קניות ומלחמת המינים

מיטללל

New member
קניות ומלחמת המינים

(ראיתם מה זה? מיטל כותבת הודעה עניינית
) בכ"מ במידה ואתם נמצאים בחנות בגדים/תיקים/הלבשה תחתונה ואתם לא סגורים על מה לקנות במי תתייעצו? זכר? נקבה? במי שחמוד? במי שיש לו עיניים טובות?

הממ...

בד"כ הולכת לבד ואז מתייעצת עם עצמי גם
, אבל אם הולכת זה עם החבר שהוא סטייליסט כזה ויודע להתאים דברים ואני יודעת שהוא יאמר לי באמת את דעתו ולא סתם ימרח אותי במחמאות. בזכותו קניתי כמה בגדים יפים ונפלאים שמאוד מחמיאים לי.

נרקי

New member
זכר עדיף../images/Emo88.gif

פעם הייתי בFOX הקיצר לא ידעתי מה לקנות אז המוכר הצעיר שם עזר לי .. וואלה בגדים מהממים צנועים וסקסים
חחח חרשתי על הבגדים

זכוכיות

New member
אני אף פעם לא מתייעצת,

בעיקר כי אני יודעת שרוב האנשים יגידו לי שכל האופציות שבחרתי מזעזעות
אני אוהבת את הסגנון שלי (אחרת הוא לא היה הסגנון שלי), הוא לא אופנתי, הוא שלי, ואף אחד לא יודע טוב יותר ממני מה שלי ומה לא.

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

חוצמיזה שאני מעדיפה לקנות בדים ושאמא תתפור לי בגדים ולא לקנות :)

חברה, אם נמצאת איתי.

אם לא- אני פשוט אעדיף לסמוך על החושים שלי, ובמקרה שאני ממש מתלבטת ולא בטוחה אם לקנות או לא אני מעדיפה פשוט לא לקנות, ומקסימום אם אני מתחרטת אני אחזור אח"כ לחנות לקנות

נועם m

New member
מיטל, העם גאה בך ../images/Emo6.gif

אם לומר את האמת, אף פעם לא הלכתי לשופינג עם זכרים... כך שאין לי למה להשוות. במוכרים/ מוכרות אני אף פעם לא מתייעצת. אם אני אתייעץ זה לרוב יהיה עם חברה/ אמא, ורצוי מישהי שאני יודעת שיש לה עיניים טובות. אבל באופן כללי אני לא זקוקה להרבה התייעצות בקניות, לרוב אני די סגורה על עצמי.

Paranoid Eyes

New member
זה לא קשור למלחמת המינים...

אני לוקחת את מי שאני יודעת שיגיד לי את האמת.. ויגיד לי באמת מה יפה, ואיך זה נראה עליי. כלומר: אמא שלי, וחברה שלי הכי טובה. אגב, אמא שלי היא דם מה שנקרא שומרת שאני לא קונה פריטים עם איזה דפקה או משהו... או שהמוכרת לא עושה טעות בחישוב.. חח היו מקרים.. אני מעופפת ולא שמה לב!

Paranoid Eyes

New member
בע , טוב תיקונים...

אמא שלי היא גם* ובעניין המוכרת... שהיא כן עושה טעויות הכוונה.:)

ChilD SouL

New member
קניות... ../images/Emo68.gif

לרוב אני לא הולכת סתם להסתובב כי אני שונאת להסתובב ללא מטרה ולבהות בחלונות ראווה, זה מציק לי ומשעמם ובכלל אני שונאת שופינג כי זה מעייף. כשאני הולכת לקניות זה כשחסר לי משהו או אני שסתם אני רוצה להתחדש בבגד חדש שלרוב כבר חשבתי עליו ואני יודעת מה אני רוצה, לכן אני גם סגורה על בגדים שאני רוצה לקנות. אם אני לא סגורה - סימן שזה לא זה ואני לא קונה. במקרים נדירים ממש אני אתקשר לאמא שלי ואדווח לה, אבל מכיוון שיש לה טעם אחר משלי זאת קצת בעיה. אם זאת הלבשה תחתונה ויש לי בנזוג לרוב אתקשר אליו, אם הוא לא איתי.
חפרתי.

Cobe Anan

New member
איזו מוכרת מאותגרת מנטלית בת 90

עזרה לי לבחור חולצה: ``וואי, זה ממש סקסי!``. כן, את זה רציתי לשמוע **. בכלל אני לא אוהב להיעזר במוכרים מעבר ל``איפה יש`` ו``צבע/מידה/הדפס/גזרה אחרת``. אם קשה לי להחליט, אני שואל את מי שבא איתי, או שפשוט לא קונה אם אני לא בטוח במאה אחוז.

עונה

אני לא מתייעצת לגבי מה לקנות, אני בדרך כלל סגורה על ההחלטה הזו, לגבי צבע אני לפעמים שואלת ואז עדיף בחור...

twigy

New member
למה את חושבת שגברים

יתיעצו לגבי התחתונים שלהם ? זה רק בחורות עושות את זה !!

L y c a n

New member
אוקיי

אז הבן אדם היחיד שאני מתייעץ איתו בחנות בגדים זו אחותי.. ו.. עד עכשיו לא מתלונן

למעלה