קניות להיום...

lee_1

New member
קניות להיום...

אימא שלי היתה היום בחופש ואני סיימתי ללמוד מוקדם אז הלכתי איתה לסיבוב בעבר כבר נשבעתי שאני לא נכנסת יותר ללילית&ורדה אבל כנראה שאני לא עומדת במילה שלי כי היום נכנסתי לשם, כרגיל הסיבה שבגללה נשבעתי לא להיכנס לשם עדיין נשארה אותו דבר- המחירים לדעתי מ-ו-ג-ז-מ-י-ם!!! (וגם לא היו יותר מידיי מידות) אבל בסוף יצאתי עם ג'ינס נחמד, מכנס קצת יותר אלגנט (וצמוד כי ככה אני אוהבת, אבל לא יותר מידיי צמוד) בצבע שחור, קניתי סריג שחור שמקדימה זה וי פתוח אבל יש מן משולש של חוטים ככה שאין מחשוף (אני לא אוהבת מחשוף) ועוד סריג-ג'קט ארוך (קצת מעל הברך אבל אני לא מידה כי אני 1.75 אז אין מצב שמשהו יהיה עליי ארוך מידיי) שחור עם מעט פרווה (לא יותר מידיי כי זה לא אני).. וזהו - יצא 750 שקל, זה לא מאוד יקר אבל לדעתי כי ממש לא זול, וגם מעל ממוצע (וכמובן שממוצע אני מתייחסת לעונות ולמתאים לי וג'אמפ וקרייזי ליין וכל שאר הרשתות למידות גדולות) אחר כך הלכתי לעיר (הייתי צריכה ללכת לחנות צילום) והיה לי ולאימא שלי חצי שעה פנויה אז הלכתי לחנות של ג'ק קובה וקניתי 2 חזיות - אחת ורודה ואחת כחולה, ממש יפות ונוחות- כל אחת עלתה 203 שקל וביחד 406 וזהו...
הסתיים לו עוד יום

madam pompadour

New member
תתחדשי...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif +הצעה עיסקית

מה דעתך שאני אקח ממך קצת מהגובה ואתן לך מעט מהרוחב

תתחדשי , הקניות נשמעות יפות לאללה

במיוחד החולצת סריג עם הוי המרשים ( די חיפשתי כזאת חולצה טוב לדעת שיש אותה בלילית)! יש לך אולי דרך להעלות לנו תמונות של הקנייה בפורום?

DREAM111

New member
היי לי

תתחדשי נשמע אחלה קניה. עושה חשק אבל אוי ואבוי לי ולבנק אז אני אומרת לעצמי לא הולכים לקניות לא הולכים לקניות לא הולכים לקניות.
אז מצטרפת לדברי חיפאית אם יש לך דרך להעלות תמונות אשמח לראות.

lee_1

New member
תודה לכן בנות...../images/Emo9.gif

כרגע אין לי אפשרות לעלות את זה אני אשתדל במהלך היומיים הקרובים לעלות את מה שקניתי אתמול (ואולי עוד כמה תמונות נחמדות...
)

sigalit33

New member
תתחדשי, נשמע אחלה ../images/Emo13.gif

היי, עשית לי חשק לקנות גם... לא שצריך הרבה כדי לעורר אצלי את החשק, בייחוד היום, שיש לי יום הולדת
אולי אחרי העבודה אעשה סיבובון קטן בקניון. דרך אגב, זה לא נשמע יקר מאד והג'קט עם החוטים נשמע מקסים. תתחדשי, סיגלית

למעלה