יש לכם מתכון אהוב?
הכי פשוט שיש, (קמח מצה, מים, ביצים, מלח-פלפל) אבל לחכות אחרי הערבוב ולקבוע את הסמיכות הסופית (הכי רך שאפשר בלי שזה יתפרק) 20 דקות או יותר אחרי הערבוב הראשון, כי קמח המצות סופח נוזלים לאט ואם ממהרים הכופתאות יוצאות קשות.יש לכם מתכון אהוב?
את לא מוסיפה א,אפיה?הכי פשוט שיש, (קמח מצה, מים, ביצים, מלח-פלפל) אבל לחכות אחרי הערבוב ולקבוע את הסמיכות הסופית (הכי רך שאפשר בלי שזה יתפרק) 20 דקות או יותר אחרי הערבוב הראשון, כי קמח המצות סופח נוזלים לאט ואם ממהרים הכופתאות יוצאות קשות.
כך אני מכינה, קראתי מתכון ( מים חמים , תמיד שמה מים מהברז)הכי פשוט שיש, (קמח מצה, מים, ביצים, מלח-פלפל) אבל לחכות אחרי הערבוב ולקבוע את הסמיכות הסופית (הכי רך שאפשר בלי שזה יתפרק) 20 דקות או יותר אחרי הערבוב הראשון, כי קמח המצות סופח נוזלים לאט ואם ממהרים הכופתאות יוצאות קשות.
אימי היתה נוהגת להוסיף זנגביל וכך גם אני עושהכך אני מכינה, קראתי מתכון ( מים חמים , תמיד שמה מים מהברז)
מתכון: קניידלך אוורירי
מתכון שאי אפשר לעבור את פסח בלעדיו לקניידלך אווריריים, רכים ונימוחים.mobile.mako.co.il
קונים חבילת קיינדעלך בסופר, מוסיפים מים, מכניסים למרק. לאכול חם עם קצת מלח מלמעלה. חזרת טריה תוסיף.יש לכם מתכון אהוב?
למה לקנות חבילה? בפסח ניתן להכין עם קמח מצה. ורק להוסיף מים שמן וביצים.קונים חבילת קיינדעלך בסופר, מוסיפים מים, מכניסים למרק. לאכול חם עם קצת מלח מלמעלה. חזרת טריה תוסיף.
בפסח אפשר לעשות הרבה דברים . אבל מאחר ואצלינו אוכלים קניידלעך במהלך השנה כולה (זולת בשבועות שלפני פסח), זה המתכון (אם כי יתכן שאת צודקת לגבי הביצה) והוא בהחלט אהוב כאמור .למה לקנות חבילה? בפסח ניתן להכין עם קמח מצה. ורק להוסיף מים שמן וביצים.
בטוח שאינך מוסיף שמן, וביצה לחבילה המוכנה.
גיסתי החביבה לא מרשה להגיד איכס על אוכל, אז אתבטא בעדינות: איכסהקונים חבילת קיינדעלך בסופר, מוסיפים מים, מכניסים למרק. לאכול חם עם קצת מלח מלמעלה. חזרת טריה תוסיף.
מסכימה איתך.המחותנת שלי הביאה אשתקדגיסתי החביבה לא מרשה להגיד איכס על אוכל, אז אתבטא בעדינות: איכסה
זה לא מתכון ואין שום דמיון בטעם להכנה לבד,קונים חבילת קיינדעלך בסופר, מוסיפים מים, מכניסים למרק. לאכול חם עם קצת מלח מלמעלה. חזרת טריה תוסיף.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. את חושבת ?זה לא מתכון
אצלך אולי. אצלנו עושים את זה כמו שכתבתי, מה לעשות. לספר לבנות הבית שהן לא עושות כבר עשרות שנים את מה שהן עושות כבר עשרות שנים?לא מבשלים כופתאות במרק, מבשלים במים רותחים + מלח ומגישים במרק.
זה לא מתכון ואין שום דמיון בטעם להכנה לבד,קונים חבילת קיינדעלך בסופר, מוסיפים מים, מכניסים למרק. לאכול חם עם קצת מלח מלמעלה. חזרת טריה תוסיף.
חס וכרפס.לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. את חושבת ?
אצלך אולי. אצלנו עושים את זה כמו שכתבתי, מה לעשות. לספר לבנות הבית שהן לא עושות כבר עשרות שנים את מה שהן עושות כבר עשרות שנים?
יש לכם מתכון אהוב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.