קניות!!!!

laliput

New member
קניות!!!!../images/Emo9.gif

היי בנות!! טוב אז כמו שתוכנן נסעתי לת"א ביום שני לחפש בגדים. התחלתי את היום ברחוב אלנבי ואז ממש בכניסה לשוק הכרמל מצד ימין יש חנות קטנה ומוכר ממש נחמד שמוכר חולצות טריקו ליום יום ויש לו עד מידה XL אבל המידות שלו ממש גדולות אני שבד"כ XL קניתי L וגם זה לא צמוד. בקיצור חולצה חלקה עולה 15 ש"ח אבל אפשר להדפיס על החולצות הכל...... ממש דוגמאות יפות וצעירות ואז החולצה עולה 30 ש"ח. קניתי 4 חולצות עם הדפסים מגניבים ובסוף גם הוא עשה לי הנחה ב-100 ש"ח שווה לאללה!!! המשכתי בטיול ונכנסתי לאופנת אוי ושם קניתי גי'נס מהמם של קומו ב-88 ש"ח. לא מתאתי את חנות הגופיות ב 8 ש"ח ויותר מזה לא מצאתי שם בגדים. המשכתי לאזור של בית רומנו אבל שם ממש ממש ממש לא היה כלום. חזרתי דרך התחנה המרכזית החדשה ושם במתאים לי קניתי חולצה מחויטת בפסים בגווני כחול תכלת לבן ב-129 במקום 179. גם בג'אמפ ראיתי מכנס לבן 3\4 מהמם וגופיה תכלת מדהימה... מכנס 279 ש"ח!!!!!!!(ברור שלא קניתי) גופיה 120 ש"ח. סה"כ היה נחמד ולא ממש יקר ממליצה בחום.
סליחה שזה כזה ארוך...

דבר ראשון

תתחדשי על הקניות ניראה שיצאת עם שופינג שווה ביותר - תהני ממנו ! שבוע הבא אני גם נוסעת לי לת"א לראות קצת מה הולך שם. את יכולה אולי להסביר לי איפה החנות בידיוק של החולצות טריקו ב - 30 ש"ח? תודה וסופ"ש מקסים !

laliput

New member
אז ככה

החנות נמצאת ממש בכניסה לשוק הכרמל מרחוב אלנבי. בצד ימין,החנות היא פינתית אבל מעוגלת. יש שם המון חולצות תלויות למעלה ולמטה ממש אי אפשר לפספס. תהני בקניות ואולי את תמצאי את חנות הגופיות הזולות ותעדכני אותנו. סופ"ש נעים גם לך!!! שבת שלום

DREAM111

New member
תתחדשי

יפה קניה יפה ובמחירים ממש נפלאים. נחמד תמשיכי לעדכן אותנו בקניות מגניבות כאלה שתעשי.

למעלה