קניות

L y c a n

New member
קניות

בלי להכנס לזה יותר מדי, יש לנו בעיר כרגע חודש השנתי של ההנחות (50 אחוז בערך, על הכל) אז הלכתי עם ידידה לקנת בגדים.. (צריך אישה לזה, מה לעשות) אז היא גם קנתה.. השאלה שלי היא, למה בזמן שאני מודד שני ג'ינסים ומעיל, היא בקושי מספיקה למדוד חולצה.. וכל הבנות ככה! היינו בקומה של הגברים יותר זמן מאשר בנשים, למרות שקניתי יותר! איך? למה? גם אתם\ן ככה? ו... מה הסכום המקסימלי? היום הואתי סכום שאני מפחד לחשוב עליו במיוחד אם מתרגמים לשקלים.. אבל לא נורא, מותר פעם ב..במיוחד לאחר משכורת שיא

אני מכורה לקניות...מודה...

קורה הרבה פעמים שבנות פשוט לא מוצאות בגדים שאוהבות... הרי הנשים הרבה יותר בררניות בזה ! :) אם זה חנות שאני אוהבת את סגנון הבגדים אז יכולה כל היום למדוד...
וסכומי כסף? תלוי .... היו פעמים שהוצאתי מעל 1,500 שקל על קניות...ביום אחד...

../images/Emo122.gif

אצלי הכל קיצוני. אני מסוגלת להניח מטען חבלה באמצע מרכז קניות אם זה אומר שאני מפסיקה להיגרר אחרי החברה/האמא לשופינג...אך מצד שני, כשאני לבד ופתאום נחה עליי רוח הנשיות - האהבה לאסתטיקה ובגדי מעצבים, אז אני יכולה למצוא את עצמי בחנויות הכי יקרות (כי כל השאר "נראים כמו סמרטוטים" ליד העיצוב החדש של...) ולהתאהב בגוון/בגיזרה...שעולות לי יותר מהמשכורת החודשית שלי.

כל גיחה קטנה לקניון מחייבת

לחזור עם שקית אחת לפחות. לא יודעת, זה פשוט יוצא ככה.. אני פשוט בזבזנית בטירוף... יש לי פעמיים בשנה שאני ממש משתוללת בקניות.... מוציאה 1000 ש"ח על בגדים בתחילת החורף ותחילת הקיץ... ואח"כ זה סתם השלמות.... הכי הרבה קניתי בשנה שעברה שהשתחררתי... הוצאתי 2000 ש"ח ב.... 8 שעות... ההתלהבות של המשכורת הראשונה, וחוץ מזה שזה ידוע שאחרי שמשתחררים מהצבא... מצב הארון לא משהו בכללל

Shining Dark

New member
לא סובלת קניות! ../images/Emo3.gif

לא סובלת להיכנס לחנויות, לא סובלת למדוד בגדים, לא סובלת להסתכל על בגדים, לא סובלת לחפש משהו שאני אוהב ואתלהב ולא סובלת לבזבז את הכסף שלי על זה! כשאני מוצאת את עצמי שוואלה אני חייבת וחסר לי איזה בגד, אני נכנסת לאחת מהחנויות הקבועות שלי (שאני כבר יודעת שאני אוהבת ת'סגנון שלהן), עושה סיבוב מהיר, רואה מה נראה לי טוב, לוקחת את המידה שלי (כן, בלי למדוד!), הולכת לקופה ומשלמת :) וכמו שאני לא אוהבת לעצמי אני גם לא פרטנרית לאחרים חח לבגדים כן..? בדברים אחרים אני מעולה ;) והסכום המקסימלי זה היה משהו כמו 700 שקל, (שכלל שמלה, נעליים וחגורה) לפני חתונה שהלכתי אליה.. :) אז לגבי ההכללה שלך... לא מסכימה :) כן יש נשים שהן יותר זריזות מגברים חח

נועם m

New member
הממ...

בעניין הזריזות- אולי זה קשור לעובדה שלנשים יש ברוב המקרים גזרה שיותר בעייתי להתאים לה בגדים מחמיאים. עוד לא ראיתי את הגבר שג'ינס פשוט וטי שירט נראו עליו ממש רע... אצל נשים אין דבר כזה. גם עם בגדים יחסית סטנדרטים אפשר תמיד להיראות מזעזע
אבל זה לא מסתיים במבני גוף שונים. מעצבי בגדי הנשים אלופים בלהמציא תחת ידם שלל בגדים בצורות הזויות שמצליחים להיראות טוב רק על בר רפאלי... ויעידו על כך אינספור בנות בעלות גוף יפה ומידות פרופורצינאליות לחלוטין, אשר נותרות פעורות פה וחסרות אונים אל מול הזוועות המתרחשות ברגע שהן עוטות איזה פריט לבוש חדש בתא ההלבשה... אני אישית לא חובבת שופינג גדולה, אבל נראה לי שזה נובע בעיקר ממה שציינתי קודם: העובדה שמציאת בגדים נורמליים, שיראו טוב ורצוי גם לא יעלו יותר מדי, נהיית יותר ויותר קשה. אז כמו שכתבה מישהי לפני- יש לי כמה חנויות קבועות שאני יודעת שכמעט תמיד אני אמצא שם את מבוקשי, ובכל פעם שאני צריכה לקנות בגדים אני פשוט לא מבזבזת זמן והולכת ישר לשם. ועדיין, רוב "מסעות השופינג" שלי יסתיימו במוקדם או במאוחר בבזבוז רוב הכסף שהיה אמור להיות מוקדש לבגדים ב"תו השמיני"
תמיד אמרתי שבמקרה הכי גרוע, הדיסקים מגיעים במין עטיפות ניילון שקופות כאלה, ומקסימום אני אלבש אותן

ChilD SouL

New member
כפי שכבר כמה אמרו מעליי ../images/Emo27.gif

אני דיי לא אוהבת ללכת לקניות או סתם ככה להסתובב ולראות מה יפה ומה יתאים לי. כשאני הולכת כבר לקניות זה כשחסר לי משהו ואני יודעת בבירור מה אני רוצה לקנות ואיפה [יש לי ת'חנויות שלי...], בלי שזה יגזול ממני חצי יום [לא שיש לי חצי יום מאז שהתחלתי ללמוד
] וחצי מהחשבון בבנק. עקב כך, נוצר מצב שאם אני מודדת משהו וזה לא יושב עליי טוב או כפי שאני רוצה שישב - אני מדלגת הלאה ולא לוקחת זמן לחשוב ולתהות האם לקחת את זה ולנסות לשים את זה בבית כי יהיה יותר מקום לפשוט בגדים, או ללכת לחפש חולצה\מכנס אחר - אין אז אין, NEXT.
הקניה "הכי גדולה" שלי ביום אחד הייתה על סך 320 שקלים חדשים שזהו בעצם הג'ינס הכי יקר בארון הבגדים שלי. מצטערת, אבל ג'ינסים ב-700 שקלים או אפילו 500 שקלים לא עושים לי את זה - להפך.

Cobe Anan

New member
320 שקל ג`ינס? מה, את הומלסית?

עוד מעט גם תגידי שיש לך נעליים ב200 שקל.. הלו! אופנה, כאילו? שיואו, כאילו את אשכרה לא מבינה למה אסור ללבוש ג`ינס ב300 שקל מהשוק או מקסטרו או משהו כזה? את מה זה קרבן אופנה, שתדעי לך!

Cobe Anan

New member
אני סולח לך..

אבל תדעי לך שג`יאני ורסאצ`ה כאילו יושב לו בשמיים, וכזה מסתכל עלייך, ומה זה מתהפך בקברו!

ChilD SouL

New member
אבל...

תמיד אמרו לי שאי אפשר להיות בו זמנית ב2 מקומות. אז איך הוא גם בשמיים וגם מתהפך בקבר
קיצר, הוא חיי את חייו - שיתן לי לחיות את חיי בשקט ושיסתום.

Cobe Anan

New member
טוב, זה הולך ככה:

יש לי מעיל ב700 ש``ח, גופיה ארוכה ב200, 2 זוגות נעליים ב1000 ש``ח כל אחד, גרביים שעולים 80 שקל לזוג, כפפות ב250 ש``ח, משקפי שמש ב500, מכנס קצר ב120, ועוד שלל אוצרות שקבורים לי בארון. עונה על השאלה? אז זהו יש עוד נקודה קטנה, שלא יהיו פה טעויות- זה הכל ציוד ספורט/ טיולים מקצועי. לא תתפסו אותי הולך עם משקפי גוצ`י, לא עם נעלי פראדה (למרות שאני מודה: יש לי טימבערלאנד בארון), לא עם ג`ינס של דיזל, ולא עם כובע של בילאבונג. הם לא יותר טובים ממה שמוצאים בH&O או במשביר.

L y c a n

New member
אהא!

עקפתי אותך במשקפי שמש! 120 יורו, וזה עוד בדיוטי פרי
ובשאר הדברים.. ואוו, ממש יקר בארץ..

Simj

New member
תלוי בתקופה באמת....

יש תקופות שיש את כל הבגדים שצריכים... וכשלא אז כיף לאלתר משהו... אני אוהבת לאלתר כל מני חיבורים חדשים מבגדים שיש לי ולכל הסובבים אותי... מה שמזכיר לי שמיזמן לא הייתי בקניות... ואני לרוב ממש שונאת לקנות בקניונים... כ"כ מחניק בקניונים, אין אויר.... מצד אחד הרעיון של הקניון הוא אדיר אבל מצד שני זה כ"כ מעצבן להיות שמה... אני מעדיפה לקנות בחנויות ברחוב כמו באירופה או כמו בחלק מת"א/חיפה.... הרבה יותר נחמד באוויר החופשי... ואני כ" כ לא מבינה מה זה משנה כמה הבגד עלה.. באמת שמותג או לא.. זה כ"כ משנה... פעם חשבתי שמותג זה איכות יותר טובה והכל ואת האמת התבדתי ומצאתי שברוב במקריים ממש לא... הרבה פעמים בגד מהדר (מי שמחיפה יבין) הוא לא פחות טוב מבקניון אם לא.... והעיקר איך הבגד יושב על הבן אדם.... אני מכירה הרבה מהשיכבה טחונים שלא משנה כמה יעטו את עצמם בבגדי זארה, מעצבים או חברות יקרות מחו"ל, אם זה לא יישב אז זה לא יישנה... העיקר שיתאים לאדם...

Cobe Anan

New member
לא ראיתי סיבה לקנות משקפיים יקרים

יותר מאשר הCEBE שלי, מהסיבה הפשוטה שהעדשות שלהם נחשבות לעדשות הפוליקרבונט המתקדמות בעולם, והמסגרת שלהם שוקלת בערך כלום. ואגב, עניינים בארץ הם לא בהכרח יקרים- ציוד מקצועי באירופה או בארה``ב עולה בערך כמו כאן, ואפילו טיפה יותר, ומה שלא עולה לך שם בציוד עצמו, תשלם על שירות. כיוון הילוכים לאופניים, למשל, מה שבארץ לא עולה שקל, מתחיל באירופה ב40 יורו. אתה יודע כמה פעמים כבר הכנסתי את האופניים שלי לתיקונים בחצי השנה האחרונה? לא הייתי רוצה לקבל את האופניים אפילו בחינם אם הייתי שוויצרי- עד היום הייתי משלם למכונאי שלי את המחיר של עוד זוג חדש..

L y c a n

New member
זה כל העיניין

הרבה יותר שווה לקנות טלויזייה חדשה ושווה ב400 יורו למשל במקום לתקן אותה.. וכן, רוב המוצרים, בגדים ודברי חשמל יותר זולים כאן.. ואני לא מדבר על גרמניה.. ששם זה פשוט בית זונות (כולם כאן נוסעים לעיר הגרמנית הקרובה, עיניין של 40 דקות ברכבת, קנות מוצרי חשמל) האמת, רק המחשבים בארץ זולים יותר

אנילא האוהבת ללכת למסעי קניות

בסוף לא יוצאים עם שומדבר... וסתם מתבעסים רצח אבל תמיד שאני הולכת למרכז קניות אני שמה כמה מאות (אם יש, בכל זאת, שירות לאומי.. חח) למקרה שאני יראה משו יפה אז אני לא יפספס אותו...
הכי כיף ללכת בצורה קלילה לא לכתת רגליים בחיפוש נואש אחרי בגדים יפים

למעלה