קניות

Mאיה

New member
ואני דווקא חושבת על מישהי פיגוזית..

ורדה רזיאל ג´קונט חהההההההההההההההההה אבל אם כבר ברצינות(לא ממש), מה עם זאת שדומה לי?(כך אתם אומרים!) נו איך קוראים אותה? נו, ההיא מתהרוג אותי וזהו"....לא רואה ת´סידרה אז לא ממש מכירה... אבל, אם אמרתם שהיא דומה לי- אז היא הכככככככככככככככי שווה! חהההההההה

deep ocean

New member
:))אני לא בקטע של קתרין ז´טה ג´ונס

האמת...מעדיפה כבר את ג´וליה רוברטס... ואת מקסימה בזכות עצמך, בלי להשוות לשחקניות אחרות! טוב אני יוצאת מקווה שתהני בחתונה! :))))

גיל גיל

New member
לורה סאן ג´קומו!!!

היא בהחלט שווה... דרך אגב, בסידרה קוראים לה... מאיה!!!

גיל גיל

New member
ממש לבכות... :*(

עד לפני חצי שנה היו לי שקעים כאלה... היום יש לי שם רק בליטה...

deep ocean

New member
גילגיל-אוהבת אותך כמו שאתה!

ואני חושבת שאתה בכלל לא צריך להוריד גרם אחד!!! אתה תרזה-ותיראה רזה מידי יפה לך ככה! באמת!!! i love you as you are

Mאיה !!!!!!! ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

שוב את עושה לי את זה!!!! ככה הכנתי קפה, אפילו קיבלתי את המנה המוקצבת היומית
, הפעם ופלות, אמא הכינה לי סינר שלא אלכלך את הבגדים
, פתחתי את ההודעות לקרוא , וכן את מבינה, לא היה אזהרה בהודעה שלך, קראתי ופתאום התפרצתי מצחוק הופלה נפלה לקפה ולא הצלחתי בזמן לתפוס
, חכי חכי זה יעלה לך !!! רק שתדעי כמה התאמצתי פתחתי מסך נוסף רק להודעה שלך שאוכל לקרוא ולהגיב במסך שני זה ארוך ראבק לא אמרתי לך שאני סנילית
, איך אני אזכור כל מה שאני רוצה להגיד .
חכי בעצם אני אכין
ערב, אביא לי
, כדי שאוכל להתרווח לקרוא ולהגיב, אופס
, סיבכתי את עצמי לא מספיק הופל נפל לי לשתיה בקריאה ראשונית
טוב יאלה רחל קרציה תגיבי כבר מהר ותלכי לאכול!!!! תגידי לא אמרו לך אסור לשקר
איך את אומרת "ביליתי ערב שקט בבית"-וגם "מוזיקה"-מה היא עשצה שמרה על השקט, או על הערב
"והיום בבוקר ריצות"-כמה התחנתתי תתחילי לרוץ, אמרת לי השתגעת, למה אני צריכה ריצות כל ערב אני במכון כושר מרימה משקולות
"אוףףףףףףף, אין לי מה ללבוש!"..-מה לא שמעת על בגדי המלך החדשים (המלך עירום
) לקנות בגדים, או ללכת להצטדיון כדורגל זאת השאלה
כמובן השאלה רטורית ואת לא מצפה לתגובה נכון
, אבל אם את מתעקשת זה ברור כדור רגלללללללללללללללללללללללללל
איזה עונש בשבילי זה לקנות בגדים, אני מוכנה לשלוח את מי שרק רוצה לקנות בשבילי שיחסוך לי את העינוי -איזה מוכרת מחייכת , וכמו עבד תלבשי , תורידי, תסתכלי במראה, מי צריך בגדים בכלל-אני אלך עם פיג´מה גם לחתונה:)) "...ויש שם מוכרת מדליקה"-מאיה??????????? את????? מה מוכרת מדליקה-תמצאי לי חנות בגדים עם מוכר מדליק
טוב נו הגענו איך לא לכאב הכסף- טוב כסף זה כמו מגנט כמה שאנחנו מתקרבים אליו ככה הוא מתרחק, לא נורא הוא יגיע בהמשך לסיבוב חוזר
רחל-נשמה שנהנתה לקרוא את תיאור הקניות, וצחקה המון.

למעלה