לו צורך בבורד שמכוייל עבור אותם אנשים ! טוב יעשה אם יקנה את הבורד שהוא באמת צריך ולא ילך שבי אחרי סיפורי קטלוגים ושבחי מקצוענים שמשלמים להם כדי לגלוש.

תעשה סקר שוק-בורד ראשון לא צריך לעלות לך יותר מ800-1000 שח כרגע ועד 1500 שח {או 400$}בעונה ואני מבטיח שתהנה ממנו יותר מאשר עם בורד שעולה פי 2.

כי בסופו של יום -זה שאתה גולש לא אומר שאתה באמת נהנה .

valipro

New member
תודה על התשובה

המפורטת.
רובי, מה הבורד שאתה יכול להמליץ לי עליו מהבורדים שזמינים אצלך?

הסגנון שאני מעדיף הוא גלישה של פיסטים ואוף פיסטים. פארקים פחות מעניינים אותי.

תודה.

מהמלאי הקיים דגמי 2013

רייד מניק-http://www.offpiste.co.il/product/Manic
קרש נהדר לגלישה על כל ההר מבל להכנס לפארק יותר מדי .

רייד מאצטה-http://www.offpiste.co.il/product/Machete-
קרש ברמה גבוה מאד של חומרים,יותר וורסטילי מהמניק.

ויש בקטלוג הנוכחי אפשרויות נוספות ,כמובן שדגמי 2014 המבחר גדול ומגוון יותר והמחירים גבוהים יותר.

לכל הקרשים 5 שנות אחריות

ליעוץ רציני והתאמה אישית מומלץ להגיע לחנות {החנות פתוחה גם בקיץ כמפורסם באתר}

בברכה

רובי-אוף פיסט

daniweb

New member
רובי כדי להזין לינק להודעה שגם יעבוד

יש למטה בעריכת הודעה כותרת אפורה שכתוב עליה: "כתובות אינטרנט נלוות", אתה לוחץ על זה, נתפחת חלונית. תדביק בתיאור ובקישור את הלינק המלא:
תוודא שבקישור מחקת את ה http:// שרשום שם.
כך מזינים פה לינקים.
בהצלחה.

HelloweeN

New member
וממש ממש בקרוב, תעלה

הגרסא שלנו למשהו כזה אך מקיף הרבה יותר (רמז: 'סקירות אלטרנטיביות' בגוגל ישראל)

למעלה