קניית באתר Ebay

ניק ניק

New member
קניית באתר Ebay

זכיתי בפריט היקר לליבי שהמקום היחיד שיכולתי להשיגו היה E-bay. עכשיו, אני צריך לשלם למוכר. איך אני עושה זאת באמצעות כרטיס אשראי? תגידו, זה בטוח ?? אם אפשר להסביר לי איך עובדת הפרוצדורה ? בתודה מראש

IgalR

New member
תלוי מי המוכר .

יש בEBAY את רשימת התגובות על מוכר . אני רכשתי שם מספר פריטים תמיד מסוחרים שגם הפעילו גם חנויות בebay עם תגובות גולשים חיוביות ורבות (כדאי גם קצת לחקור את ההיסטוריה של הגולשים שהשאירו את התגובות) את הטרנזקציה הכספית ביצעתי באמצעות PAYPAL (לא מומלץ לבצע טרנזקציה ישירה מכרטיס האשראי שלך) כך שגם אם נופלים על נוכל הוא לא יכול למשוך כספים נוספים מכרטיס האשראי (בגלל שיטת העבודה של PAYPAL) חשוב נושא המשלוחים והיבטי המיסוי . לדוגמא אם הפריט עולה 60$ כדאי שתבקש מהסוחר שיצהיר על ערך חבילה של 49$ ובכך יש סיכוי שתחמק ממיסוי על החבילה בארץ .

IgalR

New member
נרשמים אצלהם .

יש כפתור SEND MONEY וזהו . מי שמקבל את הכסף לא מקבל את פרטי כרטיס האשראי שלך כך שהוא גם לא יכול לחייב אותך שוב ושוב ושוב .... לPAYPAL יש מדיניות ביטול עיסקאות וזאת בנוסף להגנה שאתה מקבל מחברת האשראי .(אם אני זוכר נכון 6 ימים PAYPAL מתחייבים לבטל עיסקה מיידית ועד חודש יש להם תהליך של בירור וכו... ) אם אני זוכר נכון כחלק מתהליך ההרשמה הם מחייבים את כרטיס האשראי שלך בפעם הראשונה (ב 2$ או משהו כזה ) כשבחבון החיוב מופיעה קוד שחייבים להקליד כדי לאקטב את המנוי כך שעובר קצת זמן מרגע ההרשמה עד שאפשר להשתמש בחשבון .

IgalR

New member
חשוב מאוד !

הם לא מאפשרים למשוך כספים מהחשבון בPAYPAL לחשבון בנק ישראלי .

למעלה