קניית אלקטרונית

itaysk

New member
קניית אלקטרונית

היי. אני רוצה לעבור לאלקטרונית.אני רוצה לקנות יד שנייה. אני רוצה ללכת לחנויות אבל קודם ולנסות אחת אבל אני צריך לדעת לאיזה סדר גודל לכוון. 1. מה הסיכוי שלי בכלל למצוא בארץ אלקטרונית טובה למכירה? 2. אולי לא בארץ? מה אתם אומרים על לקנות אחת מ איביי נגיד 3. איזו מערכות יד שנייה אני יכול למצוא בנגיד 7000 ש"ח? אם זה משנה אני מנגן עם 2 טומים, ו2 מצילות חוץ מרייד והיהאט. תודה.

TAMIR182

New member
בבקשה אחי

1.השוק בארץ של האלקטרוניות מתפתח די מהר בארץ. אני חיכיתי למעלה משנה בשיטוט באתרי יד2 וכו' לחפש אלקטרונית.. עד שיום אחד נפל הדיל וקניתי את ה TD 10 שלי מחיר מציאה יחסית. (סתכל למעלה בתמונות אם בא לך תראה איך היא ניראת.) 2.לא הייתי לוקח את הסיכון.כל הכאב ראש של ההובלה וזה שאתה לא בודק את המערכת בעצמך סיכון גדול. 3.ב 7000 תמצא לך TD-6\8 נחמדה. סע לחלילית ביפו תחרוש להם על ה TD 12\20 תקבל הסבר מבחור בשם יוסי. אדם נחמד והוא כבר יסביר לך הכל בצורה מקצועית. מקווה שעניתי על מה שרציתה לשאול. תקנו אותי עם טעיתי במשהו

itaysk

New member
מה ההבדל בין 6\8 ל 10\12?

חשוב לי מאוד הפיל של המצילות והסנר. האם ההבדל בין הדגמים הוא בכמות הצלילים\אפשרויות? או בחומרה עצמה? אם ההבדל הוא בחומרה, כמה אצטרך להוסיף בשביל משהו יותר טוב?

drums123

New member
גם וגם

ההבדלים הם גם בפדים וגם במודולים (המחשבים) בעקרון כדאי לסוע לחנות כדי לדעת על 'אמת' מה זה.

Vdrums

New member
ההבדל בחומרה משפיע על איכות הסאונד, ההבדל בחו

מגוון הצלילים ואופציות הכיוון. פדים ומצילות אפשר לקחת את הכי טובים ולחבר לכל מודול (חוץ מה HH12). , מגוון הצלילים ואופציות הכיוון. פדים ומצילות אפשר לקחת את הכי טובים ולחבר לכל מודול (חוץ מה HH12).

benhamin123

New member
אם אתה רוצה חבר שלי מוכר אלקטורנית מעולה

במחיר בנזונהה... 0522277282 קוראים לי בן אני כבר יקשר אותך אליו

למעלה