קנייה באיבי סין

rehovot9999

New member
קנייה באיבי סין

שלום לכם אני רוצה להיכנס וליקנות באיביי סין ואינלי כולכך מושג איך אני יכול להשתמש בזה(אני יודע קצת)אשמח אם מישו יוכל לעזור לי איך ליקנות משם מוצרים אם ישנו איזה מדריך או משו בפורום והאם המשתמש שיש לי באיביי ארה''ב תקף גם לגבי החשבון שם(ואם לא כיצד אני יכול לפתוח שם חדש) תודה לעוזרים זה מאוד חשוב לי

savil

New member
אין בסין אי ביי

יש להם אתר משלהם ששם יכולים לקנות רק המקומיים עם חשבון בנק בסין בשויל המערביים יש להם את http://www.alibaba.com/ תהנה

rehovot9999

New member
בטח שיש בסין איביי

בטח שיש שם איבי תסתכל אפילו באיביי בארה''ב למטה יש את כול המדינות תיראה יש שם איביי סין http://www.eachnet.com/ זה הקישור

eBaySeller

New member
צודק ^^^

בהתחלה חשבתי שלא.. ועכשיו אני רואה שזה באמת זה!

rehovot9999

New member
השאלה אם אפשר להזמין משם דברים לארץ?

מישו יודע אם אפשר להזמין משם דברים לארץ?

eBaySeller

New member
יש מצב.... תכתוב מה אתה רוצה

ש לי כמה חברים משם שיש להם מפעלים לבגדים וכו'.. יש לך מסנגר נדבר שם?

savil

New member
נכון זה האי ביי של סינים

רק סינים יכולים לקנות שם תאמין לי דרך כרטיס אשראי סיני או חשבון בנק בסין

rehovot9999

New member
ויש איזה אתר סיני שאני בכול זאת יכול להזמין

ויש איזה אתר סיני שאני בכול זאת יכול להזמין ממנו ביגוד?

ozitex

New member
www.taobao.com

האתר מיועד לסינים אבל בקישורי הפורום תמצא קישור לגרסא האנגלית של האתר. ניתן לרכוש שם דרך צד ג' טאפשר למצוא כאלה דרך האינטרנט. מאמר בנושא: http://hebrew.cri.cn/1/2009/09/25/21s986.htm

rehovot9999

New member
מאיפה אני יכול לימצוא את הגירסה האנגלית

אני אשמח אם תשלח לי את הקישור לאתר באנגלית למה אני לא מוצא ומזאת אומרת צד ג' ומאיפה אני מוצא כזה?

savil

New member
נכון

כפי שאמרתי זה איי ביי של סינים ולא ניתן לשלם שם בפאיי פאל רק דרך צד ג שזה מייקר מאוד את התהליך

rehovot9999

New member
לא הבנתי איך להשתמש באתר הזה גבר אשמח לעזרה

לא הבנתי איך להשתמש באתר הזה גבר אשמח לעזרה מה ללחוץ כדי להיכנס לאתר

savil

New member
אנחנו לא יכולים ליקנות בו רק סינים הסבר

האתר מיועד לבעלי כרטיס אשראי סיני שזה ניתן רק לאנשים בסין שיש להם חשבון בבנק סיני אנחנו לא יכולים ליקנות בו רק עם יש לך מישהו בסין שיכול ליקנות עבורך ולשלוח לך המחירים שם למשלוחים בסין בלבד

ozitex

New member
אתה צריך סיני או סינית..

בכדי שיעשו עבורך את השירות. אם תחפש או דרך האתר הזה או באמצעות חיפוש בגוגל, תוכל למצוא חברות ופרטיים שנותנים שירותים כאלו ללא סיניים הרוצים לרכוש בטאובאו.

EvilKidZ

New member
המותגים באתר הזה אמינים/מקוריים..?

המחירים בכלל לא הגיוניים למוצרים מקוריים, זה כאילו אספו את כל הנוכלים הסינים ונתנו להם אתר משלהם לפרסם את המוצרים שלהם

ozitex

New member
זה בדיוק מה שזה

מה שקרה זה ,בעקבות המשבר הכלכלי העולמי לא מעט מפעלים סינים שהתפרנסו מהזמנות מהמערב נקלעו למצב שבו יש להם OVER PRODUCTION אבל, אין הזמנות מהמותגים.. מה עושים? לשמחתם, רמת החיים בסין עלתה והתברר שיותר ויותר סינים רוכשים אונליין דרך האינטרנט. עשו מעשה, פתחו את האתר שלמעשה מיועד רק לסינים וברוך השם, כאלו לא חסר והנה, יש להם זירה משל עצמם שבה הם יכולים למכור לעצמם את כל מה שהם מנסים להאכיל את שאר העולם. זה בינתיים יפה לעד שהכלכלה העולמית תתאושש, אבל בינתיים התפתחה כאן זירה מעניינת, מקומיתש שמספקת עבודה ותזרים מזומנים. סבבה.

savil

New member
אחלה הסבר

כפי שאמר חברינו אנחנו זכוכים לצד שלישי שבת שלום

w2s

New member
לכל המעוניינים לרכוש באתר taobao או באתרים

סיניים אחרים. אני מכיר סינית דוברת אנגלית בעלת ניסיון בקניות באתר taobao, אשר תהיה מוכנה לרכוש עבורכם מוצרים ולשלוח אותם אליכם בדואר אויר הונג קונג. היא בעלת חשבון PAYPAL, ומסנג'ר, היא תהיה מוכנה לתווך ולתת שירות תמורת עמלה סמלית, או אחוז קטן מכל קנייה. מי שמעוניין לקבל את המסנג'ר שלה וליצור איתה קשר שישלח לי הודעה. בברכה,

למעלה