קניית בוקאן במרכז

Nescio

New member
קניית בוקאן במרכז

אני מחפש לקנות בוקאן עץ רגיל, 40 אינץ' באיזור המרכז. בבש-גל נגמר המלאי ויהיה רק עוד חודש וחצי ובשאר הקישורים מהכלים ומידע אין (או שהם לא עובדים).
האם מישהו יודע על חנות במרכז (או במקום אחר בארץ עם משלוח) בה ניתן לקנות בוקאן?

Nescio

New member
יש להם אבל לא ממש הבנתי איך אני אמור להזמין

מהם. לא הצלחתי ליצור איתם קשר וזאת לא בדיוק חנות שאפשר פשוט להגיע ולקנות (לפי התיאור באתר שלהם).

תנסה לדבר איתם בטלפון. ככה אנחנו עשינו את

זה בזמנו. 052-3652970 (זה מה שמופיע באתר).

Nescio

New member
יקר מדי

מיפן כולל משלוח והכל בקלות מגיע ל-300 ש"ח. הבוקן בחנויות בארץ עולה באיזור 65. כנראה בגלל זה הוא מאיכות מעפנה ועדיין זה מה שאני מחפש כרגע.

amir_aikido

New member
רק תישמר ממגע של בוקן בבוקן

אם אתה קונה בוקן פשוט כזה, אז אנא, הישמר מכל מגע של הבוקן שלך בכל דבר אחר. בוקן פשוט מתאים רק לתירגול יחידני באוויר.

תירגול זוגות עלול לנפץ את הבוקן וממש להעיף שבבי עץ לכל עבר ברדיוס של מספר מטרים - מסוכן ביותר.

אמיר

ציוד איכותי שווה השקעה

אנחנו מדברים על 300 שח' כן? לא שחלילה אני מזלזל בכסף שלך, אך 300 שח' לבוקן איכותית שתחזיק לך לתמיד... שווה לדעתי את ההשקעה. אם היית רץ כתחביב, היית מוציא סכום זה כל כמה חודשים על נעלי ריצה.

שווה להשקיע רק אם זה מה שצריך.

אין שום סיבה להשקיע בג'יפ שטח מטורף, אם התחביב שלך זה פילאטיס ואתה צריך רכב בשביל להגיע למתנ"ס פעמיים בשבוע.
מי שצריך בוקן רק בשביל קאטות, בהחלט יכול להסתפק בבוקן פשוט ב60-70 שקל, ואין שום סיבה להזמין ציוד מיוחד מיפן. ואת זה אני אומרת אחרי שהבאתי לי בוקן מאד איכותי מיפן, ב-400 שקל לא כולל הובלה, וזה היה בדיוק אותו דבר כמו הבוקנים הפושטים שהיו לי כל החיים.

מעט על בוקן

הסבר מויקיפדיה על בוקן.

סרטון יפהפה שמראה עבודה ליחיד (בעיקר קונדישנינג) ושל קאטה זוגית באימון בחוץ עם ידידי ג'ובה נור סנסאי במקסיקו.

למעלה