קנייה של אבקת חלבון..

ran 15

New member
קנייה של אבקת חלבון..

אהלן חברים , אני משתמש בסינטרקס מטריקס 5.0 , ורציתי לדעת אם מישהו כאן אי פעם הזמין אבקת חלבון \ גיינר או תוספים כאלה או שונים מאיביי \ אמזון ודומיהם..
המחירים בארץ באיזור ה-400 , בעוד שמאמזון \ איביי הגעתיל 250 עד הבית...
הבנתי שיש איזשהם איסורים על ייבוא והזמנה של תוספי מזון או שיש צורך להוציא אישורים , ולכן יש בעיות שנוצרות מול משרד הבריאות. החבילות נעצרות במכס לבדיקה , וצריך לשלם עליה סכום לא מבוטל של 200 + שקלים -
הייתי שמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על העניין ?
רק משמועות ( חבר של חבר וכאלה.. ) שמעתי על אנשים שהזמינו מאיביי.. מישהו יודע ?

המון תודה , רן.

bodycore

New member
אמנם עברו כמה שנים מהרכישה האחרונה מחול

אז אני מקווה שהתשובה שלי עדכנית...

תשקול רכישה מאתר באדיבילדינג העולמי, אתר וותיק מאוד בתחום שתומך ברכישות מישראל
משלוח מגיע עד 21 יום( למרות מה שכתוב) כדואר רשום סניף הדואר הקרוב לביתך.

ההזמנה מאי ביי אמורה להיות דומה.

אם לא שונה חוק המכס, עד 80 דולר ( כולל משלוח) אין כל תשלום מע״מ, אם עברת את הסכום ייתכן ותדרש לשלם הפרש( 15-17 אחוז ממחיר המשלוח)

בדרך כלל, גם אם הדבר קרה, עדיין התשלום הכולל יהיה זול מהארץ.

אם המכס החליט ליירט משלוח, יפנו אליך ויבקשו שתמלא 3 טפסים:
1.הצהרת מחיר המשלוח בחול
2. הצהרה כי לא מדובר בסם או תרופה אסורה
3. הצהרה כי מדובר לשימוש עצמי בלבד
טיפ:כל כמות שמספיקה ל3 חודשים מוגדרת כשימוש עצמי.

התהליך לא ארוך ולא מסובך,אבל בגלל הפרשי המחירים, עדיף לעשות אותו על מולטי ויטמינים וקריאטין ולא על חלבון( הפרש של עשרות שקלים)

לפני שאתה מתחיל כל הליך רכישה מחול, תעשה בדק בית, מבלי לדעת מאיפה אתה קונה תוספים,תדע כי יש לא מעט חנויות זולות ואמינות( לעיתים יותר מחול)

בהצלחה!

ran 15

New member
שתי שאלות..

האחת - אתה מכיר חנויות תוספים טובות באיזור - נהריה \קריות \ חיפה ?

השאלה (סוג של חח ) השנייה-
דרך אמאזון וחברת שילוחים , יוצא לי חלבון ב260 בערך -

לינק :
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch?amazon=1#amazonCalc

אז אתה אומר שלא יעצרו אותי במשרד הבריאות ?
זה זול משמעותית מ400 שקל שרוצים כאן בארץ..

bodycore

New member
אני לא מכיר מאזור הצפון

יש לא מעט אתרים שמספקים שירות לכל הארץ( טיפ 1 הם לא מוגדרים כאתרי פיתוח גוף ותוספי מזון)

טיפ 2 תחפש טוב ברשת ותמצא, כך אני מצאתי ובזכותם הפסקתי לייבא תוספים לשימוש עצמי( ההבדל היה בסכום כולל של עד 100 שקלים)

אני לא מכיר את הדרך שהצגת, אני הייתי מזמין מבאדיבילדינג ומשם אני ממליץ לכל מי שמתייעץ איתי בנושא( על בסיס ניסיון ארוך)

שווה לחכות. אולי יש בפורום עוד רעיונות טובים.

בהצלחה.

pegasus27

New member
חבר יקר, אני מזמין כבר מעל 5 שנים תוספים מ...

bodybuilding.com ויש לי רק דברים טובים להגיד עליהם, בצעתי במהלך השנים עשרות הזמנות של תוספי תזונה רק מהם, אני מציע לך בחום רב להזמין מהם, אני מפצל את המשלוחים שלי כדי שלא יעלו על מחיר של 100$ ובחודשים האחרונים זה מגיע אליי ישר לסניף הדואר ואני כבר לא צריך למלאת שום טופס ממשרד הבריאות ואם כבר לשלם מכס שלפעמים יצא לי, זה היה רק כמה עשרות שקלים לכל היותר, אבל גם אם תצטרך לשלם מכס עדיין יעלה לך הרבה יותר זול מקלנות תוספי מזון בארץ, אפילו הזמנתי תוספי תזונה קצת מורכבים כמו פורמולות של קראטין ותוספי תזונה שורפי שומן וזה הגיע ישר לסניף הדואר בדואר רשום, אם תרצה לשאול אותי עוד אשמח לעזור לך

בהצלחה

ran 15

New member
אחלה , נשמע טוב.. אני מדבר ספיציפית על

על אבקת חלבון... אני לא משתמש בשום דבר אחר.
אני רואה שאין באתר הזה את syntrax matrix -
יש המלצות לאבקה אחרת ? נראה שההבדלים במחיר הם באמת 100 שקל בערך בין הארץ לשם... אז , מה לקנות ?
אני מחפש תחליף לsyntrax שמכיל 3 סוגי חלבון , והאמת שהיא עשתה עבודה טובה , בעיקר בהרגשת ההתאוששות..

pegasus27

New member
לגביי אבקת חלבון לא אוכל לעזור אבל יש הרבה...

תוספים פשוטים שאתה יכול לקחת כדי לזרז התאוששות, הגלדת מסת שריר,יותר סיבולת וכח באימון וכולה, זה סך הכל חומצות אמינו אתה לא צריך לפחד או משהו מזה, תקרא על BETA ALALINE ,CITRULLINE MALATE AND ARGININE , זה רק כמה דוגמאות בדברים פשוטים שמאוד עוזרים להתאוששות ועוד דברים בין היתר

ran 15

New member
תודה , האמת שלקח לי הרבה זמן להסכים לעצמי

לאבקות חלבון , אז תוספים נוספים לא באים בחשבון , בעיקר שאני נמצא בתפריט של תזונאי קליני - ספורט (עושה גם ריצות וגם רכיבות אופניים)

אני צריך תחליף שנמצא באתר הזה לאבקת syntrax matrix 5.0 , מישהו מכיר ?

המון תודה

pegasus27

New member
בכייף, אני מציע לך לכתוב להם ולהסביר להם..

במייל על איזה סוגי חלבון אתה מעוניין בדיוק שיהיו באבקה שלך, ולתת להם כמה שיותר פרטים על סוג האבקת חלבון שאתה מעוניין לקחת, יש שם אנשים שמבינים הרבה בנושא, אני בטוח שיוכלו למצוא לך תחליף הולם, בהצלחה

בן100

New member
vitacost.com

המחיר מעולה והמחיר של המשלוח בכלל מעולה.
אני מזמין קבוע משם אבקות וחטיפים.

למעלה