קניות

שרון58

New member
קניות

השבוע: רגשתי סנדלים חדשות ב 200 שקל. חומות עם עקב פלטפורמה, אבל זה מחוץ לעניין. הייתי בעונות. קניתי מכנס לבן מחוייט יחסית, חולצה פרחונית בגווני תכלת עם קשירה שמראה יופי ציצים, ואז לא היה כבר זמן והיה כדאי לקנות 3 פריטים כדי לקבל 30% מהר חיפשנו ואז אמרתי לא חולצה סגורה אלא משהו עם ציצים, ואז היא שלפה חולצה עם חלון קטן בציצים חולצה שחורה מהממת, על כל זה השארתי 508 ש"ח בחנות. הקנייה המפתיעה היתה שהחלטתי ללכת היום לפרימה קלאס בדרך פתח תקווה, קודם כל השירות מצויין, המחירים גם, החולצות הכי יקרות שמדדתי היו בערך 120 ש"ח, קניתי חולצה לעבודה שעלתה 40 ש"ח, טי שירט, מכנס טריקו שלושה רבעים קיבלתי על הכל 15% הנחה ושילמתי 85 ש"ח בלבד, מדדתי גם ג'ינס שלושה רבעים יפה (120 ש"ח) אבל החלטתי לא לקחת. כתוב שהם סוגרים בעצם הם יהיו בשיפוצים שבוע וכל זה יקרה מתישהו ביולי, לכן הם נותנים על הכל הנחה של 15% רוצו בהמוניכם.

sigalit33

New member
תתחדשי! יופי של דברים!

אבל לא הבנתי לגבי השיפוצים בפרימה קלאס... מתי הם סוגרים? עד מתי ההנחה? תתחדשי ותהני מהרכישות!!!

tustus3

New member
תתחדשי ותהני, אגב, הסניף בקניון

הבאר בראשל"צ נסגר בשבוע שעבר...

DREAM111

New member
היי שרון כייף לראותך שוב איתנו

הרבה זמן לא היית. תתחדשי על הקניה החדשה. מעניין איזה מהר פירמה קלאס יורדים מהמדף רק עלו ורק עכשיו שמענו עליהם והנה הם כבר פוף אינם. נשמע שעשית אחלה קניה בעונות. וואו הקיץ לא הייתי אצלהם בכלל. תתחדשי גם על הסנדלים ותהני מכל הדברים יחדיו.

שרון58

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif בעבודה אני לא

יכולה להכניס הודעות, ובערב המחשב לא תמיד זמין לי. הכתובת של פרימה קלאס למי שרצתה היא: בית קלקא דרך פ"ת, יש לי את השקית ובה רשימת כל הסניפים למי שרוצה.

keren1

New member
עדכון לגבי פרימה קלאס בת"א

אחרי שקראתי המלצה על החנות בבית קלקא (תל אביב) ניגשתי לשם ומצאתי 4 חולצות מקסימות. גם על החלונות היו שלטי חיסול אך המוכרות הביטחו שזה לרגל שיפוצים שיהיו ביולי ושהחנות תפעל עד סוף יוני. שלחתי את אחותי לחנות ושבוע שעבר היא היתה שם. החנות היתה ריייקקקהה!! ושלטים להשכרה היו על החלון. חבל! אבל רק רציתי לעדכן אתכן.

למעלה