קניית אופנוע ראשון

twister15

New member
קניית אופנוע ראשון

שלום :)
יש לי רשיון a2 לא הרבה זמן, ואני מעוניין לקנות אופנוע ראשון, אופנוע כביש משהו בסגנון של cbr125, אבל אני פשוט לא מכיר דברים אחרים/או איזה שנים מומלץ ומה הטווח מחירים, אז אם למישהו יש רעיון מה יכול להתאים לי, או אם באמת cbr אז איזה שנים מומלץ? ומה הטווח מחירים שלו? מהן בערך ההוצאות החודשיות לאופנוע כזה?
תודה רבה!!

המממ

העלות של הכלי היא 15-20 אש"ח עבור יד שניה והלאה, תלוי במצב הכלי.
מהיבואן, 25 אש"ח בערך.

הוא גומע בערך 1:30-35 ל' לק"מ. כלומר אם אתה נוהג 600 ק"מ בחודש, מדובר על הוצאה של בערך 150 ש"ח חודשי.

בנוסף, יש ביטוח, טיפולים תקופתיים, חלפים, ציוד מגן...
מדובר על עוד כ-300-600 ש"ח בחודש, תלוי כמה תהיה ילד טוב...

כלומר תהיה מוכן לשלם עוד 10,000 ש"ח לשנה פה ושם... עם נהיגה זהירה וכו', אתה יכול להוריד את המחיר הזה באופן דרסטי.

אני רוכב על CBR125 2009. קניתי אותו מבית מאיר.
בדרך כלל רוכב מהבית לאונ', עניין של 20 ק"מ ביום.

הוא בהחלט עושה את העבודה בסדר הגודל הזה...
אבל יש לו מגבלות, מן הסתם.

בקשר למחיר הכלי

רמת הסחירות שלהם מאווווווווד נמוכה.
אפשר למצוא כלי בחצי ממחיר המחירון, או אפילו פחות.

זה לא שיש אופנועים רבים ל-A2

וניסיתי לרכב על קטנוע... לא אהבתי את הסגנון.

היה בחור שהחליף אופנוע כבד יותר ב-CBR125 כי חשב שיוכל להפטר ממנו בקלות... אז לא.

פה ושם עוצרים אותי בעלי קטנוע ושואלים האם אני מוכר... כמובן זו לא אינדיקציה מהימנה...

בנדיטון

New member
מאיפה הבאת את הנתונים?

הכלי נסחר בסדר גמור, לא ברמה של ג'וייריד או קטנועים בסגנון, אבל בהחלט ברמה של אופנועי 125 סמ"ק אחרים. ובצורה החדשה הוא סחיר הרבה יותר.

כן, שני העובדים של הונדה עפים עליי

מעניין למה...

לי אין את הנתונים הכל-כך מדויקים שלכם, אני סתם מכירה אנשים עם הכלים ואני יודעת בכמה הם קנו ובכמה הם מכרו את הכלי, ביחס למחירון.

רוכבודד

New member
אני מכרתי CBR125 במחירון, לפני חודשיים

חשוב לציין שהאופנוע נמכר 1500 ק"מ לפני טיפול קטן,
שרשרת וגלגל"שים במצב של 20% לפי הבדיקה

מאוד נהנתי איתו ואחת הסיבות שקניתי אותו ולא משהו סיני, זה בגלל הסחירות והאמינות.

שוב, אנ י ממש לא מכיר בעית סחירות בדגם

dfine

New member
לא על משהו אבל את מבלבלת בביצים

האופנוע הזה הכי שכיר בקטגוריה!!!
היה לי צורה ישנה ונמכר 2000 מתחת למחירון רק בגלל שזה היה לחבר והוא עד היום רוכב עליו ומבסוט מכל רגע
אני לא יודע על איזה אופנועים את מבינה אבל את הCBR את לא מכירה בכלל כנראה

אולי הוא משכיר אותו?

dk9

New member
זה לא רלוונטי

היא יכולה לטעות.... לא צריכים לנדות אותה בגלל זה.

אף אחד לא מנדה אותה ואני לא מבין למה הרושם

הזה.אז הבענו את דעתינו לא בדיוק כמו שהיא וחבריה אוהבים,זו לא סיבה להשתולל אצלו במסרים כאילו חרב עליה עולמה.

rs125

New member
מאיפה הבאת את זה?

אפשר למצוא כלים כאלה בחצי מהמחירון????? איפה? אני קונה 5!

את טועה ומטעה!

אלה מסוג התגובות הטיפשיות שאני מרגיש חייב

להגיב לך.

יש לך ניסיון באופנועים כמו שלחג'בי היה ניסיון בניהול.באה לכאן וזורקת שטות שאפילו א.ר לא היה מעז לכתוב בלי לעצור רגע ולחשוב "האם אני יודעת משהו על דו"ג? האם כדאי לי לכתוב שטויות רק כדי שיהיה לי מה לכתוב?" קודם תלמדי לרכב על השמעון\מוסטפה\ז'קלין שלך כדי שלא יפול עלייך לפני שאת מתיימרת לכתוב כאן שטויות.
בלי שום קשר למה שכתבתי כאן את יודעת שאני מת עלייך כמו על שניצל וינאי.צרי קשר עם כפיר לוין ודברי איתו על קורס רכיבה למתחילים.בנוסף ממליץ על קורס אימפולסיביות.נתראה בשישי.

l coyote l

New member
מדהים

איך שאנשים ששים אלי קרב/הטפה כשיש קבוצה מאוגדת בדעה זהה.
נראה לי שהבנו כבר מהמגיב השלישי מה מצב השוק של ה-CBR125.
כל תגובה נוספת כבר לא מעלה ולא מורידה (חוץ מאשר מבעליה).
סתם עוד "נו נו נו".

למעלה