קניות

evil i

New member
קניות

אתחיל בהקדמה: החנות של דקל נמצאת בקומה השלישית בתחנה המרכזית החדשה בת"א. החוברות בחנות של דקל מתחלקות לשתיים: 1. חוברות ישראליות. לדקל מבחר גדול מאוד של חומר ישראלי, ובמשך שנים, אפילו לפני שסטיות יצא, הוא היה המעוז של הפנזינים הישראלים בייחוד בגלל נוחות העבודה מולו. כיום ניתן להשיג חומר ישראלי מגוון גם בקומיקאזה, קומיקס וירקות ובאוגנדה. 2. חוברות מחו"ל. את האספקה של חוברות מחו"ל דקל מקבל מאספנים שמוכרים את האוסף שלהם, מה שהופך את החנות למקבץ ארעי של המון חוברות מהמון סוגים וכותרים. למרות שלעיתים החומר שם בוודאי ישעמם אספני קומיקס מושבעים, מידי פעם פתאום מגיחה לה איזו חוברת שלא חשבתם שתראו אי פעם שוב. אני חולה על החנות הזאת ואוהב לחפש שם כל מיני דברים מוזרים והזויים שמישהו זרק מהאוסף שלו. והרי החוברות האחרונות שמצאתי שם! החוברת הראשונה היא melting pot. אין לי מושג מה מי או מו, אבל זה נראה לי בדיוק בסגנון שאני מחפש כרגע: טראש-קומיקס-פוסט-אפוקליטי. הבונוס בחוברת הזאת היא שאת הצביעה עשה סיימון ביסלי האגדי. אומנם רק צביעה, אבל זה נותן את הטאצ'.

evil i

New member
וכדי להשלים את הסט

הנה הסקאצ'בוק של המלטינג פוט

evil i

New member
חייל פרא

החוברת הבאה מאוד הלהיבה אותי. ממבט חטוף הקומיקס נראה כמו סיפור הזוי ודפוק על איזה חייל רובוט עם קסדה מדברת בעולם פוסט אפוקליפטי מוכה מלחמות. אבל מה שבאמת הדליק אותי זה השער האחורי (בהודעה הבאה)

evil i

New member
השער האחויר

אני ממש לא בקיא בהיסטוריה של קומיקס. אבל אם אני לא טועה, יש פה פרסומת לחוברות הראשונות של השופט "אימה".

evil i

New member
האוסף

וזה שער של חוברת אוסף גדולה (היא יותר גדולה מחוברת רגילה. טיפה יותר גדולה מראש1). קניתי את החוברת רק בגלל שיש בה כמה קומיקסים בשחור לבן שאני הייתי רוצה להתעמק על הטכניקה שלהם.

garsia

New member
נסה גם לקרוא את החוברת

2000AD היא חוברת מצויינת, תכניה הם עולמו של השופט דרד, ונכון - גם הציורים מגניבים.

amitais

New member
על מלטינג פוט

קווין איסטמן הוא הצייר המקורי של הנינג'ה טרטלז, ובזכותם הוא נהיה מליונר. בכסף הוא קנה את מגזין הבי-מטאל, הקים את הוצאת הקומיקס טונדרה (שפשטה מהר מאוד את הרגל), וגם ייסד את הקרן שנותנת את פרס הזריקס לאמנים אמריקאיים מבטיחים. מלטינג פוט הוא פרוייקט ענק של איסטמן, שעבד עליו במשך שנים רבות ופיתח את העלילה. הסיפור שהופיע בגרסא אחת בארבע חוברות המיני סדרה שאתה קנית את החלק השני שלה שימש כאחד מהיסודות לסרט האנימציה FAKK בריבוע, סרט הבי-מטאל השני. בגלל שבין שאר מעלליו של איסטמן, הוא התחתן עם כוכבת הבי-מוביז ג'ולי סטריין, היא הפכה להשראה לדמות הגיבורה הראשית בסרט. יש לי ספר מדהים שמשלב את כל איורי ההכנה שהכין ביזלי כהשראה לאנימטורים עם צילומים של סטריין בתחפושת מגוחכת סטייל אלקטרה עם רובים וחרבות מפלסטיק, ששימשו כהשראה לביזלי.

evil i

New member
קול!!!

היתה לי הרגשה שהמלטינג פוט מזכיר לי משהו. ואני מכיר את הסיפור הזה חלקית. אגב, אם אני לא טועה, פעם צבי הנינג'ה היו משהו ממש מחתרתי ומגניב ולא שטות של ילדים.

guinan

New member
בעיניין צבי הנינגה

3 הסרטים המקוריים היו מיועדים לבני נוער ומבוגרים

למעלה