קנייה שלא שולמה

avre101

New member
קנייה שלא שולמה

פתחתי תיק למישו שלא שילם לי הוא שולח לי הודעות באיביי את זה: Hello, Sorry for the delay in payment.. Please what is your paypal id so i can send you the payment?? Please let me know and i will send you the payment directly because my paypal account is not connected to my ebay account. מה לעשות אם בכלל?

noam weissman

New member
מוזר מאוד.. או שהוא אדיוט או שהוא רמאי

חשבון הפיפאל לא צריך להיות מחובר לחשבון האיביי אם הוא לא מוכר. אני חושב שבמקום לשלוח לו פשוט תדאג לביטול... כל קונה שמבצע קניה בפיפאל מועבר במעמד התשלום לאתר של פיפאל ואין קשר לאיביי. משהו מריח לא טוב.. לדעתי אם תשלח לו את כתובת הפיפאל שלך אתה תקבל מייל מפוברק שכאילו הוא שילם לך. לאחר מכן הוא יתווכח אתך ששילם וינסה לשכנע אותך ששילם !!!!! היה זהיר מכל מיני מקרים שכאלו !

טלי5555

New member
נועם

לא תמיד זה עוקץ.. יש כאלו שמשלמים ישירות בפייפאל. כל מקרה לגופו.

noam weissman

New member
יקירתי אני יודע שיש שמשלמים ישירות ../images/Emo13.gif

עשיתי כבר כמה עיסקאות נחמדות שכאלו אבל במקרה הזה פה זה נשמע מוזר... בגלל שהחשבון פיפאל שלו לא מחובר לאיביי אז הוא לא יכול לשלם ?? בוא ניתן לבחור להנות מהספק.. מחזק את מה שטלי אמרה.. לאחר שתקבל הודעת תשלום תבדוק טוב טוב את החשבון שלך שבאמת הגיע כסף. בשום אופן לא להקליק על איזשהו לינק בהודעת התשלום במייל כדי לקבל את התשלום וכו... אני נשמע אולי פראנואיד אבל יש כל מיני קונצים לרמאים ועדיף להיות פראנואיד מאשר להעקץ... שבת שלום ומבורכת לכולם

טלי5555

New member
אין שום בעייה

זה קורה לפעמים. תן לו את המייל שלך בפייפאל והוא ישלם עבור הקנייה הספציפית. את קבלת התשלום אתה מוודא בחשבון שלך ולא באמצעות מייל.

למעלה