קניית אופנים חדשות

YEHUDII

New member
קניית אופנים חדשות

טוב אז היה לי עד עכשיו אופניים חשמליות , חשבתי לעלות לקטנוע אך כנראה שזה עוד לא יקרה .
אני מחפש לקנות אופניים חדשות , כשהפעם חשוב לי לקנות קטנות יותר , שיהיה יותר נוח להעלות לאוטובוס\רכבת\דירה לפי הצורך
אני מטר תשעים ושוקל די קרוב לתשעים קילו , האם הקטנים =קוטר 12\14 עדיין יכולים להיות רלוונטיים בשבילי ?
גם הטווח עדיף שיהיה מעל 30 ק"מ , ובכלל אשאל האם האופניים הקטנות יותר בהכרח איטיות יותר ?
אני מן הסתם אבדוק הכל גם בחנות , אך חשוב לי לשמוע מעט לפני , למה בחנות מן הסתם בכל זאת דוחפים לך את האופניים ליד , או לכיס חח

והמחיר חחח טוב עדיף שלא יהיה גבוה מידי
יש כאלו אופניים ? דגם ספיציפי שיודעים להמליץ ? או לפחות חברה\חברות מומלצות שעליהם כדאי להסתכל ?
אם מישהו יודע גם על חנות ספיציפית שהיא זולה יותר מהשאר , נא לעדכן גם
תודה תודה

בחירת אופניים חשמליים לפי רוכב

בוקר טוב
לפי הנתונים שהצגת כאן אין לך הרבה ברירות ואסביר.
המשקל והגובה שציינת לא מאפשרים לרכב על אופניים קטנים כגון 16 אינטש או פחות.
אחת הסיבות היא הרמת גובה המושב על מנת שתרכב בנוחות. מוט המושב אינו יכול להתרומם לגבהים שתיארת.
בנוסף לאופניים קטנים יש יכולת מוגבלת בנסיעת משקל כבד.
האפשרויות שאני רואה אותם הן 20 אינטש או 26.
כפי שציינתי בפורום לא מעט אופני ה 20 איטנש הם הפופולרים ביותר בישראל ויש הרבה אופציות טובות בחנויות.
משקל האופניים לא יהיה הכי קל שניתן למצוא, אבל לפי הנתונים הקיימים אני חושב שתהנה מהם.
מה דעתך?

enigo

New member
הטווח שאתה דורש בעייתי

רוב האופניים עם מצברי 10AH (ב-36V) נותנים טווח ריאלי של כ-20-25 ק"מ באזור מישורי ברמת התגבור החזקה - ותכל'ס, ככה נוסעים כל הזמן. וזה כשהן חדשות, לפני שהמצבר איבד מיכולתו. משמע - אתה חייב אופניים עם מצבר 15AH לפחות.

YEHUDII

New member
אממ

10\15 ah הכוונה לאמפר ?

ובנוגע לגודל הצמיג , אתה משוכנע שצמיג 12 לא רלוונטי ? יצא לי כן לראות אנשים גדולים על אופניים עם 12 , אבל בלי קשר אולי הנסיעה עליהם באופן כללי מסוכנת יותר כי היא הכל פחות יציב .. לא ?!

תודה

אופניים חשמליים

שלום YEHUDII

יש משקל מסויים שמיועד לכל גלגל. גם אם אתה רואה אחרים נוסעים תיהיה בטוח שבטווח הקצר הם יסבלו בשמיניות בחישוקי הגלגל.
לעניין הסוללה - רוב משתמשי האופניים אינם נוסעים טווחי נסיעה של 30 ק"מ רציף. אין צורך להשקיע בסוללות יקרות של 15 אמפר ( שזה תוספת של חומר בסוללה מאשר 10 אמפר)
לכן אפשר להטעין את האופניים וכפי שנאמר פה טווחי הנסיעה האמיתיים הם בין 20-25 ק"מ ( עליות, עצירות ושימושים נוספים)
הסוללה יקרה גם בהחלפתה כאשר תזדקק ( סוללות נישה).
לפי הנתונים שהצגת- לא כדאי לרכוש אופניים בגדלים הנ"ל אלא 20-26 אינטש.

enigo

New member
כן, הכוונה לאמפר, או ליתר דיוק - אמפר שעה (A אמפר, H שעה)

וראיתי גם מבוגרים רוכבים על אופני ילדים, אז מה? זה לא שאי אפשר לייצר אופניים במידה שמתאימה לגובה שלך עם גלגל "12, אלא שבדרך כלל אופניים עם גלגלים קטנים מיוצרות גם עם שלדות קטנות יחסית, ולא יתאימו לך. בכל מקרה, ככל שהגלגל קטן יותר כך האופניים פחות יציבות ומושפעות יותר משיבושים. לנסיעה של 30 ק"מ ביום, הייתי לוקח זוג עם גלגלי "20 לפחות.

למעלה