קניות

Night Light

New member
קניות

היא החליטה שהיא רוצה לקנות לילדה בגדים, ושאני אבוא כדי לבחור ביחד. (תרגום= פעם קודמת שהיא קנתה היא קנתה כאלו סחבות מחרידות שאני מסרבת להלביש אותן לילדה, אז הפעם היא מעדיפה לקנות יחד איתי) היא הגיעה אלי הביתה, ואמרה שהיא רוצה לקנות לילדה חצאיות וחולצות. אמרתי שיש לה, הראיתי לה שיש, ואמרתי לה שחסר לילדה שמלות יפות לשבת (ואנחנו צריכים שמלה יפה לברית של האחיין החדש שלי השבוע) או מעיל טוב. והיא עושה לי פרצופים: טוב, נראה, רציתי משהו אחר... אמרתי לעצמי - יאללה, שתקנה מה שבא לה וזהו. מקסימום אני אחזור להחליף אח"כ. נסענו לבני ברק, שם יש בגדים באיכות סבירה במחירים סבירים עד זולים. היא לא אהבה כלום. עברנו מחנות לחנות, קניתי לילדה 2 חולצות יפות ו-4 זוגות גרביונים, אבל כל בגד שראינו חמותי לא אהבה. בסוף מצאתי חליפה מקסימה: שמלת קטיפה כחולה עם נקודות כסף עדינות, בלי שרוולים, עם ז'קט קטנטן תואם, מקטיפה כחולה חלקה, ורק בקצות השרוולים יש גם נקודות כסף כאלו. זה היה מקסים על הילדה, והיה במבצע 70% הנחה - רק 69 ש"ח. אמרתי לעצמי שאם היא לא קונה את זה, אני אקנה. היא עיקמה את האף, היא אמרה שזו שמלה של נשים זקנות, היא אמרה שהצבע מבוגר מדי... אבל הילדה נראתה נהדר בזה, והתאהבה בבגד, אז התחלתי לגשת לקופות, ואמא שלו החליטה שהיא תשלם כי הילדה אוהבת את זה... בעלי הצטרף בשלב הזה, ליווה את אמא שלו למונית ואז טיילנו רק אנחנו, אני והוא והילדים, וישבנו לאכול ארוחת ערב ביחד במסעדה, ולמרות הכל היה כיף...

למעלה